Co vsetko ide hrat na ATI X1250 ?

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
rasto-sk
občas se tu ukáže
Příspěvky: 84
Registrován: 09 zář 2007 18:22
Bydliště: Bratislava

Co vsetko ide hrat na ATI X1250 ?

Příspěvekod rasto-sk » 09 zář 2007 18:30

Dobry den,

mam notebook HP GR656EA 6715s. Nie je primarne urceny na hry, ale potrebujem vediet, ake hry zvlada. Prosim nepiste, ze zvlada starsie hry, ale radsej napiste par konkretnych nazvov.

Tu je ten NB - http://www.eternity.cz/produkt/hp-compa ... w-w-b-xpp/ Ma to grafiku ATI Radeon X1250.

Prosim vas o rychlu odpoved. Dakujem
Naposledy upravil(a) rasto-sk dne 09 zář 2007 19:58, celkem upraveno 1 x.

rasto-sk
občas se tu ukáže
Příspěvky: 84
Registrován: 09 zář 2007 18:22
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod rasto-sk » 09 zář 2007 19:07

A este som zabudol - NB je napojeny normalne na elektrinu, teda nejde cisto len na bateriu. Takze je mozne, ze hry sekaju, ked je NB napojeny na elektrinu a bateria sa teda priebezne dobija ?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 09 zář 2007 19:51

1, No nevrav, ze prosim o pomoc... Uprav si ten nadpis, nech to lepsie vystihuje podstatu problemu (Priklad - z nadpisu "prosim o pomoc" nevycita nikto, ze chces vediet co ide hrat na X1250; z nadpisu "Co ide hrat na X1250 na notebooku?" to uz vidno a zaroven vieme, ze chces s tym poradit.
2, Opravene podla nasledujuceho textu.

C
Naposledy upravil(a) CeCo dne 09 zář 2007 20:47, celkem upraveno 1 x.

Zacker
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 285
Registrován: 18 dub 2007 21:58

Příspěvekod Zacker » 09 zář 2007 19:56

Ne ze by to nebylo srovnatelné ale on píše o Ati x1250, ne o GMA x3100 :wink:

Ale nadpis je opravdu "trefný".
//Už je to lepší :)
Naposledy upravil(a) Zacker dne 09 zář 2007 20:06, celkem upraveno 1 x.

rasto-sk
občas se tu ukáže
Příspěvky: 84
Registrován: 09 zář 2007 18:22
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod rasto-sk » 09 zář 2007 20:01

Uz som to opravil ... tak vyzna sa do toho dakto ?

rasto-sk
občas se tu ukáže
Příspěvky: 84
Registrován: 09 zář 2007 18:22
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod rasto-sk » 09 zář 2007 20:32

Pri baterii mam 6 statusov ( Prenosny pocitac, Prezentacia, Vzdy zapnute, Doma alebo v kancelarii, Minimalna spotreba, Maximalne nabita bateria ) - co z toho mam aktivovat pre najlepsi vykon ?

P.S. - tak napr. cojaviem Blitzkrieg II na tom rozchodim ?

Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 142
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

Příspěvekod Senik » 09 zář 2007 21:51

Já na tom zatim zkoušel jen Counter - Strike: Source, vše na Low při 1280x800 jede v pohodě... WoW by na tom mělo taky běžet, Blitzkrieg II nemám k dispozici, takže jsem nezkoušel...

Edit: FlatOut 2 fungujou taky...
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

pilgrim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 97
Registrován: 21 srp 2007 18:12

co nejde

Příspěvekod pilgrim » 13 zář 2007 19:55

Ford Street Racing - 800 x 600 fps okolo 20, takze tazko hratelne...

(ine rozlisenia = nizsie fps)
Lenovo Thinkpad T61, Lenovo Thinkpad R61 (stolen)

merlinovic
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 03 srp 2007 08:58

Příspěvekod merlinovic » 16 zář 2007 14:20

nevíte jestli to utáhne HOMAM 5 (Heroes of ... ) ??? a jak to odhadem vidíte na starcraft 2 ???

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 16 zář 2007 16:11

ten ještě není venku ne ? :D
tento účet již není aktivní.

Mountin
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 387
Registrován: 05 srp 2007 15:34
Bydliště: Krkonoše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mountin » 16 zář 2007 19:21

není ale i tak bych to s nim vyděl dost bledě
Live youre life, like it's youre last day... and then die
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"

merlinovic
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 03 srp 2007 08:58

Příspěvekod merlinovic » 17 zář 2007 07:57

maxxz píše:ten ještě není venku ne ? :D


no není právě proto tam je to slovíčko odhadem ;)

nahodou nevíš jestli to utáhne aspon ty homam 5 ?

pilgrim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 97
Registrován: 21 srp 2007 18:12

hry

Příspěvekod pilgrim » 17 zář 2007 10:08

silne pochybujem, ze to utiahne tie dve hry
ta grafika je slabsia ako integrovana X3100 !
Lenovo Thinkpad T61, Lenovo Thinkpad R61 (stolen)

merlinovic
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 03 srp 2007 08:58

Re: hry

Příspěvekod merlinovic » 17 zář 2007 13:05

no ono mi většina lidí řikalo že je naopak o něco lepší ;)

x3100 sice umí shader 3.0 ale stejně ho nemůže využít ;) a pokud ses dival na testy 3dmarku na notebookcheck tak tam to není zas az tak objektivní jednak zalezi taky na zbytku počítače a ne jenom na kartě a taky x3100 tam má body navíc právě kvul tomu ze umí shader 3.0 nebo máš to nějak sám vyzkoušené ??? nebo podle čeho to hodnotíš ?

pilgrim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 97
Registrován: 21 srp 2007 18:12

grafika

Příspěvekod pilgrim » 17 zář 2007 13:23

podla toho linku co si poslal ;)
treba v praxi odskusat... keby aj bola X1250 malinko lepsia ako X3100, tak nove hry nezvladne. uplne bez sance.
ta grafika je pre hry 2 a viac rokov stare .
Lenovo Thinkpad T61, Lenovo Thinkpad R61 (stolen)


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti