Toshiba satellite a200-1Mi (popř. 1m8)

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
pmultimix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 369
Registrován: 10 srp 2007 18:54

Toshiba satellite a200-1Mi (popř. 1m8)

Příspěvekod pmultimix » 01 zář 2007 22:17

Půjde na ní hrát i nové DX10 hry?



specifikace:

* Typ procesoru: Intel Core 2 Duo
* Frekvence procesoru [MHz]: 2000


Displej/Grafika:

* Typ displeje: WXGA
* Rozlišení displeje: 1280 x 800
* Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 2600
* Úhlopříčka displeje [palce]: 15,4

Optická mechanika/Pevný disk:

* Optická mechanika: DVD±RW/RAM DL
* Velikost pevného disku [GB]: 250

Operační paměť:

* Operační paměť: DDR2
* Velikost operační paměti [MB]: 2048

Komunikace:

* Modem
* WLAN
* Typ síťové karty: 10/100

Rozhraní:

* USB
* TV Out
* Modem
* LAN
* WLAN
* FireWire
* Bluetooth
* Webkamera
* Rozšiřující slot: ExpressCard

Hmotnost a výdrž na baterie:

* Hmotnost (může se lišit podle konfigurace) [kg]: 2,72

P.S. A co se týče disku, mám doma klasické PC a to, co mě NEJVÍC sere, je, když mi zamrzne komp nebo se seká, píše mi to kraficky vytížení 100% CPU a svítí kontrolka swapování disku a slyším, jak ta kur*a šrotí a šrotí a vše se seká ....
snad to tenhle disk dělat nebude

kox

Toshiba Satellite A200

Příspěvekod kox » 03 zář 2007 08:19

Hele CPU, RAM i grafika Radeon HD2600 dle mě stačí na hodně :) Problém je, kde tyhle noťase seženeš. Koukal jsem na CzechComputer nebo Alzu a jiný e-shopy, ale všude "dodací lhůta: NEZNÁMÁ"!! Mě by se zamlouval Satellite A200-1BJ! Nevíš, kde by se dal sehnat? Díky!

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7513
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 03 zář 2007 15:54

predpokladam, ze este nikde. je to novy model ktory by mal prist teraz niekedy do predaja.

2_pmultimix: ano pojdu. za tu cenu silnejsi hw moc moc notebookov mat nebude. ale rataj s tym, ze ked toshiba nesetrila na hw, setrila inde (kvalita plastov, lcd, kapacita baterie).

Mountin
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 387
Registrován: 05 srp 2007 15:34
Bydliště: Krkonoše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mountin » 03 zář 2007 17:27

pudou? ano!
hrát? nevim!
nové? jak nové?
Live youre life, like it's youre last day... and then die
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"

pmultimix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 369
Registrován: 10 srp 2007 18:54

Příspěvekod pmultimix » 03 zář 2007 18:12

mluvil jsem telefonicky s lidmi z toshiby, a v první polovině září by měly být na trhu už fyzicky !!
// bj .. v čem je jiný?

Lien
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 04 zář 2007 16:27

re

Příspěvekod Lien » 04 zář 2007 16:29

Dneska sem tam taky volal. Je pry na ceste a dle odhadu by do 10 dnu, mel byt k dostani. Na jakych obchodech se objevi vsak neni presne znamo, pac urcite jich neprijde milion... ;) Takze nezbyva nez checkovat weby kolem 14-15.9

kox

re:Ghost

Příspěvekod kox » 04 zář 2007 18:08

Kvalita HW na úkor LCD, baterky, šasi...No, co si myslíš o tomto NB v porovnání s Acer Aspire 5920G-302G25MN?? Řekl bych že stejná cena i vnitřnosti...Tvůj názor? Který je lepší? Kvalitnější? Dík

