Star Wars: The Old Republic

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
cyber-mythius
chodí často
Příspěvky: 1014
Registrován: 11 lis 2008 18:58
Bydliště: China/Zlín/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 09 dub 2012 14:32

mělo by to tak být, nicméně verzi s SSD jsem v ruce neměl, tudíž to není nic, co bych mohl říct na 100%
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

Vaestor
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 07 dub 2012 22:55

Příspěvekod Vaestor » 09 dub 2012 14:43

Jsem v pi**.. Mám 1 DISK 700gb, když dám formát, načítá se to asi 5sec a pak znova ty disky.- Když dám next. tak mi to napíše zase Setup was unable to create a new system épartition or locate an existing system partition. See the setup log files for more information.

Je tomuhle pomoci?.......

cyber-mythius
chodí často
Příspěvky: 1014
Registrován: 11 lis 2008 18:58
Bydliště: China/Zlín/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 09 dub 2012 15:04

s konkretni hlaskou jsem se nesetkal, nicmene nejsi ocividne dle google jediny, kdo s tim mel problem:

https://www.google.cz/webhp?sourceid=ch ... 0&bih=1115


je tam hromada reseni, tak si to zkus procist.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5

PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

Vaestor
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 07 dub 2012 22:55

Příspěvekod Vaestor » 09 dub 2012 15:09

No.. jsem ve slepé uličce, taky mě napadlo, dát si na USB formátovací driver a zformátovat disk z toho a pak by to mělo jít nainstalovat?

cyber-mythius
chodí často
Příspěvky: 1014
Registrován: 11 lis 2008 18:58
Bydliště: China/Zlín/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 09 dub 2012 15:12

formátovací driver? to už si mimo moje znalosti. co máš na mysli?
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5

PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

Vaestor
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 07 dub 2012 22:55

Příspěvekod Vaestor » 09 dub 2012 15:42

No, když to nejde formátovat protože to nemá nějaký driver tak by to šlo anformátovat pomocí driveru na cd/dvd který vložím, ono se nabootuje a já to zformátuju. Zformátované už by to nemělo obsahovat nějaké data a mělo by mě to pustit na to ne? Přinejhorším to zítra dám ke kámošovi do servisu.. Peníze navíc zase.

Protože, disk nebootuje windows, widle jsou v hajzlíku a jediný co bych mohl je nainstalovat winy, a to mě nepustí dál jelikož zmíněný : setup was unable to create a new system partition

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 09 dub 2012 16:43

Si vypal Live CD Linuxu, nabootuj z něj a naformátuj HDD tak, abys měl pouze jeden diskový oddíl.

Pak je taky šance, že máš špatně vypálený DVD s Windows.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Vaestor
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 07 dub 2012 22:55

Příspěvekod Vaestor » 09 dub 2012 16:44

Chlebovníku, dáš mi prosím Skype nebo tak? Mohu nabídnou odměnu pokud se domluvíme.

Zax19
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 448
Registrován: 30 čer 2008 14:03

Příspěvekod Zax19 » 09 dub 2012 20:17

WTF is this spam? x) Bylo by supr to aspoň přesunout do jiného topicu, třeba o Y570, kamarád ho má a se SWTOR žádný problém.
DELL Inspiron 7720 - i5-3210M, GT 650M, 8GB 1600MHz, 180GB Intel SSD 330, 750GB WD HDD, 17,3" Full HD, Win7

Tohsiba Satellite Pro A300-15V

Vaestor
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 07 dub 2012 22:55

Příspěvekod Vaestor » 09 dub 2012 21:47

Vyřešeno - Dokurveno, a pošlu to zítra na alzu s románkem aby to vyšlo nějak reklamovat, nejspíš je pojebaný HDD. Děkuji Cyber Mythiusovi a částečně Chlebníkovi za pomoc a omlouvám se za spam. Kdyžtak admin jestli to může vymazat.


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti