GMA 945 starší hry

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Gorn
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 06 lis 2007 19:25

GMA 945 starší hry

Příspěvekod Gorn » 06 lis 2007 19:32

Zdravím všechny mohli by jste mi pls poradit jak rozjet na tomto grafickém čipu BloodRayne a Prince of Persia, slyšel jsem o emulátorech na hry, ale zatím jsem moc daleko nepokročil ... :wink: Jestli to samozřejmě nepůjde tak se nezblázním :wink: jen mě tu zaujali debaty o tom jak su te na tomhle čipu rozjel STALKER atd. Tak si jen myslím že tyhle staší hry by neměli dělat problém...Předem díky

Seraphin142
občas se tu ukáže
Příspěvky: 96
Registrován: 11 zář 2007 07:09

Příspěvekod Seraphin142 » 06 lis 2007 19:39

Emulator na hry? Zacni prosim tim ze uvedes, jaky system pouzivas ...

Gorn
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 06 lis 2007 19:25

Příspěvekod Gorn » 07 lis 2007 14:36

Pardon omlouvám se mám IBM/Lenovo T2400 2GHz, 1,5 GB Ram, kartu jsem zmiňoval a operační systém je XP

Gorn
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 06 lis 2007 19:25

Příspěvekod Gorn » 07 lis 2007 14:41

:-D tak sorry ted jsem si to dal do popisku, v té grafice jsem se sekl ... :lol:
Lenovo 3000 N100 - T2450 @ 2.00Ghz, 2GB Ram, 120GB 5400rpm, GMA950, 15,4" WXGA

Gorn
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 06 lis 2007 19:25

Příspěvekod Gorn » 07 lis 2007 14:43

Je to sice 950 a stejně to nejde takove starší a jestli nějaký ten emulator tak mi jen udejte cestu kde to najit pac je toho moc co mi to vyhodi za odkazy a stejne nic poradneho nenajdu ... diky
Lenovo 3000 N100 - T2450 @ 2.00Ghz, 2GB Ram, 120GB 5400rpm, GMA950, 15,4" WXGA

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 07 lis 2007 15:14

nechápu na co potřebujete emulátor pro Bloodrayne :D to je snad naprosto normální hra. Prince of Persia myslíte toho dosovýho starýho ? pokud ano tak DosBox, přes ten to pude. Pokud myslíte novějšího jako Sands of Time atd. tak na ten žádnej emulátor nepotřebujete ale vyžaduje striktně HW T&L takže na GMA950 bez šance. Jinak jak říkám jedině na Dos hry extrémě staré DosBox. jinej emulátor nechápu co myslíte a ani pravděpodobně neexistuje.


a ještě jen tak. EDITUJTE SVÉ PŘÍSPĚVKY NEVIM PROČ TU MÁTE 3 POD SEBOU..
tento účet již není aktivní.

Gorn
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 06 lis 2007 19:25

Příspěvekod Gorn » 07 lis 2007 16:42

No já nepotřebuji emulator nebo tak něco ja bych potřeboval jen řešení :lol: bloodrayne vim že je stara hra ale mam na vyber pouze tyto moznosti kdyz sputim hru bud Direct3D nebo OpenGL a pri kazdem mi to hodi chybu tak nevim, prince of persia jsem mel na mysli sands of time, tak ten je bez šance ...
Lenovo 3000 N100 - T2450 @ 2.00Ghz, 2GB Ram, 120GB 5400rpm, GMA950, 15,4" WXGA

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 07 lis 2007 18:49

nejsem si jistej ale možná Bloodrayne taky vyžaduje HW T&L, ale Sands of Time vyžaduje 100%.
tento účet již není aktivní.

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 07 lis 2007 19:55

Bloodrayne neni tak stara hra... je relativne nova. Musis se proste smirit s tim ze ti na tom nektere hry proste nepujdou... pokud se s tim nesmiris, tak mas smulu a bud si kup novej notes nebo hraj hry na tom na cem se hrat daji, tj. desktop, konzole. Asi nikdo ti nerekne co na tom spustis a co ne... musis to holt zkusit vzdy. HL2 - tj. Source engine na tom s nejvetsi pravdepodobnosti nefunguje(nejde ani spustit), ale Stalkera jsem spustil a na low detaily i uspesne dohral. Ale napr. Jade Empire (hra na styl SW: KotOR) sem ani nespustil... zas kvuli grafice.

Gorn
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 06 lis 2007 19:25

Příspěvekod Gorn » 07 lis 2007 20:09

Tak smířenej s tím jsem, notebook mám pevážně na práci a na sledování filmu atd. Ještě jsem našel takovej program 3D analyze, který prý předhodí grafice falešné údaje a vnutí ji že má podporu HW TnL a pixel shared...víte jen skouším všechny možnosti když to nějak nepujde nepujde no :wink: :wink: :wink:
Lenovo 3000 N100 - T2450 @ 2.00Ghz, 2GB Ram, 120GB 5400rpm, GMA950, 15,4" WXGA

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 07 lis 2007 22:15

To je hezky ze to predhodi ze to ma, ale kdyz pak prijde na to aby se to ve hre pouzilo tak nepochybuju o tom ze ti to minimalne pri trose stesti spadne do woken... ale spis to hodi BSOD. Pri hodne velky davce stesti, to bude tak ze ta hra bude absolutne nehratelna. Kdyz to bude hra ktera nejde jen z nejakyho duvodu nekompatibility, ale jinak to vykonem i technologiemi zvlada... tak by to fungovat mohlo, napr. na ten SW:KotOR 2 vysel jakysi patch co to pro GMA950 zprovoznil.... ten Jade Empire jede na stejnem enginu, mozna lehce vylepsenem, bohuzel zadny patch neni.

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8826
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 08 lis 2007 09:00

Myslim, že 3Danalyzer (snad se to tak jmenuje) umí obejít kontrolu HW T&L.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 08 lis 2007 11:01

Koukal sem na ten programek, podle vseho umi hodne veci... coz je sice pekny, ze vytvori lzive udaje o grafice aby prosla skrz kontrolu... ale podle me to pak pri spusteni ty hry narazi na skutecnost, kdy lzive udaje jsou pouze fiktivni a v pripade ze hra ty efekty vyuziva grafika tezce pohori a hra nemuze chodit.


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti