GTA 4

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 19 bře 2009 20:30

jj tak to asi jo ale myslím že na tom lenovu by to taky mohlo jakž takž jet a dokonce by to mohlo být i hratelný :)

zap1k

GTA 4

Příspěvekod zap1k » 29 bře 2009 21:13

chcem sa opytat ci pojde GTA 4 na Notebook s technologiou AMD PUMA v elegantnom Gemstone dizajne s numerickou klávesnicou, 15.6" WXGA (1366 x 768) displej CrystalBrite. Procesor AMD Athlon 64 X2 QL60, pevný disk 320GB 5400rpm, pamat 2048MB (2x1G) DDR2 800MHz, chipset AMD M780G (ATI RS780MN+SB700) , grafická karta ATI Radeon HD3200 , optická mechanika DVD/RW SuperMulti DL,1xExpress card, audio,Microsoft Windows Vista Home Premium Sk

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 29 bře 2009 22:22

Ne, ani "elegantní Gemstone design" tomu bohužel nepomůže.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 29 bře 2009 22:27

No byla by to elegantni slide-show..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

Dr.Gaga

Příspěvekod Dr.Gaga » 29 bře 2009 23:13

Tak jsem se premohl a taky jsem tuhle zprznenost nainstaloval.. Kdyz se koukam do zeme, tak to jede dokonce i 30fps. Jinak tak 15-22. No, hrat se to da. Obcas si zahraju pri hodine, jinak nemam cas. Premyslim, jestli by nepomohli jiny ovladace. Mam jedny z nejnovejsich Catalystu.

zap1k

GTA 4

Příspěvekod zap1k » 30 bře 2009 18:05

A na tomto by sla GTA 4?
Clare Glass 15,4 palca MSI CPU Intel dual core T2390 1,86giga 3giga ram,Externa Vga Nvidia 8400-512mb,Hdd 160giga,XP

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 30 bře 2009 18:05

bez sance, 8400 je slabounka.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Raziel
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 12 úno 2009 09:37

Příspěvekod Raziel » 02 dub 2009 04:52

V brzke dobe to take vyzkousim, ale co jsem si cetl nekolik recenzi a prispevky od lidi co to zkouseli, tak si moc velike nadeje nedelam.
ASUS G70s-7T046G, C2D-T9500 @2.6 GHZ ,GF 8700M GT SLI with 1GB RAM, 640 GB HDD ,4 GB DDR2 RAM, 17,4-WUXGA 1920x1200,
3DMark 06 - 8602 bodů-(1280x1024) with (180.70 ForceWare)

Dr.Gaga

Příspěvekod Dr.Gaga » 09 dub 2009 14:31

Ok, dneska jsem mel casek a poradne jsem si s GTA pohral. Zaprve jsem nainstaloval Patch 1.0.3. Ten mi vymazal vsechna nastaveni.. Ale! Prisel jsem na to, ze moc pomuze, kdyz vypnu vsechny stiny. Vysledek? Minimum 20fps, prumer 25 fps, maximum 32fps, v interieru 36fps. Oproti predchozimu vysledku 15-22fps je to skvely! Obcas to sice dost nepochopitelne poskoci na 15fps, ale to mi zrejme jenom hrabe antivir. Je to konecne dobre hratelny.

spalekjirka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 38
Registrován: 02 bře 2009 16:29

Příspěvekod spalekjirka » 16 dub 2009 22:44

jestli to tu už někdy bylo tak se omlouvám ale je to strašně dlouhé.... rozjel bych GTA na tomto notasu http://www.barbone.cz/index.asp?stiid=7 ... BTCAMFPVHP ....díky za radu

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 16 dub 2009 23:07

možná by to šlo, možná bych to mohl vyzkoušet ale nechce se mě taková ptákovin stahovat :?

edit: na GTA IV si kup radši desktop nechápu proč chcou furt všichni hrát hry na notebookách, od jak živa byly NB záležitostí na byznys a dnes chce každej kluk mít supr trupr NB na nejnovější hry aby se mohl chlubit před kamarádam :evil:
Naposledy upravil(a) Python.P dne 16 dub 2009 23:11, celkem upraveno 1 x.
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 16 dub 2009 23:08

Rozjel bys to, ale pozitek ze hry 0. (mozna extremiste si to i uzivaj..) Ale pocitej, ze to bude osekane, v nizkem rozliseni - no proste hnus... GTA4 nestoji za to, aby se podle ni vybiral notas...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8291
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 17 dub 2009 06:46

To Python.P:

Ty jsi asi 100 let za opickami, ze? GPS bylo odjakziva pro vojenske ucely, pocitace byly odjakziva pro vedecka pracoviste, internet byl odjakziva pro vojenske ucely. Probud se, takovou ptakovinu nemuze napsat inteligentni clovek :roll:

To Michal27:

Ty uz zase zacinas s temi desktopy? :twisted:
Asus G703VI

kultus
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 17 dub 2009 08:36

spalekjirka píše:jestli to tu už někdy bylo tak se omlouvám ale je to strašně dlouhé.... rozjel bych GTA na tomto notasu http://www.barbone.cz/index.asp?stiid=7 ... BTCAMFPVHP ....díky za radu


za tu cenu uz mas acer s 9600GT staci hledat...
Asus G74SX-TZ195V + Acer Switch 10 V + HP Zbook 15 G3 + Asus UX390UA i7 7500U 16GB RAM 1TB SSD

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8291
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 17 dub 2009 08:58

Jenze ani 9600M GT nerozjede GTA 4 na medium pri 1280*800 a stazeni skoro vseho na minimum a stiny off.

Pro pohodove hrani alespon na medium pri zachovani HD rozliseni musi byt min bud ATi mobility HD4850 nebo GF 9800M GT.


PS: Samozrejme se da GTA 4 spustit hratelne i na HD3650 nebo 9600M GT, ale skoro vse na low a rozliseni 800*600, kdy hra vypada vskutku odporne. Potom grafika San Andreas vypada jako o 2 generace dal :)
Asus G703VI


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host