call of duty 4

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
konopnikopes
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 209
Registrován: 01 kvě 2007 13:34

call of duty 4

Příspěvekod konopnikopes » 02 lis 2007 17:36

tak co parite uz to nekdo? premejslim o tom ale ma to cenu to porizivat? nacempak ste to spustily a s jakyma detailama, podelte se o zkusenosi 8)
ACER Aspire 5920G-302G16MN/ C2D T7300/ 15.4" WXGA CB/ N8600/ 2GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ CAM/ VIS HP

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 02 lis 2007 17:55

Zkoušel jsem demo na nativní rozlišení, ale detaily ti nepovím, nic jsem na nich neměnil. Přímo fps jsem neměřil, ale jelo to v pohodě :)
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 02 lis 2007 18:08

na ULTRA LOW detaily vyzkoušeno nehratelné :D
tento účet již není aktivní.

konopnikopes
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 209
Registrován: 01 kvě 2007 13:34

Příspěvekod konopnikopes » 02 lis 2007 18:33

no tak hlavne ze to jelo... myslim ze bych si to na mim acerku moch pustit celkem hight. ale s crysisem to uz bude horsi
ACER Aspire 5920G-302G16MN/ C2D T7300/ 15.4" WXGA CB/ N8600/ 2GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ CAM/ VIS HP

Sislik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 92
Registrován: 27 led 2007 20:10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sislik » 02 lis 2007 18:55

zahral jsem si demicko na 1280x800, nastaveni jsem mel defaultni a slo to naprosto bez problemu
Dell Vostro 1500 [Core 2 Duo T7500, 4GB RAM, 15,4" WSXGA+ (1680x1050), GF 8600M GT 256MB, 120GB 5400rpm, Vista Business 64b SP1 ENG]
Moje vlastní recenze - http://dell.sislik.net/
Dell Vostro forum - http://dell.sislik.net/forum/

jipi76
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 30 črc 2007 18:14

Příspěvekod jipi76 » 02 lis 2007 19:49

800x600, vse low, a jakz takz.
mam Go7300

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 02 lis 2007 20:13

Tak jsem to vyzkoušel s Frapsem, default nastavení (téměř vše na minimu) a 1280x800 dává u náročnějších scén minimálně 25fps, u méně náročnějších to jde k sedmdesáti. S pozapínanýma detailama to vypadá o chloupek líp, ale průměrně takových 18fps. A i na ty nejnižší detaily to vypadá dobře.
ASUS F3Ka, Arch linux

bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

konopnikopes
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 209
Registrován: 01 kvě 2007 13:34

Příspěvekod konopnikopes » 02 lis 2007 22:48

diky za info o vikendu se na to vrhnu...
ACER Aspire 5920G-302G16MN/ C2D T7300/ 15.4" WXGA CB/ N8600/ 2GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ CAM/ VIS HP

XerizOn
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 183
Registrován: 19 říj 2007 00:40
Bydliště: F-M

Příspěvekod XerizOn » 02 lis 2007 23:01

Staci si vypnout Stiny a mas to hratelne se vsema Detailama + Ultra Kvalita textur :? Svinsky optimalizovana hra :shock:
Acer Aspire 5920g LX.AKR0X.004 => Win XP => 3DMark06: 4.782
NVidia 8600m GT 512 169.61 ( 575/1500/425 MHz @ Idle 56°C - Max 95°C ) + Zalman NC-1000
C2D 7300 2.0 GHz
DDR2 2 GB, 667 MHz, CL5
HDD SATA 250 + Ext. WD 160 GB USB 2.5" 5400 rpm

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 02 lis 2007 23:22

XerizOn píše:Staci si vypnout Stiny a mas to hratelne se vsema Detailama + Ultra Kvalita textur


:shock: máš recht..
Obrázek
v téhle scéně to dávalo 26-30fps :) jen ostatní vojáci kolem sebe občas měli auru..
ASUS F3Ka, Arch linux

bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

Gizmoo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 19 říj 2007 09:55

Příspěvekod Gizmoo » 03 lis 2007 00:31

ja som hral demo na gx610 - 1280x800 s detailami som sa pohral ... nebolo to uuplne maximum .. nieco high nieco mediu.. a islo to kraasne.. fakt je to dobre optimalizovane... podobne ako timeshift.. tiez krasna grafika a ide to na plnych bez seknutia. :lol:

Dr4Gon
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 01 pro 2006 14:41
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Dr4Gon » 07 lis 2007 15:20

Právě stahuju plnou,tak jsem zvědavej jestli to na tom mojim stroji pojede nějak hratelně:)
Toshiba Satellite A100-847

Lucason
chodí často
Příspěvky: 708
Registrován: 19 lis 2006 13:03

Příspěvekod Lucason » 07 lis 2007 19:54

Plná už vyšla..? :) super..
btw: všechno na max, max rolišení a zaškrtáno co tam šlo.. :D a dokonalá plynulost..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.

Dr4Gon
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 01 pro 2006 14:41
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Dr4Gon » 08 lis 2007 18:58

Tak to já si takhle na plno užít nemůžu,mam max rozlišení a všechno na medium a povypínaný jenom stíny a jede to taky pěkně:) Super hra,ale myslim,že 1 a 2 z druhý světový byly lepší
Toshiba Satellite A100-847

Gulii
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 453
Registrován: 04 zář 2006 09:57

Příspěvekod Gulii » 09 lis 2007 00:30

Fajn vyladěná gameska :)

800x600 vše na max + 2xAA + 4xAF - krom stínů... A jde nádherně :)
Dell Latitude XT


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti