Prémiové herní notebooky - všeobecná diskuze

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
TheCent
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 26 říj 2011 10:32

Prémiové herní notebooky - všeobecná diskuze

Příspěvekod TheCent » 26 říj 2011 10:36

Zdravím, nikde jsem tu nenašel něják obsáhlé informace o noteboocích Goldmax. A dnes jsme o nich slyšel poprvé. Ale rozhodně me zaujali s konfigurací a možností osadit notebook grafikou: AMD HD 6990M 2GB GDDR5. Ceny sice nemají malé, ale za ty konfigurace mi přišli fajn. Už jsem se s nimi bavil pres ICQ, ale máte někdo osobní zkušenosti? Kvalita servicu, spolehlivost notebooku podpora atd.

Díky

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8824
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 26 říj 2011 10:59

Všechno už tu bylo dříve řešeno. Klikni nahoře na odkaz hledat a zadej si tam "goldmax", pak bys měl všechno najít.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8074
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 26 říj 2011 12:04

Nebo mrkni ona vlakno o devilTech...uplne stejne notebooky, ale o dost levnejsi.
Asus G703VI

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 29 říj 2011 23:56

Úplně stejné jistě nejsou, interní komponenty osazuje každá společnost dle libosti, takže se liší kvalitou i značkou, liší se také servisní podmínky a dodací lhůty, takže ve výsledku máme pouze stejné šasi a to ještě Deviltech dodává notebooky bez loga.

Deviltech nemá prémiové a někdy ani matné displeje, nemá řadu SSD nebo grafiky řady Quadro FX, nenabízí přímý upgrade komponent, individuální slevy, nenabízí TV tunery, 3G moduly, české klávesnice, český OS, nenabízí šachtu pro HDD/SSD namísto optické mechaniky a má zkrátka užší výběr komponent. Ceny však má nižší, souhlasím.

Doporučuji shlédnout nezávislé profesionální recenze, nicméně zcela jistě se nejedná o "uplne stejné a o dost levnější notebooky." Chápu, že to však každému nově příchozímu nelze omýlat stále dokola, ale výše uvedené tvrzení prostě není zcela pravdivé.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

TheCent
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 26 říj 2011 10:32

Příspěvekod TheCent » 02 lis 2011 20:56

No díky za odpovědi, recenze a vše možné na netu jsem samozřejmě četl. A i tlačítko hledat tady na fóru jsem použil. Ale jednu věc kterou bych rád věděl jsem pořád nenašel. A to jestli někdo notebook od nich tady skutečně má? Jestli si na to někdo "máknul". Chtěl bych nějákou osobní zkušenost - úroveň servisu, způsob dodání, osobní zkušenost s kvalitou.

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 12 kvě 2012 12:54

Nevím, jestli mi něco neuteklo. Ale goldmax sliboval update stránek, IB, keplera a 7970. Už je to snad měsíc a stále nic :D

Dubnové novinky jsou již na cestě!

Za několik málo dní dorazí dvě žhavé novinky a to
Goldmax Racer 2.0 , Goldmax Neptune 2.0. a Goldmax Monster 1.0!


Tohle je na stránkách už od půlky dubna :)
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 12 kvě 2012 13:10

Trha mi srdce, ze vse zabralo vice casu nez bylo puvodne planovano, ale v pondeli by mel byt novy web uz konecne nahozen a to vcetne platformy Ivy Bridge, grafickych karet NVIDIA 6xxM a AMD 7970M. Ceka na to velka spousta lidi, nejsi sam. Mame noveho webdesignera a spoluprace neni takova, jak jsme ocekavali, vse se porad dokola urguje. Verim ze v pondeli.....
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 15 kvě 2012 19:36

WEB máte povedený. Lepší než před tím :)
Tady je test HD 7970M daří se jí pěkně a hodně překvapila. Ani GTX 680M jí asi nestihne je jen o 37% totiž rychlejší jak GTX 670M
http://www.notebookcheck.com/AMD-Radeon ... 809.0.html

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 15 kvě 2012 19:42

Kde vidíš těch přesně 37% prosím?
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 15 kvě 2012 19:47

Tady: https://plus.google.com/u/0/photos/1105 ... 2539840162
A tady jsou zdroje: videocardz ,legitreviews
Ano může se vše změnit ,ale už něco dávno uteklo od DELL a pak se útěky šířili dál.

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 15 kvě 2012 19:52

Jo ty srovnáváš GTX 670M a 680M, tak to jo :-) Já myslel že 7970M...jo AMD válí ... my už máme objdnávky na AMD 7970M. Tak slabá GTX 680M by ale být neměla, to si snad nemůžou dovolit.... kdo ví
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 15 kvě 2012 20:03

AMD dalo i opět nízkou cenu na HD 7970M určitě i HD 7990M nebude o moc dražší. GTX 680M překvapit může tak jako AMD to co předvedla 7970ka jsem nečekal. Je už solidně rychlejší jak 6990M. Já už přemýšlím o výměně grafiky :)
U GTX 680M mi jen přijde zbytečných tech 4GB paměti. Zbytečně to prodraží tu kartu.

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9884
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 18 kvě 2012 19:48

Tak 7970Mtka od AMD je opravdu výkonná karta.Mimo Zaklínače 2 zvládne všechny hry ve FullHD na ultra detaily nad 25fps.Nicméně počkáme si jak na to odpoví mobilní GTX 680tka.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 19 kvě 2012 06:58, celkem upraveno 1 x.
MSI GT73,Acer Predator 17,Ipad Pro 10.5 256GB
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 19 kvě 2012 03:44

Tak pár borců už HD 7970M v USA vlastní. Stihnu-li je už OCnout na 1GHz přesněji jsem viděl max 1020MHz a nejmíň 987MHz což jsou hodně pěkné čísla. Na to že karta žere 87watt bez OC je to nádherný výkon dokonce pracuje i o krapátek z menším napětím než HD 6990M. Asi největší problém ve hrách bude METRO 2033 jinak všechny hry na max. Zaklínač 2 jede krásně i na 6990M bez umbersamplingu. GTX 680M co jsem jí viděl tam mě zklamala ,ale nic není ještě 100% ofiko takže není dobré dělat závěry. Jsem ale spíš zvědav na HD 7990M co přinese :)

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9884
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 19 kvě 2012 07:03

Metro není žádný problém na ultra 27fps.Jen Zaklínač 2 na ultra pod 20fps.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 21 kvě 2012 08:21, celkem upraveno 1 x.
MSI GT73,Acer Predator 17,Ipad Pro 10.5 256GB
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host