Lien
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 04 zář 2007 16:27

Příspěvekod Lien » 04 zář 2007 18:19

Nevim, radeji bych si koupil Toshibu, verim tomu vic nez Aceru. Pac co koluje za zvesti ohledne reklamaci Acer kolabuje...verim ze toshiba bude o neco kvalitnejsi,zas se ale obavam ATiny, tady bych zase dal prednost radeji Aceru s GeForcem. Doufam,ze se do 10dnu objevi na netu,pokud ne objednam si Acer. :wink:

pmultimix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 369
Registrován: 10 srp 2007 18:54

Příspěvekod pmultimix » 05 zář 2007 10:53

http://www.czechcomputer.cz/art_doc-2AA ... 6D9DE.html

recenze (šasi a displej a hdd je stejný)

wayfarer

Příspěvekod wayfarer » 08 zář 2007 10:07

akurat pozeram ze v niektorych slovenskych obchodoch je A200-1MI aj A200-1M8 skladom :D
- ma ju niekto? je tam 1x1gb ram alebo 2x512?
- aku ramku do toshibi na rozsirenie? - kingstone, corshair alebo nieco ine?
- no a potom by ma este zaujimalo ako je na tom s teplotami..ci sa neprehrieva
- kolko otackovy je tam disk? nikde nepise. a na jedne ru-stranke som vygooglil ze 1M8 na 4200ot/min disk :shock:

Nikolaj
občas se tu ukáže
Příspěvky: 71
Registrován: 28 čer 2007 14:53

Příspěvekod Nikolaj » 08 zář 2007 10:45

Normalne 1 giga v celku, pak muzes uplne v klidu prikoupit dalsi ram a vykon zdvojnasobit :) Jeste se chci zeptat, nevite nahodou jestli na tomhle notebooku TOSHIBA Satellite A200-1M8 pobezi budouci hra GTA 4
http://youtube.com/watch?v=I7lScdzAFeo ???
Jako ze San Andreas mi pobezi bez problemu, to je jasne, ale mam strach, ze uz toto nerozjedu :roll:
Diky za odpoved, jinak v alze se da poridit za 28 a neco, kdyz se slevni na 28 , tak ho vezmu.
http://www.alza.cz/notebook-toshiba-sat ... d79340.htm

Ares
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 350
Registrován: 04 bře 2007 14:28

Příspěvekod Ares » 08 zář 2007 12:08

Na střední,popř. nižší detaily ano

Lien
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 04 zář 2007 16:27

Příspěvekod Lien » 08 zář 2007 21:16

GTA 4 bude dle oficialniho vyjadreni jen pro CONSOLE..takze se ho na PC nedockas...pokud tedy vyvojari nezmeni svoje vyjadreni

Jinak sem jasne pro 1MI :D

Nikolaj
občas se tu ukáže
Příspěvky: 71
Registrován: 28 čer 2007 14:53

Příspěvekod Nikolaj » 08 zář 2007 23:02

Podle me to je blbost, nemohou prece ochudit PC hrace o tohle! :evil: Nerikam, ze to treba nevyjde pozdej,o takove 3 mesice, ale ze by se to na PC neobjevilo vubec! :shock: To se mi nezda, alespon teda doufam. Hlavne kvuli tomu si ten notas chci koupit, ze ma vykonnou grafarnu. Uz nekolik mesicu jsem byl rozhodnuty pro Toshibu a200-14D, ale kdyz ted vydali notebooky s Radionama, to by byl hrich to nekoupit :D Pro takovou grafiku prekousnu i tech 5 litru navic. Jako vrazet 35 tisic do nejakeho lepsiho modelu 1Mi, to uz je nad moje sily, k tomu se mi nezda, ze by byl o tolik vykonnejsi!

Zacker
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 285
Registrován: 18 dub 2007 21:58

Příspěvekod Zacker » 08 zář 2007 23:09

Předpokládat se to dá vždycky, ale minimálně půl roku než vydají verzi pro konzole a jestli se rozhodnou i pro PC verzi,
tak to bude minimálně další rok (viz exkluzivita u SA).
Podle mě budeš rád když to vůbec rozjedeš :)


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host