Pojde Crysis na tomto ????

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Kamik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 26
Registrován: 06 lis 2007 11:57

Pojde Crysis na tomto ????

Příspěvekod Kamik » 06 lis 2007 12:02

Chcem si v najblišej dobe kupit notebook a chcem aby som na nom roschodil Crysis a taketo novšie hry mam vyhliadnuty tento NB NOTEBOOK MSI EX600X-033Sk T5250 2GB 160GB VGA:
http://eshop.knkcomp.sk/notebook-msi-ex ... -1616.html ak viete niekto o lepšom v tej istej cene tak poradte zatial dakujem

Spirit
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 308
Registrován: 09 říj 2007 03:27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Spirit » 06 lis 2007 12:42

nepojde
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck

Kamik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 26
Registrován: 06 lis 2007 11:57

Příspěvekod Kamik » 06 lis 2007 12:47

uplne to nepojde alebo ako to mysliš??? ja to nechcem hrat na plnych detajloch

T.L.A.K.

Příspěvekod T.L.A.K. » 06 lis 2007 13:02

ani na low

Kamik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 26
Registrován: 06 lis 2007 11:57

Příspěvekod Kamik » 06 lis 2007 13:13

tak poradte nejaky na ktorom to pojde ale len do 30000 SK

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 06 lis 2007 13:24

Jsem zvědavý, jestli do 30k (navíc slovenských) seženeš nb s alespoň HD 2600 nebo 8600GT, které jsou jakž takž schopné rozhýbat na středních detailech. Vsadím se, že ne 8)
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

Kamik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 26
Registrován: 06 lis 2007 11:57

Příspěvekod Kamik » 06 lis 2007 13:38

na jednom fore som sa dostal k tomuto :


mam X2300 na notebooku, 2GB ram a Core dou T2130 a na strednych detailoch samozrejme bez nasvetlovania a pod. narocnych efektov je to este celkom realne hrateln

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 06 lis 2007 13:59

se snížení určitých detailů to samozřejmě pude i na tom co si zde postoval.

Nevim proč Spirit a T.L.A.K. šíří bludy.
tento účet již není aktivní.

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 06 lis 2007 14:19

Spustit to možná půjde, ale užít si ne.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 06 lis 2007 14:44

užít si něco z her je na notebooku dost relativní pojem :wink: :wink:
tento účet již není aktivní.

konopnikopes
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 209
Registrován: 01 kvě 2007 13:34

Příspěvekod konopnikopes » 06 lis 2007 15:28

ja to hraju na svym laptopu ( viz v popisu) vse na stredni detaily na xp a beha to v pohode,,, frapsem sem ale nemeril. ja ho kupoval v srpnu za 36000 ted uz se da sehnat myslim nekde za 31000 ale nevim kde jestli ho nekde najdu hodim odkaz
ACER Aspire 5920G-302G16MN/ C2D T7300/ 15.4" WXGA CB/ N8600/ 2GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ CAM/ VIS HP

T.L.A.K.

Příspěvekod T.L.A.K. » 06 lis 2007 15:29

ked pod hranim myslis dostat sa do menu , a potom na 15 fps pochodit po malej prazdnej miestnosti, nedajboze zeby sa tam nieco alebo niekto hybal...

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 06 lis 2007 15:36

Ja to doma spustil (sice na desktopu) ale s dnes jiz dost starou sestavou 2200@2400+, 1GB RAM, a 9800pro na 1024x768 a samozrejme vse low... a beha to bez vetsich problemu, obcas se to mozna sem tam trosku loadne... ale hra je jinak plynula(cca 25fps +- 5)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 06 lis 2007 15:52

T.L.A.K. : S 2 GB ram, Core 2 Duo a Go8400 pochybuju že mu to na LOW plynule nepoběží ;) Samozřejmě poběží. Požitek to asi nebude optimální jenže kdo si vychutná Crysis je tam možná pár vyvolenejch s nadupaným desktopem.
tento účet již není aktivní.

T.L.A.K.

Příspěvekod T.L.A.K. » 06 lis 2007 18:44

no najlepsie by bolo keby to zhodnotil niekto kto ma taku kartu :)


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů