call of duty 4

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
sikin1987
občas se tu ukáže
Příspěvky: 36
Registrován: 24 lis 2008 08:11
Bydliště: Zlín

Příspěvekod sikin1987 » 12 pro 2008 06:39

me se to taky vubec nesekalo.rozliseni sem daval myslim 1280x.... a detaily neco very HARD neco medium,ale naprosto hezky hratelne

Raziel
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 12 úno 2009 09:37

Příspěvekod Raziel » 12 úno 2009 10:05

1600X1200, detaily na max, 4X vyhlazovani, FPS prumerne kolem 25-30, akorat to bylo pomerne kratke :cry:
ASUS G70s-7T046G, C2D-T9500 @2.6 GHZ ,GF 8700M GT SLI with 1GB RAM, 640 GB HDD ,4 GB DDR2 RAM, 17,4-WUXGA 1920x1200,
3DMark 06 - 8602 bodů-(1280x1024) with (180.70 ForceWare)

lebka13
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2008 02:50

Příspěvekod lebka13 » 19 bře 2009 21:44

kupil som si tento nt HP Pavilion HP DV5-1211ea myslel som ze to bude na cod4 stacit ale seka to na najmensom rozliseni, nechpem hra by mala ficat. Display
Size
15.4"
Maximum Resolution
1280x800 WXGA
integrated Webcam
yes
Processor
Processor Manufacturer
AMD
Processor Name
AMD Athlon X2 QL-64 Processor
Clock frequency
2.1GHz
Cache
1 MB
Internal memory
Internal memory size
3,072 MB
Generation
DDR2 Dual Channel
Max. Memory
8GB
Hard drive (s)
Total Capacity
160GB
Connection type
SATA
Graphics
Manufacturer
ATI
Model
ATI Radeon HD 3450
Memory
512mb dedicated
VGA
yes
HDMI
yes
Optical Drive (s)
Type
DVDRW
Interfaces
Card reader
5 in 1
PC card / ExpressCard slot
ExpressCard™/54 silde-in
USB 2.0
4x
Communication
56K V.92 modem
yes
Bluetooth
no
Ethernet LAN
10/100/1000 MBit/s
Wireless LAN Type
802.11b/g
Sound
Microphone / Line-in
yes
Headset / audio out
yes
Microphone integrated
yes
Operating system / software
Operating System Preinstalled
Microsoft® Windows Vista™ Home Premium 32 Bit

polo

Příspěvekod polo » 19 bře 2009 21:54

bezat by to malo bez problemov ale inac skontroluj si: Ci mas profil na max. vykon, zapnutu aj HD3450 (pokial viem mas tam hybrid crossfire z HD3200 ale niesom si isty uz ),
co ti bezi na pozadi(zbytocnosti povypinaj), hru si opatchuj na najnovsi patch , updatuj OS a drivery atd. Inac ako ti bezia ine hry ?

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 19 bře 2009 21:55

No popravdě HD3450 není na hry ideální....zkus nové drivery
MSI GT735

polo

Příspěvekod polo » 19 bře 2009 22:01

Tak poznamka , ze nieje idealni mu teda pomohla a drivery som spomenul aj Ja...(Inac COD4 bezi velmi pekne aj na HD3200 ci MHD4500 a hraval som to aj na Go7300 a X1300 a plynule to rozbeha aj starucka IGP X1250 ) ale samozrejme vysoke detaili od toho netreba cakat...

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 19 bře 2009 22:11

Já psal současně s tebou...asi ptž tam příspěvek nebyl, BTW a to že HD3450 není na hry ideální je fakt, je rozdíl mezi běží a běží
MSI GT735

lebka13
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2008 02:50

Příspěvekod lebka13 » 19 bře 2009 22:45

dik za radyskusim teraz vela cestujem a cod4 hram stale na stolnom pc AMD atlon 64 X2 dual core 6000+, 4 GB ram, Ati radeon HD 4850 grafika na tom fici vsetko toto som si predvcerom kupil a fakt som myslel ze to na tom musi slapat

lebka13
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2008 02:50

Příspěvekod lebka13 » 19 bře 2009 22:53

profil som dal naplno ovladace som mal najnovie, kde sa zapina hd3450? dal som tam aj cod5 sekaj aj to

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 20 bře 2009 20:59

Zkus driver cleaner, odinstaluj ovladače, hoď tam nové: http://download.chip.eu/cz/download_cz_3891946.html

Mě to hooodně pomohlo v 3D Marku to poskočilo o 600bodíků, což si myslím že je znát...
MSI GT735

lebka13
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2008 02:50

Příspěvekod lebka13 » 21 bře 2009 02:48

dik za radu, ale vratim im ten nt. zoberiem si nieco vykonnejsie ati hd 3650 na tom mi to dufam pojde:procesor : AMD Turion™ X2 RM-74, 2,2 GHz,
pamät : 3072 MB (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB),
pevný disk : 320 GB,
optická mechanika : DVD zapisovačka (+/–R, +/–RW) Lightscribe Super Multi,
display : 15,4" WXGA BrightView 1280 × 800,
grafická karta : ATI Mobility Radeon HD 3650 (Max 1 789 MB celkovej dostupnej grafickej pamäte, 512 MB je vyhradených),
cítacka pamätových kariet : 5 v 1,
siet : Ethernet LAN 10/100/1000, WLAN 802.11b/g, Bluetooth®,,
batéria : 6-článková lítium-iónová,
porty : ExpressCard/54 (podporuje aj ExpressCard/34), 16-bitový 3D zvuk kompatibilný so Sound Blaster Pro, Reproduktory Altec Lansing®, 4 porty USB 2.0, 1 konektor HMDI, 1 konektor eSATA, 1 port VGA, Televízna DVB-T karta s diaľkovým ovládaním, HP mobilné diaľkové ovládanie, 1 konektor IEEE 1394, infračervený port diaľkového ovládania, dokovací konektor,
software : Vista® Home Premium so Service Pack 1 (32-bit),
rozmery : 357 × 259 × 34,9 / 41,9 mm,
hmotnost : 2,65 kg,

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 21 bře 2009 03:35

Na tomhle ti to poběží úplně v pohodě :wink:
MSI GT735

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 21 bře 2009 08:35

tziky: tak to jsem zvědav v pondělí mě má dojít Acer 5730G o stejné možna kapánek lepší konfiguraci tak dám pak vědet...

lebka13
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2008 02:50

Příspěvekod lebka13 » 21 bře 2009 10:51

fajn tak ho idem kupit, dufam ze nedopadnem Ako s tymto, predtym som mal nt s ati integrovanou X1200 a sekalo mi to menej ako s hd3450 pravda tam som si preinstaloval wistu na xp. platim si public server na cod4 a nemozem hrat, ked som na cestach{pridte si zahrat je creck, hardcore, game monitor vam ho najde nazov zacina ako moj nick, nechcem tu davat ip aby sa to nebralo ako reklama, ak chcete ip piste ss}

jakubjoe
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 12 úno 2009 17:03

Příspěvekod jakubjoe » 27 bře 2009 23:16

Já to mám na max a šlape to v pohodě i Crysis my jede v pohodě na high :lol: :lol: :lol:
MSI GX600PX-212 CZ Core2Duo 8100 2,1Ghz _ 3GB RAM _ GeForce8600M GT 512-1791MB _1280-800_ 250HDD _ Windows Vista Business SP1


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti