GTA 4

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
AsusF5Z

GTA 4

Příspěvekod AsusF5Z » 03 pro 2008 20:36

ak chcete vediet ako vam pojde gta4 skuste toto http://www.yougamers.com/gameometer/102 ... Id=1536543 su tam aj testy na ine hry.

polo

Příspěvekod polo » 03 pro 2008 20:55

si to kupte vcera to vyslo.... Radsej sem piste ako vam to ide...(Predpokladam ze vela userov to uz ma )

heretik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 250
Registrován: 10 srp 2008 22:08
Bydliště: Banská Štiavnica

Příspěvekod heretik » 03 pro 2008 20:57

no len skoda ze ti to nenapise ako ti to pojde

CeCo

Příspěvekod CeCo » 03 pro 2008 21:09

Pls. ziadne warez.

C

Thorus

Příspěvekod Thorus » 03 pro 2008 21:54

Toto rozhodně nebude notebooková hra. Na http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/gta- ... pc_osk.idn to testovali na solidním dělu a občas se jim to sekalo.
Jinak já už GTA 4 také mám, teď jen koukám na ikonku na ploše a čekám na nějaké "chytré lidi z internetu, kteří mi to zprovozní"... :oops:

CeCo

Příspěvekod CeCo » 03 pro 2008 22:11

No... Ak to ma take poziadavky tak na GTA4 asi moze drviva vacsina majitelov notasov zabudnut... Uz sa tesim na tie otazky typu "pojde mi to na GF 8200M?" alebo "susedovi to predsa islo na X4500MHD (a medzi riadkami "ano, robim si z Vas strasnu pr***, ale nikomu to nepovedzte")" atd.

Ale aspon sa potvrdi, ze notas proste na hry nema...

C

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 03 pro 2008 22:13

Dokud nebudou odladene ovladace grafickych karet a poradne opatchovana hra, tak nema smysl nic resit. Stejne tak jako nema smysl tu resit warezovane hry, na to si muzete chodit na jina diskuzni fora.

kultus
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 04 pro 2008 08:42

ja to mel pusteny ale jelo to tak 800x600 vse na low nastaveni...hra si "pocita" nakym spusobem vykon prepocitany na MB napr. 210/219MB jestli je prvni cislo vetsi nez druhe nastavi vam hodnoty a nepovoli je menit nak tomu nechapu...je to naka obdoba optimalniho nastaveni grafiky...

PS: to CECO nesouhlasim notas na hry ma akorat je treba je umet udelat zajimave ze jsem si slusne zaparil jak oba dva crysisy tak farcry 2 atd...to ze RS games neumi udelat hru dokazuji jiz od GTA SA ktere ma uz naky ten patek a na me sestave jelo hooodne spatne a hlavne bylo videt ze ani s novejsima ovladacema zmena rozliseni vubec adekvatne nemenila vykon ve hre a ostatni parametry taky ne...
Asus G74SX-TZ195V + Acer Switch 10 V + HP Zbook 15 G3 + Asus UX390UA i7 7500U 16GB RAM 1TB SSD

Thorus

Příspěvekod Thorus » 04 pro 2008 09:13

Zdá se že jsou nějaké špatné drivery na grafiky, protože mi chybí ve hře všechny textury (vidím jen osvětlení, páru od výdechu...). Lidé mají tento problém dost i s originálními hrami. Máte tento problém někdo taky?

AsusF5Z

Příspěvekod AsusF5Z » 04 pro 2008 09:16

hehe ja som len zvedavy ako to pojde mne

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 04 pro 2008 10:25

Nepujde... i na 8800GTX se to na medium kouse. Takze notebookove sracky typu 9600GT (integrovane uz vubec zminovat nebudu) apod. na tuhle hru nestaci.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

Marcus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 14 říj 2008 17:23

Příspěvekod Marcus » 04 pro 2008 10:54

Jestli se to na 8800GTX kouše, tak to chlapci z Rockstaru neodvedli dobrou práci :D.
ACER Aspire 5530G

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 04 pro 2008 11:08

No ono se na high neda pry hrat ani na 280GTX, ale tu nevlastnim, takze nemohu objektivne posoudit. Kazdopadne na 8800GTX se to na medium hryze a pocitam kolem 20FPS (odhadem). Cili na teto karte se to da hrat na LOW, takze nemam pochyb, ze jakakoliv notebookova grafika je na poradne hrani teto hry na prd.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

heretik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 250
Registrován: 10 srp 2008 22:08
Bydliště: Banská Štiavnica

Příspěvekod heretik » 04 pro 2008 13:56

fuha ved to mi nepojde ani na desktope :D

Thorus

Příspěvekod Thorus » 04 pro 2008 15:23

edit:/ Muj benchmark odvolávám.
Pokud chcete vedet proč, ozvěte se přes PM.
Naposledy upravil(a) Thorus dne 05 pro 2008 13:09, celkem upraveno 2 x.


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti