Burnout Paradise

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
djart
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 18 led 2009 23:33

Burnout Paradise

Příspěvekod djart » 10 úno 2009 18:29

Zdravím,jak vám běží tato hra?
U mě na Toshiba Satellite A300D(ql62-x2(2Ghz),HD3200,4GBRAM) běží
na 1024x768 detaily low při 32FPS.
Akorát nechápu,proč se mi hra pří jízdě pořád po chvilce potrhává(jedu plynule a najednou se na 0.5 sec úplně zastaví a jedu zase dál.

lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 10 úno 2009 18:59

Ja na Dellu XPS M1330 (C2D 2,1GHz, GF8400GS, 3GB RAM) na stredni detaily ve 1280x800 uplne v pohode cca. 30 fps. Obcas mikrolagy pozoruji taky. Ale nevadi to, docela se divim ze to na takovy detaily vubec na uvedem hw chodi takhle plynule.
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3
bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

reburke
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 447
Registrován: 27 led 2009 21:25

...

Příspěvekod reburke » 10 úno 2009 20:25

geforce 9600m gt vsechno naplno, beha kolem 36-40 fps :)

jarda19
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 27 pro 2007 22:26

Příspěvekod jarda19 » 14 úno 2009 15:29

GeForce 8400M GS 1280x800 vysoký, bez antialaisingu, FPS kolem 18-20 a animace (zpomaleny skoky) 15
HP Pavilion 6680, C2D 1,5GHz, 4GB RAM,GeForce 8400M GS, Windows Vista

Lucason
chodí často
Příspěvky: 708
Registrován: 19 lis 2006 13:03

Příspěvekod Lucason » 15 úno 2009 00:15

Všechno totál na max, FPS kolem 25, konfigurace v podpisu.
Pěkná hra, přesto nic nového, podle mě kombinace Flatout a NFS, nijak mi zatim nechytla.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.

NcS Sniper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 15 úno 2009 02:01

Tak jsem to zkusil na mojí Toshibě A200-1M8 ( http://www.ribbon.cz/satellite-a200-1m8 ), Catalysty 8.12. Podle nastavení to jede 30-60FPS, ale štve mě jedna věc. Obraz se pořád trhá, a to i při 50+ FPS. Zatím jsem to vyřešil snížením stínů na minimum. Problém to sice nevyřešilo ale aspoň minimalizovalo. Neví tu někdo co by to mohlo způsobovat?

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 15 úno 2009 10:43

v nativu naplno bez trhání naprosto plynule cca 50-60fps
MSI GT735

Jackoslav
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 13 pro 2008 18:19
Bydliště: Střed vesmíru (Praha)

Příspěvekod Jackoslav » 15 úno 2009 12:01

Burnout Paradise jsem nainstaloval, dal všechno na high, hra běžela plynule, ale hned odinstaloval, protože se mi to vůbec nelíbilo. Miloval jsem burnout revenge na PS2, ale tohle podělali jak jen mohli. Nejvíce mě štve to ježdění po městě - to je to nejhorší co mohli udělat. Skoro mi to připadá, že to dělali lidi, kteří mají na starosti NFS. To volné ježdění po městě dobrej nápad, bohužel dost starej. Když už ho tam dali tak by to chtělo lepší grafiku ostatních aut, budouv, ztenčit silnice apod... EA už sere každou hru, kterou vydává viz NHL/FIFA - na PC daj jen jiný menu a mají kompletně novou hru. :roll: Na konzole to aspoň trochu vylepšují.
Ještě je to jen konverze z konzolí. Dodělalo mě původní ovládání - A: plyn. Y:brzda. Prostě tlačítka z xboxu. EA u mě definitivně skončilo. Když vyšel Medal of honor airborne tak jsem myslel, že se blýská na lepší časy, ale vono ho***...
Zatím nejlepší závodní hra GRID. Jasně je to arkáda, ale to Burnout taky. Narozdíl od Burnoutu se u toho zabavím. Můj názor, ale ať si každej hraje co chce...
HP pavilion dv7-1060ez - Intel C2D P8400, 4 GB RAM DDRII, Nvidia Geforce 9600m GT, 320 GB HDD

kiposukjange
chodí často
Příspěvky: 1678
Registrován: 01 lis 2007 17:20

Příspěvekod kiposukjange » 15 úno 2009 12:27

NcS Sniper píše:Tak jsem to zkusil na mojí Toshibě A200-1M8 ( http://www.ribbon.cz/satellite-a200-1m8 ), Catalysty 8.12. Podle nastavení to jede 30-60FPS, ale štve mě jedna věc. Obraz se pořád trhá, a to i při 50+ FPS. Zatím jsem to vyřešil snížením stínů na minimum. Problém to sice nevyřešilo ale aspoň minimalizovalo. Neví tu někdo co by to mohlo způsobovat?

V-sync tam nejde zapnout?
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.

NcS Sniper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 15 úno 2009 12:53

Pokud je mi známo tak ve hře V-sync zapnout nejde (nikde jsem to v menu nenašel). Ale pochybuju že by to vyřešilo můj problém. Mě se obraz neláme, ale prostě potrhává (jako mikrolagy, ale tak častý že je z toho slideshow).

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 15 úno 2009 14:02

Co aktuální ovldače???Mě to tedy jede na starých bez problémů...., pak ještě v menu upravit grafiku dle předvolby aplikace...máš originál nebo w???
MSI GT735

NcS Sniper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 15 úno 2009 14:52

Originál nemám (a ani neplánuju, zas tak dobrý to není). Catalysty mám 8.12, nejsou sice nejnovější, ale snad stačej. S tím nastavením grafiky podle předvolby to myslíš jak?

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 15 úno 2009 14:58

ve vlastnostech grafiky máš možnost nastavit primárně parametry podle kterých to běží pořád, potom je tam možnost nastavení grafiky dle předvolby aplikace,to zaškrtneš a nastavíš vše tam kde to potřebuješ.....
MSI GT735

NcS Sniper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 15 úno 2009 15:06

To myslíš ve hře nebo v ovladačích? Jestli v ovladačích, tak to mám nastaveno na "Použít nastavení aplikace" u všeho.

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 15 úno 2009 15:16

Ve vlastnostech GK, tak to máš Ok....tak to nevím proč to dělá, možná tím že to je neoriginální hra...řekl bych zkus jiný c...k ten co máš nemusí být plně funkční...
MSI GT735


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů