Vykonny ntb kolem 35 000kc bez dph (cca 41 s dph)

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
stikka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 08 kvě 2007 12:42
Bydliště: Drnovice 693

Vykonny ntb kolem 35 000kc bez dph (cca 41 s dph)

Příspěvekod stikka » 08 říj 2007 17:55

Nazdar vseci, uz delsi dobu si chcu sehnat nejakej poradnej notas, setrim uz asi rok, a ted sem na nejmenovane strance narazil na konfigurator ntb, a libila by se mi jedna sestava, tady jsou parametry:


Přehled konfigurace:
Compal FL90.v2 15.4'',S-ATA-II,SuperMulti,GF 8600M GT 512MB Santa Rosa: 17 672,-
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7500, BOX 2.20GHz, 800MHz FSB, 4MB L2: 6 956,-
Kingston 2 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM: 2 925,-
Kingston 2 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM: 2 925,-
SEAGATE Momentus 200GB 7200 S-ATA-II 16MB 2.5'' NCQ G-Force: 3 995,-
WiFi síťová karta ProWireless 3945AG Network Connection: 550,-
Compal Bluetooth modul pro řadu HGL3x/HEL8x/FL9x: 385,-
Brašna BASE XX - Universal notebook case 15.4'': 251,-
Zákonem stanovené poplatky: 262,-

--------------------------------------------------------------------------------

Notebook celkem: 35 921,-
Notebook celkem včetně DPH: 42 746,-

Seleqman
chodí sporadicky
Příspěvky: 8
Registrován: 19 zář 2007 18:36

Příspěvekod Seleqman » 08 říj 2007 20:38

jestli ti nejde o design, znacku, kvalitu sasi tak proti konfiguraci zadna....

sid
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 02 říj 2007 18:27

Příspěvekod sid » 09 říj 2007 17:59

Nejsou ty 4 GB pameti trochu zbytecne moc? 32-bitove Windowsy s takovym mnozstvim ani neumi pracovat a 64-bit jeste asi nemaji tak odladene ovladace :roll:
Lenovo Ideapad Yoga 13

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 09 říj 2007 18:27

Jo VBIcko mam taky. Nemuzu si stezovat vykon ma dostatecnej na novy hry - Bioshock full + nativni rozliseni. Nicmene ja mel trochu mensi rozpocet 27k s DPH :D u tebe bych to videl na MSI GX700 http://www.superkup.cz/it/erpea/index.p ... s_id=14177

vzal bych to hlavne kvuli 17" wsxga+ (i kdyz ja mel pocit za 1680×1050 je wsxga ,ale kdyz to pisou ...)

4GB RAM bych neresil ...
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

stikka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 08 kvě 2007 12:42
Bydliště: Drnovice 693

Příspěvekod stikka » 10 říj 2007 21:05

No ten msi nevypada spatne, rozhodne by se mi libil ten displej, to je jediny co ma lepsi, taky ze je levnejsi cca o 5k, ale co procesor? A ramky taky? no to je jedno, byl bych rad kdyby se k tomu jeste nekdo vyjadril, ale asi zustanu u toho vbi.

stikka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 08 kvě 2007 12:42
Bydliště: Drnovice 693

Udaje o sasi

Příspěvekod stikka » 10 říj 2007 21:09

Jinak udaje o sasi v teto sestave:


Patice na procesor: Socket P
Frekvence Front Side Bus: 800 MHz
Frekvence Front Side Bus: 667 MHz
Frekvence Front Side Bus: 533 MHz
Technologie jádra CPU: 65nm, Merom
Výrobce chipsetu: Intel
Verze Chipsetu: PM965 - Broadwater Mobile
Platforma: Intel
Typ paměti: DDR2 - 667MHz PC2-5300
Typ paměti: DDR2 - 533MHz PC2-4300
Slot pro grafickou kartu: Ne
Audio čip: Intel® HDA Realtek
Analogové vstupy/výstupy: Microphone In
Analogové vstupy/výstupy: 2 kanálový výstup
Digitální výstupy: Žádný
Integrovaná LAN: 1x Gigabit LAN, RJ-45
Integrované Fire-Wire IEEE 1394: Ano
Počet USB portů: 4 USB 2.0 (externí)
Formát paměti: 200-pin Unbuf. SO-DIMM 1.8V bez ECC
VGA vstupy a výstupy: 1x CRT
VGA vstupy a výstupy: S-Video Out
Rozhraní disku: S-ATA
Formát disku / mechaniky: 2.5''
Formát disku / mechaniky: 5.25'' Slim-line
Typ mechaniky: DVD±RW
Barva: Černá
Max. kapacita paměti: 4 GB RAM
Podpora Viiv: Ne
Trusted Platform Modul (TPM): Ano
Integrované audio: Ano
Integrované VGA: Ne
Dual Layer: Ano
Light Scribe: Ne
Počet disků v plné konfiguraci: 1
LCD - Velikost: 15.4'' Wide
LCD - Rozlišení: WXGA+ (1440 x 900)
LCD - Leštěný (Glare): Ano
Express Card Slot: Ano
Integrovaná kamera: Ano
Bluetooth: Ano, volitelný doplněk
Wireless Antena: 2
Wireless Antena: 3
Čtečka paměťových karet: Secure Digital
Čtečka paměťových karet: Multimedia Card
Čtečka paměťových karet: Memory Stick
Čtečka paměťových karet: Memory Stick Pro
Port Replicator konektor: Ne
Robson modul: Ano, volitelný doplněk
Typ a kapacita baterie: Li-Ion 4800 mAh, 6 článků
AC Adaptér: 90W, 19V
Čtečka otisků prstů: Ano
Hmotnost (kg): 2.7 kg
Wireless Support: Ano, Mini-card, volitelný doplněk
Dedikovaná grafická karta: NVIDIA GeForce 8600M GT 512MB
Datová propustnost k SATA: 3.0 Gbps (SATA II)
Počet SATA portů: 1
Počet IDE portů: 1
Datová propustnost k IDE: 100 MBps (Ultra DMA 5)
Rozhraní mechaniky: P-ATA
Počet podporovaných procesorů: 1
Počet paměťových slotů: 2
PCMCIA: Ne
Počet podporovaných mechanik: 1
Výška notebooku: 35.2 mm
Šířka notebooku: 355 mm
Hloubka notebooku: 257 mm
Modem RJ-11: Ano
Operační systémy: MS Windows XP Professional
Operační systémy: MS Windows XP Home
Operační systémy: MS Windows Vista
Operační systémy: Mandriva Linux
E-SATA konektor: Ne
Notebook registrovatelný na VBI.cz: Ano

Huul

Příspěvekod Huul » 23 říj 2007 23:15

nnevimm píše:Jo VBIcko mam taky. Nemuzu si stezovat vykon ma dostatecnej na novy hry - Bioshock full + nativni rozliseni. Nicmene ja mel trochu mensi rozpocet 27k s DPH :D u tebe bych to videl na MSI GX700 http://www.superkup.cz/it/erpea/index.p ... s_id=14177

vzal bych to hlavne kvuli 17" wsxga+ (i kdyz ja mel pocit za 1680×1050 je wsxga ,ale kdyz to pisou ...)

4GB RAM bych neresil ...


hele koukal sem ze tam je " Operační systém: FreeDOS, doporučen Windows® Vista™ Home Premium, starší verze Windows již nejsou podporovány"

to jako ze tam fakt XPcka nenacpu??

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 23 říj 2007 23:30

Nacpeš, ale hrozí na že budeš mít problém sehnat ovladače na některá zařízení.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

Huul

Příspěvekod Huul » 23 říj 2007 23:41

hmmm tak to neni dobre,,,,

koukam prave po nakym notasku na hry,,,, hlavne wowko a herousy,,, ale i nakej ten programek aby to rozbehalo :lol: cena kolem tech 30-35 tis.... tak kdyby ste mel nekdo nakej zhavej tip tak klidne piste :wink: thx moc

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 23 říj 2007 23:49

stikka >

Procesor ja vykonnej dost rozdil oproti T7500 je malý (CPU je ta poslední věc co brzdí NTB) Jak jsem napsal. RAMky bych neřešil 2GB je dost pokud nechceš Vista 64bit.32 ani s 4GB RAM neumí pracovat.
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 23 říj 2007 23:53

Já bych se toho nebál a ty 4GB i Vistu64bit tam nahodil, speciálně na hry to bude (výhledově) jen a jen výhoda.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

stikka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 08 kvě 2007 12:42
Bydliště: Drnovice 693

Příspěvekod stikka » 24 říj 2007 15:50

No tak nakonec sem zjistil, ze nebudu mit tolik lovu, a jeste k tomu se prestaly tyto sasi vyrabet, tak teda jdu do toho MSI viz: uzivatel nnevimm, ktery to napsal v prispevku, je to dobry notas, hlavne ten displej me laka :shock:

´eavy
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 24 říj 2007 15:58

Příspěvekod ´eavy » 24 říj 2007 17:34

Heh, teď jsem založil vedle téma s úplně stejným zadáním :-) A taky pokukuju po tom VBI. Říkáš, že ty šasi se už nevyrábí? Takže to nejde sehnat? :-(

stikka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 08 kvě 2007 12:42
Bydliště: Drnovice 693

Příspěvekod stikka » 24 říj 2007 18:58

Bohuzel se sasi compal fl90 v.2 nevyrabi, maji problemy s vyrobou displeju WXGA+(1440x900), ale ihned zacali vyrabet sasi fl90 v.3, ktera ma vsechno uplne stejne jako v.2, jenom display to ma z v.1(WXGA 1280x800) A to nechu kvuli prave tomu malemu rozliseni displeje.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 24 říj 2007 19:47

stikka:
Tie problemy sa volaju nizka cena. Proste nie su ochotni zaplatit za WXGA+ to, co ponukaju velke znacky (ktore to navyse maju zakontrahovane) a tak tam WXGA+ nema co hladat...

C


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů