Acer 5920 a Zaklínač

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
fany.
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 20 říj 2007 13:39

Acer 5920 a Zaklínač

Příspěvekod fany. » 27 říj 2007 00:31

Mám menší problém, na Invexu jsem si koupil hru Zaklínač, aby jsem nějak zabil občasnou nudu a odreagoval se. Jenže mám problém...když trochu déle hraju, tak mně to po chvilce (cca 30min) začne sekat a nedá se to hrát a někdy to spadne úplně. Jinak do té doby to vše jede uplně super skoro na plné detaily. Většinou ještě napíše hlášku, že program přestal správně pracovat. Celkem se mi zdá. že notebook dost topí může to být kvůli tomu?? Mohl by mně prosím napsat někdo nějakou radu nebo zkušenost...

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 27 říj 2007 00:53

No to vypada na prehrani graficke karty ;) rada? Nehrat hry na notebookach? :) nebo si kup nejakou chladici podlozku...

fany.
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 20 říj 2007 13:39

Příspěvekod fany. » 27 říj 2007 07:09

A to je jako normální věc jo? Prostě, když si koupím nějaký výkonný notebook což jsi myslím, že Acer 5920G-302G25MN je. A budu na tom chtět třeba střihat video a bude se mně například přehřivat procesor, tak východisko je nestřihat?? :?: To je snad blbost... to jsem si mohl koupit něco za 15k na internet a kancelařské aplikace a neinvestovat do něčeho podobného.

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 27 říj 2007 08:50

buďto máš špatnej kus a nebo zanesený chlazení a nebo nehraj a místech kde nemůže notebook nasávat ze spoda. Jestli je tohle ten ACER s GeForce 8600GT tak na tom sme s přehledem hráli u kámoše lost planet 2 hodiny bez jedinýho škubnutí tak nevim, tipnul bych ten špatný kus.
tento účet již není aktivní.

fany.
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 20 říj 2007 13:39

Příspěvekod fany. » 27 říj 2007 11:20

Nehraj, to je rada nad zlato. Ne, že by jsem to hraní nějak vyžadoval, ale je to stejné jako když si koupím nějaký spor'ták a budu s ním jezdit jen jako se škodovkou protože, když na to šlápnu ,tak se mně přehřeje motor... Vadí mně jen to, že když si něco koupím, tak od toho očekávám 100% funkčnost a né, že se mně to bude přehřívat (a kupovat podložku pod notebook) nebo co se s tím děje. Byl by jsem rád kdyby sem někdo napsal, jestli něco podobného zažil...a jestli to nejde nějak vyřešit napřiklad nějakým nastavením v biosu.

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 27 říj 2007 14:08

sem psal nehraj na místech, kde nemá nasávání ze spodu možnost nasávat vzduch a chladit.
tento účet již není aktivní.

fany.
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 20 říj 2007 13:39

Příspěvekod fany. » 28 říj 2007 11:27

Sry spatně jsem si to přečetl, ale na stole by to mělo být OK nebo snad ne??

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 28 říj 2007 13:26

jj to by mělo. Ale pokud se přehřívá... hm čím to je ? možná špatnej kus nevim.
tento účet již není aktivní.

konopnikopes
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 209
Registrován: 01 kvě 2007 13:34

Příspěvekod konopnikopes » 05 lis 2007 15:26

tak ja na tomhle aceru taky hraju narocny hry a rek bych ze dost topi jen vlevo nahore u toho kloubu ( myslim ze je tam imistena grafika) mesoc sem to neresil ale ted sem si koupil glad. podlozku( zalman) a sem spokojenej, dycky kdyz chci parit tak ji pustim a jakmile skoncim tak ji zase vypnu aby mi nerusil ten zvuk takze asi tak...
ACER Aspire 5920G-302G16MN/ C2D T7300/ 15.4" WXGA CB/ N8600/ 2GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ CAM/ VIS HP


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů