Integrované čipy... dá se na nich hrát ?

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
rammsteinek
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 06 srp 2007 17:57

Integrované čipy... dá se na nich hrát ?

Příspěvekod rammsteinek » 04 říj 2007 21:57

HP 530

Mno tak sem si upgradnul na svem notasu ramky a mam ted celkem 1,5 Gb a uplně v poho mi na tom facha microsoft flight simulator 10. Sice některe hry grafika na tomhle notasu nedá kvuli tomu že nema podporu vertex shaderu ale dalši hrou ktera na něm jede celkem v poho je i Stalker. To jen tak pro lidi kteři by si tento notas chtěji koupit:D mno stejně nejvic hraju mafii:D

//Krevety: renamed...

zeto750
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 143
Registrován: 05 srp 2007 14:48

Příspěvekod zeto750 » 05 říj 2007 10:23

Aku to ma grafiku ??GMA 950 ??

Inac blba otazka co je ten vertex shader???
ake grafy to maju aj zdielane nejake??

THX

SnooP
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 15 srp 2007 21:46

Příspěvekod SnooP » 06 říj 2007 12:58

cau, myslis ze by slo ba low settings rozchodit fifa08 nebo kvuli vertex shaderum to nepujde ??? dik za odpoved
HP 530: Intel Core Duo T2300E 1.66GHz, paměť 512MB RAM(prozatím:)), 15.4" WXGA, GMA 950, Win XP Pro

luck.up
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 19 čer 2007 21:53

Příspěvekod luck.up » 06 říj 2007 22:14

na HP 530 hraju :)

GTA SA
Flatout 2
Fifa 08
trackmanii
Tomb rider Anniversary
a moorhuny

:lol:

Vikk
občas se tu ukáže
Příspěvky: 97
Registrován: 25 zář 2007 14:22

Příspěvekod Vikk » 06 říj 2007 22:45

moment moment...myslíš toto HP??
http://www.alza.cz/notebook-hp-530-d78909.htm
že ti na tom ide tomb radier,gta atď??
nechce sa mi veriť že na takej grafike ide dobre tomb raider anniversary :wink:

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 07 říj 2007 08:11

no možná jako slideshow :D Ten TombRaider s nim maj co dělat i výkoný grafiky :D pokud řekneš hraješ tak by mě zajímalo jak :D ale zase když máš kolem 10 fps máš pořádnej čas na rozmyšlení co a jak :D :D
tento účet již není aktivní.

Lucason
chodí často
Příspěvky: 708
Registrován: 19 lis 2006 13:03

Příspěvekod Lucason » 07 říj 2007 11:04

Maxxz: Ty seš strašnej rejpal.. :D

Ale tak GTA SA ja hraju na svým 5 let starým PC doma a kámoš dokonce ještě na starším, to zas tak náročný není. Ale ten tombrider neznam..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.

luck.up
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 19 čer 2007 21:53

Příspěvekod luck.up » 07 říj 2007 11:17

Ano myslim ten samy NB a to jeste s 512 RAM
Ale podmínkou jsou nové ovladače grafiky .. (intel.com)
:)

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Re: HP 530

Příspěvekod Michal27 » 07 říj 2007 11:19

rammsteinek píše: dalši hrou ktera na něm jede celkem v poho je i Stalker

:lol: :lol: :lol: V tom pripade nevim, na co mi je Go 7600, ktera se pri STALKERovi dost poti. Ale jako vtip dobry.Posledni dobou se objevuje cim dal vic vtipalku. Nekdo mi dokonce tvrdil, ze na X3100 hral Bioshock ... A jeste v nativnim rozliseni :lol: . Ale aspon se clovek pobavi.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 07 říj 2007 11:40

Michal27: Maj asi nějakou naspeeedovanou GMA950 :D Ale tak jako slideshow si to zahraje asi v pohodě :D i toho Stalkera jsem hrál na integrovaný běhalo mi to tu jak obrázky po 1 sekundě :D
tento účet již není aktivní.

luck.up
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 19 čer 2007 21:53

Příspěvekod luck.up » 07 říj 2007 11:50

Nj. nejjednodušší je vše zpochybnit než nevěřit :roll:
Jen nechápat a oponovat,
ale lepší je jednou vidět než 4x slyšet

taky mi to přijde divné.. ale na druho stranu jsem moc rád
za málo peněz hodně muziky ( i když jen v uvozovkách :!: )

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 07 říj 2007 12:12

ukaž mi důkaz třeba in-game video se zapnutým frapsem. Technicky je nemožné na GMA950 hrát novější hry jako STALKER, nový Tomb Raider v únosné hranici. Ovšem vim, že kámoš dokáže hrát Doom 3 i s 12 FPS a baví ho to :D
tento účet již není aktivní.

luck.up
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 19 čer 2007 21:53

Příspěvekod luck.up » 07 říj 2007 13:39

napr. tomb rider 800x600 detaili snizene (jak jinak) a bez lagu
stahni si nove ovladace a zkoumej

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 07 říj 2007 16:49

Tak tomuhle sem taky neveril dokud sem to ted nezkusil na svym notesu :) a ono se to fakt hrat da, ale kdyz se vsechny detaily vohuli dolu... jinak ale na nativni rozliseni (1280x800) a slo to hrat, prisaham ze jo... docela me to prekvapilo :) hlavne tam asi vadi ta viditelnost do dalky, tu sem stahl dolu a slo to v pohode... porad ne sice uplne stopro plynule ale urcite hratelne... akorat pak ta grafika, 100m od vas vidite misto krajiny, krajinu ale rozmazlou jak kdybyste si rozsedli svoje 5dioptricky bryle :lol: jinak ale v tom 100m rozsahu je ta grafika v poho... akorat sem tam obcas zahlidl par texturovych chybicek, ale jen dvakrat... zkousel sem jen zacatek

nekdy pres tyden klidne natocim ingame video, muze nekdo doporucit dobry programek na to nataceni?

SnooP
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 15 srp 2007 21:46

Příspěvekod SnooP » 07 říj 2007 17:53

fraps + rendering ve vegasu
HP 530: Intel Core Duo T2300E 1.66GHz, paměť 512MB RAM(prozatím:)), 15.4" WXGA, GMA 950, Win XP Pro


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host