Watch Dogs

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
sajty
chodí často
Příspěvky: 921
Registrován: 18 bře 2014 16:09
Bydliště: Praha

Příspěvekod sajty » 31 kvě 2014 10:41

Btw.,jak jsem psal,že mi už při půlce zaplněné RAM začne vyskakovat hláška,že mi dochází paměť a mám ukončit aplikace,tak to není problém hry,ale suprová fíčura ve Windows 8.1.Trochu jsem pogooglil a nejsem zdaleka jediný,kdo by to nejradši rozšlapal,když ho tahle hláška začne prudit.Může za to jakákoliv aplikace,která si bere nadstandardně RAM,respektive za to může ten kretén z Mrkvosoftu,co to vymyslel.
Acer Aspire S13 S5-371 (i5-6200U, Intel HD520, 8GB RAM, 256GB SSD)

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9940
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 31 kvě 2014 11:19

Právě proto tam mám stále jen W8.
MSI GT73,Acer Predator 17,Ipad Pro 10.5 256GB
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

vavroň
chodí často
Příspěvky: 685
Registrován: 01 led 2013 14:03
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod vavroň » 31 kvě 2014 13:08

Tak s tímto problémem jsem se na stolním PC ještě nesetkal, a to mám při zapnutém WD zaplněno 5,2/8GB, taktéž win 8.1..Jinak hra mě baví čím dál víc, zvláště vedlejší aktivity a online hackování dokáže zabavit na delší dobu, proto pokud jste zkoušeli jen "demo", chápu, že vás hra nemusela bavit..
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..

McMac7
občas se tu ukáže
Příspěvky: 38
Registrován: 07 zář 2013 16:19

Příspěvekod McMac7 » 04 črc 2014 14:27

Ahoj, za to nemůže aplikace, který bere víc RAM, ale Windows, který neumí pracovat s daným rozlišením...

Dle zahraničních fór a mé zkušenosti se to neděje, když máš nastavené rozlišení (bez zvětšení) stejné jako nastavení rozlišení ve hře.
Asus N56vv - i5 Ivy; 6GB; 750 HDD, GT 750M DDR3, FullHD

Zahradnicek
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 07 srp 2014 07:40
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zahradnicek » 07 srp 2014 07:48

Jo hlásím, že stejný problém jsem měl na stolním počítači také s Windows 8.1.
Nyní už je problém vyřešen přidáním nové ramky :D

kultus
chodí často
Příspěvky: 519
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 15 bře 2015 11:33

Tak jsem to taky zkusil. Po prvotnim nadseni z grafiky a zapaseni s ovladanim (bez poradneho nastaveni), nakonec prehodu na xbox 360 ovladac tak mne poflakovani po meste a plneni celkem rychle prestalo bavit. Zkusim jeste ty kampane, ale ovladani mne dost vytaci ikdyz je to s xbox360 ovladaem lepsi, hlavne honicky v autech, ale stejne...jinak na mem NTB zatim bez pretaktovani: 1920x1080, nizke detaily MSAA + vert.synchro zbytek vyple takze nic moc...ale hratelne to je vpohode (v1.00). fps jsem nemeril. No grafarna uz je docela slaba na ty novejsi hry...
Asus G74SX-TZ195V + Acer Switch 10 V + HP Zbook 15 G3 + Asus UX390UA i7 7500U 16GB RAM 1TB SSD

kultus
chodí často
Příspěvky: 519
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 15 bře 2015 14:05

kultus píše:Tak jsem to taky zkusil. Po prvotnim nadseni z grafiky a zapaseni s ovladanim (bez poradneho nastaveni), nakonec prehodu na xbox 360 ovladac tak mne poflakovani po meste a plneni celkem rychle prestalo bavit. Zkusim jeste ty kampane, ale ovladani mne dost vytaci ikdyz je to s xbox360 ovladaem lepsi, hlavne honicky v autech, ale stejne...jinak na mem NTB zatim bez pretaktovani: 1920x1080, nizke detaily MSAA + vert.synchro zbytek vyple takze nic moc...ale hratelne to je vpohode (v1.00). fps jsem nemeril. No grafarna uz je docela slaba na ty novejsi hry...


tak po upgrade na 1.03 to jede na stredni jako predtim na nizke, kez by takhle jelo GTA 4
Asus G74SX-TZ195V + Acer Switch 10 V + HP Zbook 15 G3 + Asus UX390UA i7 7500U 16GB RAM 1TB SSD

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8188
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 15 bře 2015 14:12

GTA 4 je v poho po posledním patche :)
Asus G703VI

kultus
chodí často
Příspěvky: 519
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 15 bře 2015 16:27

pokud je posledni patch 1.0.7 tak i po nem mi po urcite dobe mizi na dlouhy cas textury...a to uz slabym procesorem (2-jadro) nebude...

edit: tak po reinstalu uz to jede normalne a kdyby jen to :D 1920x1080 na high-medium, 70-40-30. Benchmark nameril prumerne 43fps. A pak mi tady nekdo bude tlacit do hlavy, ze to potrebuje 4-jadro... ;) To jim trvalo, nez hru dostali do poradne formy, kdyz si predstavim jak to jelo i po prvnich par patchich...
Asus G74SX-TZ195V + Acer Switch 10 V + HP Zbook 15 G3 + Asus UX390UA i7 7500U 16GB RAM 1TB SSD

McMac7
občas se tu ukáže
Příspěvky: 38
Registrován: 07 zář 2013 16:19

Příspěvekod McMac7 » 09 kvě 2015 16:13

Ahoj,

tak s mým ASUSem N56 s GT 750m teda těžce nic moc. Hraju na minimální detaily na 1366xněco a při jízdě v autě se to trhá a pří náročnejších scénách taky. Jinak mám i přes 40 FPS, ale dropue to i k 10 FPS. Mě to přijde jako špatně optimalizovaný nebo už mám prostě starej komp.

Myslím si ovšem, že necelý 2 roky starej komp s grafikou střední třídy by to utáhnout na min detaily a nížší rozlišení měl, takže to spíš vidím n atu optimalizaci.

Mějte se!

Mac
Asus N56vv - i5 Ivy; 6GB; 750 HDD, GT 750M DDR3, FullHD

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8188
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 10 kvě 2015 06:02

Tak něco tam máš špatně...neběží ti pouze integrovaná GPU?

http://www.notebookcheck.com/Watch-Dogs ... 580.0.html
Asus G703VI

McMac7
občas se tu ukáže
Příspěvky: 38
Registrován: 07 zář 2013 16:19

Příspěvekod McMac7 » 11 kvě 2015 18:28

Ahoj,

na tyhle stránky jsem koukal a proto mi to bylo divný. Stáhnul jsem nejnovější ovladače, nastavil na tvrdo dedikovanou pro tuhle aplikaci, ale hlavně jsem našel v nastavení detailů ve hře nějakej počet snímků v paměti grafiky, tak jsem to zvýšil z 1 na 5 a teď už OK :-)

Mac
Asus N56vv - i5 Ivy; 6GB; 750 HDD, GT 750M DDR3, FullHD


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti