geforce 8600m gt a rainbow six: vegas

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
DRTIC=)
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 03 črc 2007 14:56

geforce 8600m gt a rainbow six: vegas

Příspěvekod DRTIC=) » 14 zář 2007 12:00

ahoj
mam notebook vbi compal fl90 (nvidia geforce 8600m gt) core2duo t7300 2x2GHz,2GB ram

skusal som na nom hrat rainbow six: vegas, pri starte nabehol nejaky test hardveru kde mi vypisalo ze vsetok moj hardver splna odporucane poziadavky az na procesor (pisu ze odporucana frekvencia je 3,5GHz)
ked zapnem hru na 1024x768 a vsetky nastavenia dam na minimum resp vsetko co sa len da vypnem tak citit ze mys ide trochu opozdene... nemoze byt problem s CPU, napr ze hra vyuziva iba jedno jadro?? myslel som ze ked notebook ma odporucany HW tak to pojde aspon na 1024 Med detaily :shock:
dik za rady :)

bandit
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 19 srp 2007 10:24
Bydliště: Doma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bandit » 15 zář 2007 18:31

no. procesor ti nikdy nebude vyhovovat protože ntb procesory maji jine označeni než desktopove CPUčka a ty ty hry většinou neznaji.
Nevim je to divne... protože kamarad ma ntb C2D 2GHz 1GB RAM a radeon X2300 s 128MB paměti a jede mu to na low uplně bez problemu.
Je možne že to je v options, někdy se tam da nastavit zpožděni myši. Takže me napada pouze tato možnost, pokud je zbytek v pořadku.

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 15 zář 2007 19:08

DRTIC=): Zmer si pocet FPS pomoci RivaTuner nebo neceho podobneho.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

DRTIC=)
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 03 črc 2007 14:56

Příspěvekod DRTIC=) » 17 zář 2007 16:45

v options som nenasiel nic take ako spozdenie mysi :(

ked nastavim 1024x768 tak mam okolo 20-30fps na 800x600 okolo 40 (meral som pomocou fraps) :?

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 17 zář 2007 18:14

To bude myskou nebo samotnou hrou. U Bioshocku me taky pri nenativnim rozlisenim mys jakoby drhla. Mam logitech V450.

Jeste je moznost najit si nejake anglicke forum, kde tyhle veci resi. Taky se muzes podivat do konfiguracnich souboru hry, kde se da casto nastavit vice nez v samotne hre (postupy obvykle byvaji taky na tech forech)
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)



NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

DRTIC=)
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 03 črc 2007 14:56

Příspěvekod DRTIC=) » 18 zář 2007 23:17

ja mam logitech mx400...

nejake nastavenia som vypinal aj cez konfiguracne subory, takze neviem... skusim este pohladat dakde na nete 8)

Fluke
občas se tu ukáže
Příspěvky: 78
Registrován: 24 čer 2006 16:50

Příspěvekod Fluke » 18 zář 2007 23:44

Občas, aspoň u mě, tuhle myší zpomalenost často dělal zaškrtnutej Vsync, zkus ho vypnout.
Jinak určitě by to na týhle konfiguraci mělo fachat, ale pokud ta hra nemá update na využívání dvoujádra, tak budeš hrát jen s jedním a i to je dostatečný :wink:
Je málo her, co je optimalizováno na dvě jádra.
Asus PRO5DID, C2D T6570, 4GB Ram, nVidia GT320m 1GB, 500GB HDD, 15,6" glare
FSC Amilo A1667G, T64 MT-32, 1GB Ram, ATI MRx700 128MB, 100GB HDD, 15,4" glare

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 19 zář 2007 15:37

zkus si dat nativni rozliseni s nejakymi normalnimi FPS, a pak porovnej plynulost mysi.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)



NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

PublicEnemy
chodí sporadicky
Příspěvky: 19
Registrován: 19 zář 2007 22:27

Příspěvekod PublicEnemy » 24 zář 2007 00:47

Jde o to, jestli ti grafika podporuje shader 3,0
Tady máš o týhle hře recenzi, jsou tam i podporované karty:
http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/r/R ... Vegas.html
MSI GX700PX-023CZ (C2D T7100/2 GB RAM/160 GB HDD/8600 GT 512 MB/17" WSXGA+(1680 x 1050)/1GB RBS/WiFi 802.11a/g/n )

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 24 zář 2007 01:10

PublicEnemy: A ktera jina karta nez 8600GT by to uz mela podporovat? :lol:

EDIT: Mimoto, 8600GT podporuje SM 4.0. :wink:
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)



NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

PublicEnemy
chodí sporadicky
Příspěvky: 19
Registrován: 19 zář 2007 22:27

Příspěvekod PublicEnemy » 24 zář 2007 12:45

Hele, já se v tomhle moc nevyznám, ale taky by mi přišlo divný, kdyby to 8600 GT nepodporovala
MSI GX700PX-023CZ (C2D T7100/2 GB RAM/160 GB HDD/8600 GT 512 MB/17" WSXGA+(1680 x 1050)/1GB RBS/WiFi 802.11a/g/n )

Benny
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 24 zář 2007 12:43

Příspěvekod Benny » 24 zář 2007 12:53

GeForce 8600GT SM 4.0

DRTIC=)
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 03 črc 2007 14:56

Příspěvekod DRTIC=) » 28 zář 2007 12:28

toto mi napisali na oficialnom fore...
In most "professionally polished" games, the framerate hit from 800x600 to 1024x768 is very minimal at best.

However, that is not the case with R6V...since it is not a professionally polished game.


takze asi sa mozem rozlucit s rozlisenim 1024x768 :D

Fluke
občas se tu ukáže
Příspěvky: 78
Registrován: 24 čer 2006 16:50

Příspěvekod Fluke » 28 zář 2007 13:08

Stejně by ti taková hra měla fachat normálně v 1280x800 a vyšších detailech. Problém je v tý hře, zmršili ji :D
Asus PRO5DID, C2D T6570, 4GB Ram, nVidia GT320m 1GB, 500GB HDD, 15,6" glare

FSC Amilo A1667G, T64 MT-32, 1GB Ram, ATI MRx700 128MB, 100GB HDD, 15,4" glare


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů