Assassins Creed III

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Nemesis85
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 131
Registrován: 03 úno 2011 00:44

Assassins Creed III

Příspěvekod Nemesis85 » 24 lis 2012 17:51

Zdravím, zkoušel už někdo tuto novinku na svém notebooku? Rád bych se dozvěděl, jak Vám to jelo (počet FPS), na jakém notebooku, detaily, rozlišení atd. Díky. :wink:

flamer
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 05 říj 2012 10:39

Příspěvekod flamer » 25 lis 2012 14:34

ano zkoušel na h envy 6 (i5,4gb ram,hd7670M-přetaktovaná) hrál jsem to na nativní rozlišení a kvalitá textur na max hra jela naprosto plynule :)

Ted tu o Karkulce :)
MacBook Air 2011, IPAD new generation

Acer M3(i7ivy,6GB,256GB SSD,GT640M)
HP envy 6(i5ivy,6GB,128GB SSD+500GB,HD radeon 7670M)

mucha.jakub
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 28 črc 2012 15:41

Příspěvekod mucha.jakub » 25 lis 2012 15:28

Když se bavíte o přetaktování, čím se dá grafika přetaktovat.
Pouzivam MSI afterburner a po přetaktovani mam u hitmana absolution stejný počet FPS, pořád 28,6 FPS. Mám gtx 660m.
Díky

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10036
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 25 lis 2012 17:13

Zkus Nvidia system tools.A jinak nový Hitman je další neoptimalizovaný paskvil.Tak se tomu nediv.
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

flamer
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 05 říj 2012 10:39

Příspěvekod flamer » 25 lis 2012 17:28

přesně jak říká roman, zase se vykašlali na optimalizaci, i po přetaktování té tvé karty nečekej žádné zázraky i na stolní mašínách to jede špatně
MacBook Air 2011, IPAD new generation



Acer M3(i7ivy,6GB,256GB SSD,GT640M)

HP envy 6(i5ivy,6GB,128GB SSD+500GB,HD radeon 7670M)

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10036
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 25 lis 2012 19:49

No tak jsem před chvilkou testoval AC na 3 NTB a nároky jsou střední.Když se vypne AA na minimum,tak je to plně hratelné od GK GT640M(1366x768) a GTX660M(1920x1080).Procesor nejlépe od i5 3210M.
PS:ovšem jsou tam dost citelné propady min fps.(buď neoptimalizace nebo bugy) je prostě znát skoro ze všech nových her konzolovitost.
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

dobi ®
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 10 črc 2010 21:16

Příspěvekod dobi ® » 26 lis 2012 19:52

Na notebooku v popisu, vse nastaveno na Normalni (nejnissi uroven) rozliseni 1366x768 a je to hratelne celkem pekne. Obcas se to trosku seka ale jinak se dá říct že běží plynule :)
ThinkPad Edge E520 - HD 6630M

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 29 lis 2012 13:23

Na notebookcheck se objevil test grafických karet v této hře. AMD je na tom kupodivu dost špatně. HD 7970M stačí i GTX 670M a v nižších detailech si ji dá i GT640M :) AMD má zase nějakou chybku v ovladačích, takže se zase bude čekat na další verzi beta ovladačů... Kolikátou už? Devátou verzi? Ono to ale vypadá zase na problém s Endurem podle toho, že nepomůže ani snížení detailů

http://www.notebookcheck.net/Assassin-s ... 628.0.html
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

j_m
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 348
Registrován: 11 kvě 2009 10:33

Příspěvekod j_m » 28 led 2013 16:08

Dnes vysli nove beta ovladace Nvidia 313.95, podla popisu maju rapidne zvysovat vykon prave v AC3 (na desktopovej GTX 670ke az o 28%) a aj v bete Crysis 3 ... kto vie ako sa to prejavi na mobilnych GPU. Ale kto hra AC 3, tak tie ovladace urcite stoja za vyskusanie.
http://www.nvidia.co.uk/object/notebook ... er-uk.html
Lenovo Thinkpad T530, 15.6" HD+, Core i7 3610QM, 256GB SSD Samsung 840 PRO, NVidia NVS 5400M ... + dock + 24" 1920x1200 LCD Samsung
Lenovo Thinkpad T400 14" + dock
HP Probook 4330 13.3"
MSI EX623X 16"
Dell D410 12.1" + dock
Dell CP M233
...

rossonero
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 22 pro 2012 10:15

Příspěvekod rossonero » 24 úno 2013 22:15

Mám u této hry menší problém se SLI. Mám LENOVO Y500, když vše nastavím na max, tak je FPS kolem 30 a SLI je využíváno plně. Ovšem když třeba uberu z rozlišení, tak je SLI využíváno o dost méně. Uberu kvalitu stínů a zase méně. Takže jsou FPS stále kolem těch 30-40. VSync mám vypnuté. Nemátě někdo nějaká řešení ?

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10036
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 24 úno 2013 22:28

SLI profily nebudou nikdy dokonalé.Jaké máš ovladače?
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

rossonero
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 22 pro 2012 10:15

Příspěvekod rossonero » 25 úno 2013 12:39

Ty nejnovější (314.07). Ovšem zjistil jsem, že na geforce.com ASSASSINS CREED 3 nepodporuje SLI, takže je to zřejmě tím. Jen je divné, že když je vše na MAX, tak SLI jede v pohodě. Snad se to vylepší třeba s novými ovladači.

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10036
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 25 úno 2013 13:33

Tak tyto poslední ovladače u mě šli hned do koše.Jelikož mají dost problémů.Hlavně u karet v SLI.BSOD apod.Vrátil jsem tam 310.90WHQL.
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti