Notebook na Bioshock

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
pmultimix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 369
Registrován: 10 srp 2007 18:54

Příspěvekod pmultimix » 02 zář 2007 23:00

A myslíš, že by s těmi ovladači mohl být problém?

Zacker
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 285
Registrován: 18 dub 2007 21:58

Příspěvekod Zacker » 02 zář 2007 23:51

No vzhledem k tomu že i poslední ovladače nejsou s Bioshockem úplně košer, tak bych se kombinace mobilní gk Ati + jejich ovladače + Bioshock docela bál.

I když řešením by mohly být omega drivers.

Grrty
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 12 kvě 2006 07:47

Příspěvekod Grrty » 03 zář 2007 10:31

Na moji masině jede BIOSHOCK s plnými detaily na 1024x768 (kdyz dam vetsi tak se mi hra sekne pri prekreslování) uplne v pohode. Ani jednou se mi nijak nesekla. Ale pokud neni problem zrovna v ovladacich mam zkusenost ze ta hra jede v pohode i na minimalni doporucene konfiguraci. Na http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=88
je o vykonu a nastaveni clanek.
Premio X600 "R.I.P." :-)
FS Amilo Xi1554 "R.I.P." :-(
TOSHIBA X300-13O :-D

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 03 zář 2007 12:44

Grrty: Taky tvoje karta je vykonnejsi nez 8600GT nebo HD2600
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 03 zář 2007 13:38

o tolik moc to asi nebude. Dost pochybuju, že daj do notebooku X1900 ekvivalentní k výkonu X1900 na desktopu :wink: dle mě to bude tak na stejno.
tento účet již není aktivní.

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 03 zář 2007 15:57

Zacker píše:I když řešením by mohly být omega drivers.

nie som si isty ci su uz na vistu. riesenim by mohla byt modifikacia desktopovych ovladacov ale videl som, ze aj s tym mali ludia problemy. aj tie modifikacne utilky su pre vistu v stadiu betaverzii.

Gulii
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 453
Registrován: 04 zář 2006 09:57

Příspěvekod Gulii » 03 zář 2007 17:51

Myslím, že Bisoshock je opravdu velmi dobře optimalozovaná hra... usuzuji z těchto screenů:

http://www.ukazto.com/?img=bioshock2007 ... 040nv0.jpg
http://www.ukazto.com/?img=bioshock2007 ... 088mt6.jpg

Hra běžela v rozlišení 864X480 na max. detailyv DX10... Jo a na jakém vůbec železe? GF8400M GS :)
Dell Latitude XT

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 03 zář 2007 17:58

Gulii: Nejdriv to jeste musis roztahnout do rozliseni displeje (cimz zjistis, ze to je hodne pixeliozni a navic neodpovida to pomeru 16:10, ale 18:10), nasledne musis ukazat data, jak plynule ti to jelo. :wink:

EDIT: Jsem ti to ve photoshopu zvetsil na 1280x800.
http://www.ukazto.com/img/bioshock-pme1.jpg

SIce to neni 100% presne, ale zhruba takhle nejak jsem to videl i ja ve hre.

EDIT 2: Pokud to jde plynule, tak to hratelne urcite je.
Naposledy upravil(a) Crabik dne 03 zář 2007 18:23, celkem upraveno 3 x.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)



NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

pmultimix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 369
Registrován: 10 srp 2007 18:54

Příspěvekod pmultimix » 03 zář 2007 18:14

A co grafická karta quadro FX570M? není to spíš pro práci? díky

Ares
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 350
Registrován: 04 bře 2007 14:28

Příspěvekod Ares » 03 zář 2007 18:16

Je určena pro práci(open GL),ale hry na ní půjdou urči tě taky :wink:

pmultimix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 369
Registrován: 10 srp 2007 18:54

Příspěvekod pmultimix » 03 zář 2007 18:19

já jen, že třeba ibm nemají žádné grafiky jako HD2600 a 8600gt

Ares
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 350
Registrován: 04 bře 2007 14:28

Příspěvekod Ares » 03 zář 2007 18:22

IBM je koncepčně určen na práci..to je znak ibm..=)

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 03 zář 2007 20:03

blbost, sak cell od IBM mas v PS3. ;-) ak myslis ibm blade servery tak tie na hranie asi tazko. :) akurat mi unika suvislost s notebookmi kedze IBM uz ziadne dlhsiu dobu nevyraba ;-)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 03 zář 2007 20:27

Cell ale není čistě produkt IBM víš. :wink: :wink: Radši to práskni do "gůglu" aby jsi zjistil kdo všechno kromě IBM na tom pracoval.
tento účet již není aktivní.

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 03 zář 2007 20:36

ja som nikde netvrdil, ze je to IBM only ale na rozdiel od sucasnych thinkpadov IBM Cell procesor vyraba víš. ;-)

sorry za OT ale vzdy ma pobavi ked sa niekto ohana este IBM notebookmi par rokov po predaji lenovu. :)


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů