gta4 nelze nijak zmenit nastaveni grafiky, lenovo y50-70

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Fleggy90
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 14 úno 2010 13:44

gta4 nelze nijak zmenit nastaveni grafiky, lenovo y50-70

Příspěvekod Fleggy90 » 02 pro 2015 13:00

Koupil jsem si vcera lenovo y50-70 a nainstaloval gta4. Nejde ovsem zmenit nastaveni grafiky takze vse je na low a vcetne rozliseni 800*600. V nastaveni hry to rika, ze jsem dosahl limitu a proto to nejde. Ve windows mam nastaveno v nastaveni grafiky ze to chci poustet na tu ge force. Kdyz tam v tom nvidia experience dam optimalizovat nastaveni grafiky pro tu hru tak to napise "nelze pouzit optimalni nastaveni" .

Co s tim ? Je mozne ze ta karta nefunguje ?

World of tanks mam skoro na plno a jede to krasne i kdyz nevim, jak je ta hra narocna (treba to jede na integrovanou)
Lenovo E420, Intel I3, hd3000 + amd radeon HD6630,matne lcd... slouzi jako televize pres tuner

Lenovo y50-70....hlavni pracovni/herni stroj

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 02 pro 2015 13:38

Aktualizuj ovladače obou grafik. Zjisti, jestli je nVidia aktivní, když hraješ GTA IV, například pomocí programu GPU-Z.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Fleggy90
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 14 úno 2010 13:44

Příspěvekod Fleggy90 » 02 pro 2015 14:01

v notasu jsem mel na tu ge force auktualni ovladac od lenova, dal jsem tam teda ovladac primo od od nvidie a porad to same. Hra podle meho ani na tu kartu nebezi protoze se ani nezapla - porad loading a dokola ty obrazky ze hry. V nastaveni hry mi to ukazovalo ze tam je pouzito buhvi kolik mega z videopameti ktera byla uplne mizerna takze to asi opravdu na to nebezi ale jeste zkusim teda ten program na to, abych si byl jistej

http://jyxo.info/uploads/EF/efcde3b6e65 ... 76e16b.jpg


Edit. Ukazuje to ze se při zapnutí hry zvýší frekvence ale paměť to zabírá jen pár Mega. A prostě hra se sekne a jen to posrané intro stále dokola
Lenovo E420, Intel I3, hd3000 + amd radeon HD6630,matne lcd... slouzi jako televize pres tuner



Lenovo y50-70....hlavni pracovni/herni stroj

Fleggy90
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 14 úno 2010 13:44

Příspěvekod Fleggy90 » 02 pro 2015 15:02

Kdyz hraju tanky tak jsem zjistil, ze nvidia jede + mam dojem podle teploty ze jede k tomu snad i ta integrovana ale nejsem si jistej takze nevim proc u gta 4 to nejde
Lenovo E420, Intel I3, hd3000 + amd radeon HD6630,matne lcd... slouzi jako televize pres tuner



Lenovo y50-70....hlavni pracovni/herni stroj

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9940
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 02 pro 2015 16:30

Nainstaluj si msi afterburner.Máš originál? Máš poslední patch na hru?
MSI GT73,Acer Predator 17,Ipad Pro 10.5 256GB
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

viper3000
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 319
Registrován: 18 úno 2012 20:37
Bydliště: Zilina

Příspěvekod viper3000 » 02 pro 2015 16:32

Nemas tam nahodou nejake nastavenie kde natvrdno nastavis ktora grafika sa ma zapnu8t pri akej aplikacii...lebo podla obrazku ides to GTA na integrovanej...
Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH,
GTX970M OC +135 /+550

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8188
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 02 pro 2015 17:05

Problém s GTA 4 je kvůli tomu, že jede na integrovanou grafiku.
To znamená, že máš špatný crack, kup si originál a bude fachat!

LOCK
Asus G703VI


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host