Call of Juarez

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
chlumec
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 26 lis 2008 20:00

Call of Juarez

Příspěvekod chlumec » 04 črc 2009 11:32

Zdar lidi.Jak vam to slape tahle hra?Na mym notasu MSI GX630X kde mam 4GB ram,Geforce 9600GT 512MB se to na 1024 a mediu detaily neda hrat porad se to skube nevim proc.Call of Duty 5 a Fear 2 jsem dohral na 1280 na plny detaily bez sekani a tohle proste ne a ne rozbehnout aby se to dalo hrat.Diky za rady

Amra

Příspěvekod Amra » 04 črc 2009 12:04

Mě to jede v nativním rozlišení a nastavení..stíny low, textury high, ostatní medium (nevím to nastavení úplně přesně) kolem 20-35fps, takže po mě hratelné, vcelku. Mrkni se na pctunning, vyšel tam článek o vlivu nastavení v téhle hře na fps.

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 04 črc 2009 12:28

Blbě optimalizovaná hra plná bugů........to je důvod
MSI GT735

kubko1311
občas se tu ukáže
Příspěvky: 92
Registrován: 05 srp 2008 17:37
Bydliště: de_trenčín

Příspěvekod kubko1311 » 04 črc 2009 13:20

mne seka prvy Call of Juarez aj na najnizsich detailoch,no dvojka je uz na tom podstatne lepsie :D :D
MSI AMD Turion X2 TL58 1.9GHz,2GB RAM,HD 2600 512MB,250GB HDD,17",Windows 7 Ultimate x86

Mairon
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 04 črc 2009 15:56

Příspěvekod Mairon » 04 črc 2009 15:58

S Acer Aspire 5930g (9600m GT 512MB) jede hratelne na nativ, rozliseni a Medium/High detaily.

chlumec
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 26 lis 2008 20:00

Příspěvekod chlumec » 04 črc 2009 17:33

Aha no to me docela prekvapilo ze se to seka.takze zadnej patch nic to neopravý u toho prvniho dilu?A ten druhej dil na vazuje na prvni nebo jak?
MSI GX630 AMD Turion X2 2.1 ghz,4GB ram,Geforce 9600GT 512MB OS XP

polo

Příspěvekod polo » 05 črc 2009 15:00

Na prvy dil si daj patch a pojde ti to pekne(sam som to presiel este na Go7300 kedysi)

chlumec
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 26 lis 2008 20:00

Příspěvekod chlumec » 05 črc 2009 15:12

No to jsem skousel dal jsem tam patch a kdyz jsem spustil hru tak jsem mel cely menu rozhazeny a kdyz jsem zacal hrat tak byla jen cerna obrazovka
MSI GX630 AMD Turion X2 2.1 ghz,4GB ram,Geforce 9600GT 512MB OS XP

lulu991
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 01 črc 2009 15:00

Příspěvekod lulu991 » 05 črc 2009 20:39

ja to hram na max nastaveni v nativnom rozliseni, az na dve polozky a to "post process quality", to mam na "simple" a "foliage quality",ktore mam na medium a hra sa to vynikajuco. Nastavenim post process quality hra celkom dost strati na svojom vzhlade, ale to nevadi. V poslednej dobe jedna z tych menej narocnych a optimalizovanych hier.
Acer Aspire 5930G - C2D P7350@2GHz,FSB 1066MHz,GeForce 9600M GT, 3GB DDR2

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 07 črc 2009 15:04

Já hraju druhý díl a to na nativní rozlišení (tedy 1650x1080), plně detajli a ani jednou se to neseklo a vše de naprosto plynule...
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8403
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 07 črc 2009 15:22

ohynek píše:Já hraju druhý díl a to na nativní rozlišení (tedy 1650x1080), plně detajli a ani jednou se to neseklo a vše de naprosto plynule...



dalsi retard mezi nami...vitej to Tzikyho klubu maniaku :lol:
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

Castellano
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 07 črc 2009 16:46

proč ho nazýváš retardem? Ty moc inteligence asi nemáš, co?
Toshiba Qosmio F50-108

lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 07 črc 2009 17:29

se podivej na Tzikyho posty jak mu jede vsecko v nativu s AA plynule bez jedinyho mikrolagu a pochopis...
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3
bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8403
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 07 črc 2009 21:43

Presne tak...chtel bych videt na mobilni 8700GT, ktera vychazi z desktopove 8500GT jak rozchodi novy Call of Juarez v 1680x1050 na max a bez trhani :lol:

Ale co...asi na to nemam inteligenci :twisted:
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 07 črc 2009 22:34

orgasmic píše:
ohynek píše:Já hraju druhý díl a to na nativní rozlišení (tedy 1650x1080), plně detajli a ani jednou se to neseklo a vše de naprosto plynule...



dalsi retard mezi nami...vitej to Tzikyho klubu maniaku :lol:

Napsal clen mensy....
PS:ja bych napsal do klubu,ale asi se ti tam micha francoustina..ne? :lol:
MSI GT735


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti