Call of Juarez

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 09 črc 2009 16:05

To orgasmic: Hele nevim co ti vadí ale mě to takhle jede. Nevim proč by sem měl psát nějaký bludy. To by potom začalo postrádat tohle fórum smysl nemyslíš? Jestli si pořád myslíš, že sem retardovanej a nepoznám jestli mi hra běží nebo ne, tak ti klidně vytípnu screen s fps.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

finch.cz
občas se tu ukáže
Příspěvky: 38
Registrován: 17 čer 2009 17:13
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod finch.cz » 09 črc 2009 19:18

coj bib jsem zkousel na mem booku hp dv6655ec a behal. na rozliseni 1024x768 best quality okolo 10 fps, 1024x768 balanced okolo 11fps, 1024x768 best performance 19+ fps to uz se dalo dobre hrát

obrázky jsou típnuté frapsem

http://picasaweb.google.it/bretakral/Co ... directlink

v booku mám 1.9ghz x2 turion, 2.5ghz ram, 320gb hdd, gf8400gs a win 7 64bit build 7100
Acer Aspire One d150


HP Pav DV6655EC s 2.5gb ram, 320gb hdd, gf 8400gs

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 09 črc 2009 20:15

Tak sem vytípal screeny frapsem. FPS kolýsalo +- 3 snímky...
http://img0.imgup.eu/CoJBiBGame_x86_200 ... -13-02.jpg
http://img2.imgup.eu/CoJBiBGame_x86_200 ... -25-58.jpg

Jo a co sem jaksi zapomněl říct, že takty GPU sem zvýšil na core: 702 shader: 1404 a memory: 810. Jelikož při max zátěži mám teploty okolo 72 stupňů, tak si myslim že je to v poho. sry za OT.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

nvidia
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 135
Registrován: 24 led 2009 16:13
Bydliště: Roznava - slovakia-

Příspěvekod nvidia » 10 črc 2009 07:09

1680-1050,POST proces mam na simple-vista x64 22-30fps

HRATELNE PEKNE.

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 12 črc 2009 18:47

Na HD 4570 To jede pekne (necekal jsem to) vse na high,postproces simple..pocet fps netusim,vypada to moc pekne, (ja westerny nemusim)ale syn hraje jak o zivot
MSI GT735

Srby
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 100
Registrován: 16 úno 2008 14:04

Příspěvekod Srby » 12 črc 2009 19:31

Musim se tentokrat zastat Tzikiho a dalsich, ta hra je bajecne optimalizovana a na mobility radeon 4650. To jede v nativnim rozliseni 1366x768 bez AA, vse krom stinu high naprosto plynule. Minimalni FPS 25, prumerne 32

Amra

Příspěvekod Amra » 12 črc 2009 21:06

Já akorát nechápu proč hrajete všechno na high a post process, který tu hru vizuálně změní úplně nejvíc máte stáhnutý. Pro srovnání:
http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/Sul ... /post2.jpg
http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/Sul ... /post1.jpg
(z http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... dy?start=6 )

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 13 črc 2009 11:09

Tak na svem ho mam zapnuty,nejde menit rozliseni,vse high postproces zapnuty a jede kupodivu pekni ale rozliseni mam zrejme na ?x1050,podle vertikalnich okraju,horizontalne mam fs,nechapu...a ve hre mam polozku zasedlou...by me jeblo
MSI GT735

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8531
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 13 črc 2009 11:39

Na 9800M GS jede novy Call of Juarez 1680x1050 vse na max + 2xAA pri prumeru 50FPS. Za celou dobu hrani (cca 2 hodiny) neslo minimalni FPS pod 30.

Krasna grafika...ale pripomina mi grafiku z posledniho CoD :)
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 13 črc 2009 11:47

To mi rekni jak jsi tam nacpal to rozliseni....
MSI GT735

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8531
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 13 črc 2009 13:31

To Tziky:

normal pres video options, kde je nastaveni kvality grafiky, tak tam se meni rozliseni...me se to samo nastavilo pri prvnim spusteni na max vsechno...akorat jsem zapnul vyhlazovani

Hrano na Win 7 Ultimate
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

nvidia
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 135
Registrován: 24 led 2009 16:13
Bydliště: Roznava - slovakia-

Příspěvekod nvidia » 13 črc 2009 18:13

Tiez vo viste x64 mi nejde menit rozlisenie ale v XP ide v pohode.

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 14 črc 2009 10:54

orgasmic píše:To Tziky:

normal pres video options, kde je nastaveni kvality grafiky, tak tam se meni rozliseni...me se to samo nastavilo pri prvnim spusteni na max vsechno...akorat jsem zapnul vyhlazovani

Hrano na Win 7 Ultimate


No tak já mám taky w7 ultimate a můla.....volba rozlišení zašedlá....
MSI GT735

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8531
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 14 črc 2009 11:05

Tak zkus verzi Win7 7260, co mam ja.
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 14 črc 2009 11:08

Když já má boot dvd od Chipu a nechce se mi stahovat ze stránek ms..... je to od nich pomalé......máš tip odkud stáhnout ???
MSI GT735


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: PetalBot a 2 hosti