GTA 4

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
MiraNovak1988
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 20 dub 2012 16:08

GTA 4

Příspěvekod MiraNovak1988 » 21 dub 2012 16:35

Ahoj, chci se zeptat na jeden problém. Zkouším hrát na svém novém NB GTA 4, nastavil jsem detaily HIGH a rozlišení 1920x1080. Pokud pouze s postavou běhám, jde mi to krásně plynule, pokud ale nastoupím do auta, začně se jízda autem nepřijemně trhat, každý 2 sekundy se trhne, nelze takto hrát. Tento problém se vyskytuje i když změním rozlišení na 1280x800 a detaily dám na MEDIUM.... s tímto nižším nastavením jsem si udělal přímo ve hře benchmark a ukazuje mi 49 FPS a CPU a GPU využito kolem 30%

http://img441.imageshack.us/img441/2146/gta4d.jpg

Když se podívám do nastavení - ukazuje mi i na to lepší nastavení že využívám pamět karty na polovinu.

Mohl by mi někdo vysvětlit v čem je problém? Mám nepřijemný pocit že se jedná o pomalé načítání z HDD - 5400ot.
HP DV6-6c60eo Full HD matný
Intel Core i7 Sandy bridge 2670qm 2,2ghz TB na 3,1ghz
Ram 8gb DDR3
Radeon HD 6740g2 2gb
750gb - 5400 ot

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10023
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 21 dub 2012 21:08

No za prvé-ta hra je brakový port z konzolí.(máš tam poslední patch?)
No a za druhé-jelikož máš tu zmršeninu od AMD(6740G2),tak s některými hrami jsou docela problémy.Pomalé načítání z HDD bych s největší pravděpodobností vyloučil.
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

MiraNovak1988
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 20 dub 2012 16:08

Příspěvekod MiraNovak1988 » 21 dub 2012 21:37

Jedu jí bez patche, nainstalovaná zakladní verze, nejspíš to bude tím. Uklidnuji se pocitem, že je to nedokonale převedená hra pro pc, na špatnou grafiku ani nechci myslet....
HP DV6-6c60eo Full HD matný

Intel Core i7 Sandy bridge 2670qm 2,2ghz TB na 3,1ghz

Ram 8gb DDR3

Radeon HD 6740g2 2gb

750gb - 5400 ot

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8381
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 21 dub 2012 21:45

Tak na 6740 chtít hrát náročné tituly ve FullHD? :lol:
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

MiraNovak1988
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 20 dub 2012 16:08

Příspěvekod MiraNovak1988 » 21 dub 2012 22:03

orgasmic píše:Tak na 6740 chtít hrát náročné tituly ve FullHD? :lol:


Vždyt říkám, že mi jede uplně v pořádku plynule, otáčení myší kolem postavy, běhání po městě - žádné lagování, stejně plynule jako San Andreas, jen při tom nasednutí do auta to často škube, ne v kuse! Někdy jedu i třeba 5 sekund bez škubnutí krásně plynule :D problém bude vážně v tom patchi. FPS při benchmarku mi ukazuje 49 na 1280x800, takže ani tak neřeš FULL HD, o to je to právě divnější že i na tohle menší rozlišení mi to dělá uplně stejně jako při tom Full HD. Ted jsem dostal zprávu na jiném foru, kde napsal člověk že má stejný problém s jinou grafikou.
HP DV6-6c60eo Full HD matný

Intel Core i7 Sandy bridge 2670qm 2,2ghz TB na 3,1ghz

Ram 8gb DDR3

Radeon HD 6740g2 2gb

750gb - 5400 ot

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8844
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 21 dub 2012 22:12

Chce to mít nainstalované všechny patche, pak to zmizí. Je to chyba hry, ne nedostatky výkonu.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7523
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 21 dub 2012 22:14

duplicitna tema, lock
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host