Jedi Outcast Error

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Jedi Outcast Error

Příspěvekod Chlebovnik » 10 bře 2012 20:58

Zdravíčko,

z nostalgie jsem si nainstaloval tuhle starou pecku, ale narazil jsem na problém. Už jsem skoro na konci, jenže se nemůžu dostat z levelu doom_shields do levelu yawin_swamp. Nejde ani načist mapa yawin_swamp (stáhl jsem si autosave z internetu).

Vždy mi to hodí error:

Kód: Vybrat vše

Cmod_LoadBrushSides: bad shaderNum: 256


Video: http://youtu.be/sUw4ZYNpd1c

Už jsem googlil, ale bez valného výsledku. Zkoušel jsem překopírovat herní soubory z CD přímo do adresáře se hrou, instalovat hru v Safe Modu, všemožné režimy kompatibility...

Nesetkal se tímhle problémem někdo? Klidně u jiné hry jako RTCW nebo Quake 3 (je to stejný engine). Už jsem skoro na konci hry a tohle mě teda pěkně namíchlo.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 11 bře 2012 12:40

Tak už jsem to rozfachal, bylo nějaké špatné iso.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 11 bře 2012 12:42

originální hry na ISO :roll: opatrně s tím ;)
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 11 bře 2012 12:45

Python.P píše:originální hry na ISO :roll: opatrně s tím ;)


Cédéčka s sebou fakt netahám a proto mám kopie instalaček v isech na exteráku.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8848
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 11 bře 2012 13:41

Jo, to dělám taky. Podle mě je morálně správná i instalace noCD cracku u legálně zakoupených originálních her. Když člověk cestuje mezi 4 místama, není možné, aby si s notebookem nosil ještě kupu cd.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 11 bře 2012 13:43

jasný taky to tak mám jen jsem si to neuvědomil :oops:

ono se mi už 2x stalo že i oficialní podpora mě poradila nainstalovat crack aby mě to jelo :D PES 6 a Colin :)
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti