Call of Duty: MW3

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
lupama
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 420
Registrován: 15 čer 2011 11:54

Příspěvekod lupama » 16 lis 2011 12:45

tak to jo...pokud si tam mel nejaky stary a pak dal nejnovejsi tam zmena poznat jde :) kamos koupil ausus k53 a mel tam ovladace 266.xx a call of juarez mu sekal jak prase... 20fps prumerne...dal sem mu ovladace 286.xx a najednou 40-60 =)) ale ted kdyz aktualizu svoje jen vzdy o jeden tak zadna zmena bohuzel :(
TYPE: Acer 5742G
CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz
RAM: 4GB DDR3
GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33

kubino
chodí často
Příspěvky: 801
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 17 lis 2011 09:10

Nezkoušel někdo, jestli se MW3 dá hrát na LAN? Vím, že jednička šla, ale dvojka ne (nebo nevím jak).

Mimochodem, už to tady jednou někdo psal, ale kdo to ještě neví
http://www.pcgameshardware.com/aid,8536 ... ling/News/
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

j_m
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 348
Registrován: 11 kvě 2009 10:33

Příspěvekod j_m » 22 lis 2011 11:14

Je to stale to iste COD ... aj sa cudujem co to stale tolko ludi kupuje ... kampan na 5.5 hodiny a multiplayer s malo zmenami a stale ten isty vizual ... Ale na odreagovanie dobre.
Vyhoda je, ze to je nenarocne na HW ... momentalne to hravam na Thinkpade X220 (12.5″ IPS, i5 2540M, 4Gb RAM, Intel HD 3000, 9cell battery) a ide to slusne v 1024x600 a vsetky detaily na max, akurat vypnute tiene a ambient occlusion ... Akurat sa ten prcek uz celkom zapoti ... max teploty na CPU - 93C. Darmo, najvykonejsia mobilna i5ka dost pece ... Ale je zvlastne, ze napriklad pri Starcraft 2 vystupi teplota CPU iba do 75C ... pripisujem to turbu, ktore sa asi pri COD aktivuje a tym padom ide hore napatie, frekvencia ide na 3.3Ghz ale aj teplota ide rapidne hore ... Pri procakoch architektury Core 2 Duo, ktore nemaju turbo, som bol zvyknuty, ze teplota CPU bola pri vsetkych hrach rovnaka, rozdiel max do 4C ...
Lenovo Thinkpad T530, 15.6" HD+, Core i7 3610QM, 256GB SSD Samsung 840 PRO, NVidia NVS 5400M ... + dock + 24" 1920x1200 LCD Samsung
Lenovo Thinkpad T400 14" + dock
HP Probook 4330 13.3"
MSI EX623X 16"
Dell D410 12.1" + dock
Dell CP M233
...

paiks
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 22 lis 2011 21:59

Příspěvekod paiks » 22 lis 2011 22:07

Zdravím, už asi 10dní se peru s notebookem, kterej jsem pořídil speciálně na MW3. Bohužel se nemohu dobrat k uspokojivému chodu hry.
Můj ASUS i5core2410M, Geforce GT540M 2GB, RAM 4GB.
Pres FRAPS mi ukazuje při low detailech a low grafice kolem 40-50FPS, ale cuka to.
Integrovanou jsem pro mw3 natvrdo odstavil, tak ted už nevím a chytám se stébla.
Pls nějaké idea?

Díky

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 02 pro 2011 14:33

někde asi bude chyba,

já 555GT i5, FHD, vše na max, AA 4x, Vsync Off a mám přes 30fps
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Martufi
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 316
Registrován: 24 kvě 2011 07:53

Příspěvekod Martufi » 06 pro 2011 08:34

Tak moje sestava, rozlišení v nativu, všechno na full a to dokonce i všechny efekty. 30 - 50 FPS. Naprosto plynulé.
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8463
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 06 pro 2011 09:12

Jenze Ty to mas pri rozliseni 1366x768, ne? :)
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

Martufi
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 316
Registrován: 24 kvě 2011 07:53

Příspěvekod Martufi » 06 pro 2011 09:18

Jojo (1366x768)
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5

crepish

Příspěvekod crepish » 07 pro 2011 23:25

Tak jsem to dnes zkoušel na mém Probooku propojený s LCD televizí rozlišení 1920×1080 a na normal detailní textury to šlape v pohodě bez sekání :)

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 07 pro 2011 23:32

a co máš za stroj? a screeny? a počet FPS?
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

paiks
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 22 lis 2011 21:59

Příspěvekod paiks » 09 pro 2011 14:32

JJ, taky mi to jede při 1366x768 všechno low kolem 40 FPS, ale očividně se to cuká.
Testoval jsem stroj pomocí SW 3DMark a ten mi sdělil, že výsledek 1058 je odpovídající procesoru a GK.

Co mě ještě napadlo upravit CFG od MW3, ale nerad bych dostal banána :-)

Pak už zbejvá snad jen požádat o pomoc NVidiu, jestli by nevěděli co s tím.

------------------------------------------------------------
ASUS 4GB, icore5; GeForce GT540M 2GB, Win 64-bit

kubino
chodí často
Příspěvky: 801
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 10 pro 2011 11:41

na úpravě configu hry není nic špatnýho.

V jaké verzi 3Dmarku si to testoval? Je jich totiž víc.
Na notebookcheck. net jsou testy všech grafik, najdi si kolik by měla GT 540m mít.

Jaký máš ovladače grafiky, původní od výrobce? Jestli jo, zkusil bych aktuálnější ze stránek nvidie
http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

lupama
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 420
Registrován: 15 čer 2011 11:54

Příspěvekod lupama » 10 pro 2011 11:51

no jestli sis neaktualizoval ovladace na grafice (to mas u notebooku na hry udelat skoro jako prvni), tak je to jasny.... ale kdyz se s tim stves 10dni, tak si myslim ze si vyzkousel snad uz vse co jde.. jestli ne .. :D
TYPE: Acer 5742G

CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz

RAM: 4GB DDR3

GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33

IIMAKAII
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 25 pro 2011 09:08

cod mw3

Příspěvekod IIMAKAII » 25 pro 2011 09:10

dobrý den,
zajímalo by mě zda by šla hra call of duty modern warfare 3 na můj notebook http://www.alza.cz/asus-k53sv-sx966v-hnedy-d266124.htm
Děkuji

Martufi
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 316
Registrován: 24 kvě 2011 07:53

Příspěvekod Martufi » 25 pro 2011 11:16

naprosto bez problému.
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti