call of duty 4

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
jackmo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 95
Registrován: 09 srp 2008 10:27

Příspěvekod jackmo » 24 srp 2008 11:41

no tak tet sem te nepochopil ma ho lepsi v tom ze ma 3Ofps vse na low a efekty vypnuty a 640x480 ??? no ja nevim :?: v cem lespi ???
Acer aspire 5920g Intel® Core™2 Duo T5750 2.0ghz,667Mhz FSB 2MB.ATi Mobility Readon HD 3650 512ram ,2GBram,250GB HDD.LCD 15''4.Vista HP

kiposukjange
chodí často
Příspěvky: 1678
Registrován: 01 lis 2007 17:20

Příspěvekod kiposukjange » 24 srp 2008 11:47

Srovnáváte nesrovnatelné, on ho má lepší v kvalitě - pevnost šasů, tuhost, materiál... Čili jako pracovní nástroj, na práci lepší než tvůj Acer, který má zase lepší výkon na hry díky výkonné grafice ATI. Tyto multimediální notebooky mají zase horší konstrukční vlastnosti.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.

jackmo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 95
Registrován: 09 srp 2008 10:27

Příspěvekod jackmo » 24 srp 2008 11:54

no tak me se rozbyl stolni pc tak sem na rychlo kupil tohle stejne to lezi na miste stolniho pc a hraju na tom hry :D
Acer aspire 5920g Intel® Core™2 Duo T5750 2.0ghz,667Mhz FSB 2MB.ATi Mobility Readon HD 3650 512ram ,2GBram,250GB HDD.LCD 15''4.Vista HP

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 24 srp 2008 12:25

Ze by bylo lowendove HP 6720s nejak vyrazne lepsi v kvalite bych zase netvrdil. Ano, je lepsi, ale ne tak aby to byl rozdil jako pevnost sasi mezi Toshibou a Lenovem.

deli''

Příspěvekod deli'' » 02 zář 2008 23:16

Konfigurácia:
ThinkPad T61: 14,1" WXGA+ 1440x900, C2D T7700 2.4GHz, 3GB RAM, HITACHI Travelstar 7200 160GB, NVIDIA Quadro NVS 140M, 7-cell, Windows Vista X64 Ultimate

FPS v exteriéri: 70~100FPS
FPS v interiéri: niečo okolo 200FPS

Všetky detaily mám sťiahnuté na minimum, poprípade úplne vypnuté pomocou konfiguračného súboru, ktorý môžete sťiahnúť http://bashandslash.com/images/stories/ ... yitch2.cfg alebo http://www.google.com/search?hl=sk&clie ... %C5%A5&lr=

Takisto môžem rovno povedať - pastva pre oči sa nechystá! Keďže je tento konfiguračný súbor zameraný hlavne na hráčov multiplayeru, detaily a akákoľvek snaha grafikov a programátorov z Infinity Ward bola márna.

Každopádne majitelia slabších zostáv môžu potenciál konfigu tiež využiť.

[DeviL]
občas se tu ukáže
Příspěvky: 98
Registrován: 09 čer 2008 14:42
Bydliště: CZ, Jiříkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod [DeviL] » 06 zář 2008 13:07

Rozjedu hru a najaké detaily na mém notebooku>podpis
TOSHIBA Satellite A210-19J AMD Turion™ 64 X2 TL-60/ 2GB RAM/ 200GB HDD/ ATI HD2600/ 15.4''/ Vista Home Premium SP1 x86

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 06 zář 2008 13:59

bych rekl ze ano
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

Castellano
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 06 zář 2008 15:58

Taky by mě zajímalo, jestlí jí rozjedu..
Toshiba Qosmio F50-108

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 06 zář 2008 16:40

[DeviL]: s vypnutými stíny na high
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

[DeviL]
občas se tu ukáže
Příspěvky: 98
Registrován: 09 čer 2008 14:42
Bydliště: CZ, Jiříkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod [DeviL] » 07 zář 2008 06:10

no tak to je paráda, no tak když rozjedu Assassina skoro na high :D
TOSHIBA Satellite A210-19J AMD Turion™ 64 X2 TL-60/ 2GB RAM/ 200GB HDD/ ATI HD2600/ 15.4''/ Vista Home Premium SP1 x86

Jedi_James07
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 11 říj 2007 17:02

Příspěvekod Jedi_James07 » 30 lis 2008 16:51

Nemá někdo věštící kouli(nebo ju nemusí mít, ale ví to... :D ), že by mi řekl, na jaké detaily by mohl CoD4 jet na nVidii Quadro NVS 135M 128MB a procíkem Intelem Core 2 Duem T7500 (2x 2,2GHz) ? Hlavně tedy jestli by byl hratelný :( ....?
Můj NB: Toshiba Satellite A210-16F: AMD Turion TL58 x2 1,9 Ghz; ATi HD 2600 256mb; 160GB HDD; 4GB RAM; Win 7 index 4,7(Procesor)

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 30 lis 2008 16:56

jo byl by hratelny
Jedinou pravdou je, že všichni lžou

Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220

MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

Jedi_James07
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 11 říj 2007 17:02

Příspěvekod Jedi_James07 » 30 lis 2008 17:22

A když to tam teda pofaká, tak netipl bys jestli na nativní rozlišení (1280*800) nebo aspoň 1024*768 a při jakých detailech? je mi jasné že takový antialising a anistrofilní filtrování vypnuté...
Můj NB: Toshiba Satellite A210-16F: AMD Turion TL58 x2 1,9 Ghz; ATi HD 2600 256mb; 160GB HDD; 4GB RAM; Win 7 index 4,7(Procesor)

laptop HP Conpaq nx8220
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 06 pro 2008 19:59
Bydliště: Grove street

Příspěvekod laptop HP Conpaq nx8220 » 10 pro 2008 15:13

mě se nesekalo,ted stahuji 5-ku, 1680x1050

soucin
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 241
Registrován: 16 srp 2008 20:49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucin » 11 pro 2008 14:34

Mno tak cod 5 je teda náročnější než 4! já to musel stáhnout na minimum aby to bylo plynulý
MSI GX610PX-057CZ: AMD TURION X2 TL-60 2GHZ, 2GB RAM, ATI RADEON HD2600 256 MB GDDR3, HDD 320 GB,DISPLEJ 15,4 (1280X800),WIN 7 Ultimate 64bit


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti