Call of Duty: MW3

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Was3k
chodí často
Příspěvky: 995
Registrován: 28 led 2010 14:09
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Was3k » 13 lis 2011 17:19

Naprostý souhlas se swarmem. Jinak jen tak ze zvědavosti jsem hru testoval i na notebooku a ta intelácká grafika mě velmi mile překvapila - při HD ready rozlišení s detaily na high a vypnutým AA a Vsync jede naprosto v pohodě, fps jsem sice neměil ale odhadl bych to tak na 30-35.
Jinak, co se týče hry samotné tak naprosto splnila mé očekávání - jedna velká hollywoodská jízda (i se spoustou nelogičností a hloupostí které k tomu patří) Já jsem si ji užil.
lenovo ThinkPad T420i

kubino
chodí často
Příspěvky: 801
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Příspěvekod kubino » 13 lis 2011 19:01

Je to stejný jako předchozí dva díly, takže koho bavilo MW1 a 2 tak si užije i trojku. Mě baví.
Mimochodem ten limit na fps 40 mně docela vadil. Přes google ("modern warfare 3 fps cap") jsem našel nějakou neoficiální záplatu, fps je teď dvojnásobný.
Naposledy upravil(a) kubino dne 14 lis 2011 08:55, celkem upraveno 1 x.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

lupama
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 420
Registrován: 15 čer 2011 11:54

Příspěvekod lupama » 13 lis 2011 19:09

kubino píše:Je to stejný jako předchozí dva díly, takže koho bavilo MW1 a 2 tak si užije i trojku. Mě baví.
Mimochodem ten limit na fps 40 mně docela vadil. Přes google jsem našel nějakou neoficiální záplatu, fps je teď dvounásobný.

Podělíš se s namy?prosím:)
TYPE: Acer 5742G
CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz
RAM: 4GB DDR3
GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33

Riddic
občas se tu ukáže
Příspěvky: 73
Registrován: 29 srp 2011 22:23

Příspěvekod Riddic » 14 lis 2011 23:38

Zdar ted jsem hru nainstaloval a nechapu,ale seka se na full detaily...Je to mozne? Black ops jede na 16x vyhlazovani v boji 40-45fps a tohle pri 4x tak 15-20 je to nejaka chyba ve hre?Jede to prece na DX9..Battlefield 3 jede na DX11 a vymacknu na stredni detailly tak 35-40 fps takze to nechapu co s tim delat rad bych si to zahral.Sestava v podpisu.Dik za odpovedi i rady
Lenovo Yoga 500-14ISK (i5 6200, 8GB, SSD EVO 250GB, GT940m, Win 10)

javak810i
chodí často
Příspěvky: 1308
Registrován: 03 črc 2009 16:34
Bydliště: Roztoky u Prahy

Příspěvekod javak810i » 14 lis 2011 23:48

Nespustilo se ti to náhodou přes integrovanou?
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2

Riddic
občas se tu ukáže
Příspěvky: 73
Registrován: 29 srp 2011 22:23

Příspěvekod Riddic » 15 lis 2011 03:38

to me nenapadlo,ale na tu integru by to snad nejelo vubec ne?zkusim to prepnout
Lenovo Yoga 500-14ISK (i5 6200, 8GB, SSD EVO 250GB, GT940m, Win 10)

Riddic
občas se tu ukáže
Příspěvky: 73
Registrován: 29 srp 2011 22:23

Příspěvekod Riddic » 15 lis 2011 03:45

Tak jo jelo to na integrovanou kartu diky:-) i tak teda paradni vykon na ni:D na te gt 555 uz to jede vse na plno,ale nehne se to ze 40 fps to je max v te hre nebo jak?
Lenovo Yoga 500-14ISK (i5 6200, 8GB, SSD EVO 250GB, GT940m, Win 10)

javak810i
chodí často
Příspěvky: 1308
Registrován: 03 črc 2009 16:34
Bydliště: Roztoky u Prahy

Příspěvekod javak810i » 15 lis 2011 09:19

Je to tak omezený, na netu je návod jak to zrušit v nějakých .ini souborech nebo co, mrkni na google ;)
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5

3DMark Fire Strike - 3519 Bodů

Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8847
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 15 lis 2011 09:47

Riddic: Integrovanou grafiku nepodceňovat. Já si na Pavilionu takhle spustil Crysis 2 a říkal jsem si, že je to při střílení nějaké trhanější.. až když mě to fakt naštvalo, začal jsem zjišťovat, kde je problém, a ona mi ta dedikovaná grafika vůbec nejela (btw ve 4jádrech mi Intel GPU připadá nějaké ještě výkonnější, i když podle datasheetů by nemuselo).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Riddic
občas se tu ukáže
Příspěvky: 73
Registrován: 29 srp 2011 22:23

Příspěvekod Riddic » 15 lis 2011 12:37

No intergovana karta uz neni co byvala hlavne v te i7 jenom pro zajimavost ta integra udelam v 3d mark 2006 5300bodu:D
Lenovo Yoga 500-14ISK (i5 6200, 8GB, SSD EVO 250GB, GT940m, Win 10)

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8469
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 15 lis 2011 12:42

Jenze 75% z toho skore odvede procesor.
3DMark u teto HD3000 neni vubec smerodatny.
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

javak810i
chodí často
Příspěvky: 1308
Registrován: 03 črc 2009 16:34
Bydliště: Roztoky u Prahy

Příspěvekod javak810i » 15 lis 2011 16:52

Ale i tak už se s tím něco dá zahrát ;). Když vpomeneme na 4500MHD, na které se sekala COD4 na nejnižší, tak na HD3000 už se dá hratelně zahrát i Crysis 2.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5

3DMark Fire Strike - 3519 Bodů

Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2

Was3k
chodí často
Příspěvky: 995
Registrován: 28 led 2010 14:09
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Was3k » 16 lis 2011 11:52

Já jsem taky docela hleděl jak to na intel HD3000 pěkně šlape - viz můj příspěvek výše. dokonce si troufám tvrdit že v dnešní době je dostatečná i pro nenáročné pařany (jako třeba já :D ) Lowend dedikované čipy ztrácí smysl. Ještě musím pochválit intel za aktualizace ovladačů, když jsem před cca 2 měsíci četl prohlášení intelu o kolik se s novými ovladači zvedne výkonnost tak jsem jen mávl rukou nad reklamními sliby ale faktem je že opravdu viditelně pomohly - např. Driver: SF před aktualizací ovladačů mi jel na nízké rozlišení (tuším 960x600 nebo tak nějak) a na nízké detaily a ještě se zadrhával, po aktualizaci mi jede na HD ready a střední detaily naprosto v pohodě.
lenovo ThinkPad T420i

lupama
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 420
Registrován: 15 čer 2011 11:54

Příspěvekod lupama » 16 lis 2011 12:07

fakt ti ty ovladace tak pomahaji? ja si zadnych zmen teda nevsimnul :/
TYPE: Acer 5742G

CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz

RAM: 4GB DDR3

GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33

Was3k
chodí často
Příspěvky: 995
Registrován: 28 led 2010 14:09
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Was3k » 16 lis 2011 12:21

Tak toto byla zatím jediná hra kde jsem si toho všimnul. Sám jsem to nechápal, nejspíš to bylo i tím že jsem do té doby ovladače vůbec neaktualizoval a kdoví jak starou verzi jsem měl :D
lenovo ThinkPad T420i


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti