Co vsetko ide hrat na ATI X1250 ?

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Seraphin142
občas se tu ukáže
Příspěvky: 96
Registrován: 11 zář 2007 07:09

Příspěvekod Seraphin142 » 17 zář 2007 23:20

defcon, battle for wesnoth (www.wesnoth.org), chessmaster 10K, RollerCoasterTycoon3 --> moji mobilni zahaneci nudy (;

Passinhoo
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 05 zář 2007 14:48

Příspěvekod Passinhoo » 18 zář 2007 08:39

Zajimalo by me jestli je tato grafika se sdilenou pameti 512MB lepsi, nez klasicka karta do desktopu s vlastni pameti a jedna se o ATI RADEON 9250 128MB ?

rasto-sk
občas se tu ukáže
Příspěvky: 84
Registrován: 09 zář 2007 18:22
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod rasto-sk » 25 zář 2007 19:29

Takze uz som odskusal par hier co som mal doma a tu je zaver -

NFS Most Wanted - ide pekne plynule
Age of Empires III - taktiez plynule
Blitzkrieg 2 - toto sa uz seka
Medal of Honor AA: B - uplne v pohode na najvyssich detailoch
Attack on Pearl Harbor - pohoda, plynule
Battlefield 1942 - tiez bez jedineho seknutia
Total Overdose- pohoda

To je zatial vsetko co som skusal. Samozrejme, vacsina hier je na znizenych detailoch, ale nijak to neubera na hratelnosti. :wink:

fesoj21
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 03 zář 2007 11:49

Příspěvekod fesoj21 » 28 zář 2007 12:41

kdo chce hrat na takovejch kartach hry ja si spis mylslim ze jak x1250 tak x3100 sou spis na film, mozna ten cs, ci bombremena jako s takovou GK nemuzes cekat ze si zahrajes hru ktera jeste nevysla:( bohuzel
ja taky uvazujju o koupi Nb a zjistil sem ze tam vlastne neplanuju moc hrat hry uz hraju jen cs a Age2 po siti s kamosema a to zvladne jakakoli karta takze to vidim na 6715s nebo neco podobnyho

Passinhoo
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 05 zář 2007 14:48

Příspěvekod Passinhoo » 28 zář 2007 18:56

Ja mam 6715s Sempron 2.2GHz Windows Vista a cs 1.6 priblizne 60FPS a to mam nove drivery.

Jinak mam tu atinu nastavenou na 128 MB a nevim kde to muzu nastavit, abych mel treba 256 MB. V BIOSU jsem nic nenasel a ve woknech taky ne.

pilgrim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 97
Registrován: 21 srp 2007 18:12

karta

Příspěvekod pilgrim » 28 zář 2007 20:00

skus si rovno nastavit na 512MB, hm..? :wink:
Lenovo Thinkpad T61, Lenovo Thinkpad R61 (stolen)

Passinhoo
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 05 zář 2007 14:48

Příspěvekod Passinhoo » 28 zář 2007 21:23

Jenze nevim kde se to da nastavit. Googluju, ale marne :(

pilgrim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 97
Registrován: 21 srp 2007 18:12

hi hi

Příspěvekod pilgrim » 28 zář 2007 23:15

no to sa proste nestavit neda :-)

bud mas 128, 256 alebo 512 MB - toto sa neda menit.
grafika si este moze nieco zobrat z RAM (vola sa to hypermemory), pripadne zvysit frekvenciu samotnej RAM - ale to by som moc neriskoval (iba ak mas naozaj dobry program, skusenych ludi okolo a chut riskovat...)...
Lenovo Thinkpad T61, Lenovo Thinkpad R61 (stolen)

merlinovic
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 03 srp 2007 08:58

Re: hi hi

Příspěvekod merlinovic » 30 zář 2007 14:38

to je pěkný až na to že ta grafika žadnou vlastní pamět nemá a bere si z operační paměti a jde nejvíc nasdílet až 512

pokud vím tak se velikost videopaměti automaticky nastavuje v závislosti od toho kolik máš RAM ale někde by to nastavit jít měl ale neřeknu ti kde protože to sám nevím popřipadě zkus zavolat nebo napsat na podporu vyrobce notebooku nebo přímo na ATI


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti