Prosim doporucte co nejlepsi notebook na hry do 25000 kc!!!

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
pepelopez
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 21 říj 2007 18:16

Prosim doporucte co nejlepsi notebook na hry do 25000 kc!!!

Příspěvekod pepelopez » 24 říj 2007 18:30

Jsem celkem bezradny v notebookach se nevyznam!

Nevim jestli AMD nebo INTEL???

a hlavne jakou grafiku???

Poradte dikec!!!

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 24 říj 2007 18:44

s dph nebo bez?
urcite amd, mas maly rozpocet, amd vychazi levneji, at tam zbyde neco taky na nejakou grafku typu hd2600/nvidii 8600m-gt/starsi highend kousk typu x1900/7950atd...
s dph napr.
http://www.alza.cz/notebook-msi-gx610px ... d81950.htm
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

xprim01
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 216
Registrován: 29 zář 2007 15:36

Příspěvekod xprim01 » 24 říj 2007 19:09

Souhlas s alfah4ns.
Toshiba A200 1M8; C2D 7100 (undervolt), 2GB RAM, HD2600 Catalyst 9.4 mod, battery l. 2:32 (WiFi on); Vista HP
Acer 4810TZG 413G32Mn, C2D SU4100, switchable graphics, battery l. 8:10 (WiFi on), Win 7 HP

pepelopez
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 21 říj 2007 18:16

Příspěvekod pepelopez » 24 říj 2007 19:26

na tenhle sem se zrovna dival!!!

myslis ze je to celkem uchazejici???

jeste jsem nasel tenhle

http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-amil ... d80460.htm

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 24 říj 2007 20:39

hele s X2300 (přejmenovaná X1300) toho tolik moc nenahraješ. zkus najít něco s 7600 nebo X1600.
tento účet již není aktivní.

Gizmoo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 19 říj 2007 09:55

Příspěvekod Gizmoo » 24 říj 2007 21:18

Priklanam sa k nazorom na MSI GX610 ... mam tento book presne tyzden a ide krasne.. Vsetky hry pusti bez akychkolvek problemov .. napr: HL Episode 2 - full detaily 1280x800, takisto Fear, Bioshock, Quake Wars, Medal Of Honor Airborne ... ked budem mat Strangehold a Lost planet uvidime, ale myslim ze na nieake tie 2 roky mam pokoj.. popripade vyminm ram za 3gb a krasa :lol: :lol:

´eavy
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 24 říj 2007 15:58

Příspěvekod ´eavy » 24 říj 2007 23:53

Na www.vbi.cz jsem za 25k nakonfiguroval tohle:

Compal HGL30 14.1'', S-ATA, SuperMulti, VGA nVidia Go 7600 256MB: 13 112,-
Intel® Celeron™ M Processor 530, BOX 1.73 GHz, 533MHz FSB, 1MB L2: 1 896,-
Kingston 1 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM: 734,-
SEAGATE Momentus 80GB, 5400ot., S-ATA, 8MB, 2.5": 1 156,-
OEM Windows Vista Home Premium Edition CZ 32 bit: 2 262,-
WiFi síťová karta ProWireless 3945AG Network Connection: 545,-
Zákonem stanovené poplatky: 262,-
Notebook celkem: 19 967,-
Notebook celkem včetně DPH: 23 761,-

Celkem slušný, ne? Hlavně grafika. Kdybys trochu přitlačil, mohlo by být i 2GB RAM.

Gizmoo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 19 říj 2007 09:55

Příspěvekod Gizmoo » 25 říj 2007 00:45

Na to MSI to zdaleka nema.. ale nechame to nanom :lol:

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 25 říj 2007 01:12

´eavy: No hlavne ten Celeron je tam uzasnej... :roll: a to zadny 2GB RAM nespravi

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 25 říj 2007 09:09

on zase tak nevýkonej celeron není. Pokud to chce na hry asi mu je stejně jedno kolik to vydrží na baterce :D I s Celeronem se dá slušeně hrát ale to MSI vypadá líp v tý ceně.
tento účet již není aktivní.

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 25 říj 2007 11:07

Kdyz to chce primarne na hry, tak urcite bude lepsi neco vykonejsiho... a to Core Duo(ci dokonce Core 2 Duo) oproti Celeronu stoprocentne je... a ve hre to tez pozna. Za 25k bych si radsi koupil naslaplej desktop :)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 25 říj 2007 11:08

j já stebou souhlasím. Ale kolik her plně dvoujádra využije ? :D
tento účet již není aktivní.

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 25 říj 2007 11:13

No sikovne vyuzit dvoujadro dnes umi jen par her... ale jinak ten vykon co ma oproti Celeronu vyuzijou i obyc hry :) Z novych her co vyuzivaj sikovne jadra je UT3, na to je potreba 2jadro a i 4jadra to umi vyuzit, vzrusty vykonu mezi 1,2,4 jadrem jsou docela znatelne (hlavne mezi 1 a 2)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 25 říj 2007 11:18

ale to je mega nová pecka :D stejně jako CoD4 ty taky 2 jádra využívají efektivně. ale to jsou novinky co se ještě na pultech ani neohřáli :D

Za 25 tis. na hry radši desktop. - můj názor.
tento účet již není aktivní.

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 25 říj 2007 11:24

Za 25 tis. na hry radši desktop. - můj názor.

Tak rekl klasik a ja souhlasim


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti