2600 x 2600XT

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
r2d2x2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 62
Registrován: 22 srp 2007 12:41

2600 x 2600XT

Příspěvekod r2d2x2 » 20 zář 2007 11:03

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli u notebooku http://barbone.tsbohemia.cz/index.asp?s ... WLBTCAMVHP lze nataktovat současnou grafickou kartu Ati hd 2600 na hd 2600 XT. Pokud se podívate, http://notebook.cz/clanky/technologie/2 ... o-high-end tak se normálné verze od XT jen takty.

Tak proto se ptám mylíte že to lze a bude to bezpečné ?
Děkuji

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 20 zář 2007 11:16

bezpečně určitě ne. Chlazení notebooku bývá dimenzované na míru a i přesto teploty nejsou občas únosné.
tento účet již není aktivní.

r2d2x2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 62
Registrován: 22 srp 2007 12:41

Příspěvekod r2d2x2 » 20 zář 2007 11:19

škoda...protože sem se chtěl dostat "aspoň" na úroveň 8600GT ... pač sem si tuto toshibu vybral jako alternatiku v FL90-má sice horší procesor,ale co nadělám aramky dokoupím :(

Gulii
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 453
Registrován: 04 zář 2006 09:57

Příspěvekod Gulii » 20 zář 2007 12:10

OC HD 2600 dosahuje 4133bodů v 3DMarku 06 :) více se dozvíš zde :arrow: Jen pro srovnání: OC GF 8600M GT dosahuje 4243bodů...
Dell Latitude XT

r2d2x2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 62
Registrován: 22 srp 2007 12:41

Příspěvekod r2d2x2 » 20 zář 2007 12:51

Díky toto sem potřeboval vědět...jen aby se moc nepekl myslím že takovy taktnutí na 3800 by mě stačilo

CeCo

Příspěvekod CeCo » 20 zář 2007 18:08

r2d2x2:
Potom sa nezabudni ohlasit v servise, ze si taktoval notebook... Aby vedeli, ktore vady sposobene prehriatim ti nemaju uznat.

C

r2d2x2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 62
Registrován: 22 srp 2007 12:41

Příspěvekod r2d2x2 » 21 zář 2007 18:08

To byla jen diskuze...neznamená to že bych ho chtěl hned taktovat...

fr88styl8
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2007 18:28

Příspěvekod fr88styl8 » 01 říj 2007 12:51

takový dotaz - naco potřebuješ tak velký grafický výkon?

stejně v 1m8 je slabý procák

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 01 říj 2007 23:30

T7100 - slabý procák? v pořádku? patří do notebookového high-endu - řada T7xxx víš. Zájímalo by mě co je podle tebe řada T2xxx. :wink: (ty už by se radši ani neměly vyrábět ,už jsou výkonem nepoužitelný. A co teprve Caleron-šup s nim do muzea)
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 06 říj 2007 22:40

S tim Celeronem bych souhlasil :lol: :lol:

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 07 říj 2007 08:09

nevim proč Celeron zaplňuje prostě trh v levnějších ntb nabízí vcelku dobrý výkon za málo peněz ovšem bez featury podtaktovaní. Celerony jsou stavěný na Yonahu takže výkony mají opravdu slušný vůči své ceně.
tento účet již není aktivní.

Lucason
chodí často
Příspěvky: 708
Registrován: 19 lis 2006 13:03

Příspěvekod Lucason » 07 říj 2007 10:59

fr88styl8 píše:takový dotaz - naco potřebuješ tak velký grafický výkon?

stejně v 1m8 je slabý procák


No, co je podle tebe teda silnej procák? :D C2D Extreme Edition?


Kdybys do levných notesů nedával celerony, nemohly by ty notesy bejt tak levný, takže je to prostě určitej výkon, ale za minimální cenu.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti