FARCRY 2

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Castellano
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 29 říj 2008 16:38

no ale ten zvuk blbne jen lehce a jen v nakych hrach.. treba v Crysis mi to obcas jakoby zasumi...
Toshiba Qosmio F50-108

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 29 říj 2008 17:50

V crysis mě to taky občas dělalo a bylo to tim, že sem měl zapnutou funkci dolby home theater.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

ejbik

Příspěvekod ejbik » 29 říj 2008 22:49

Far cry 2 sice nemá grafikou na Crysis, ale velikost a vymakanost herního světa strčí Crysis do kapsy... luxusní hra, která dává 1st person akcím nový rozměr... hra běží vpohodě na high

Dell Studio 1735 v plný palbě :)

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 30 říj 2008 08:02

To sou dost silný slova ale budiž no.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

deglaser
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 02 led 2007 21:04

Příspěvekod deglaser » 30 říj 2008 09:22

Nevite kterou klavesou otevru mapu nejak na to nemohu prijit dik.
HP 6730s 15.4, C2D 2,0 T7870, 2GB Ram, ATI Mobility Radeon HD 3430, 250GB HD, Windows Vista Premium.
HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.

Doom4

Příspěvekod Doom4 » 30 říj 2008 09:24

Klávesou číslo 5 ... :D, taky jsem to chvíli hleda, docela nezbyk, oproti ostatním hrám ...

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 30 říj 2008 13:26

Nezvyk to teda je ale ta 5 je blíž než klasický m tak asi proto. Jinak se neboj podívat do nastavení ovládání, kde máš popsaný všechny funkční klávesy :wink: . Já tam čučim furt.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

Castellano
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 30 říj 2008 14:04

to ohynek: a kde to najdu? My tam nic taovyho snad nemame .. Jen DOlby Control Room, kde se nastavuje maxaudio a max ekvalizer a pak vystupni rozhrani.. a zvuk je Realtek Definition Audio
Toshiba Qosmio F50-108

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 30 říj 2008 16:15

Já když kliknu pravym na ikonu repráku v pravo dole a dám nastavení přehrávání a pak klikneš na reproduktory, tak tam to najdeš.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

Castellano
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 31 říj 2008 19:17

jestli myslis tam v nastaveni Dolby,tak tam mam nabidku: Sound Space Expander a Natural bassy, ale to bych pak musel teda ozelit prostorovy efekty.. hlavne mi to ted nakou dobu nedelalo a dela mi to ted od ty doby co nemma v pc toshiba tempro
Toshiba Qosmio F50-108

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 31 říj 2008 23:59

Zkus ty prostorový věci vypnout a uvidíš. Třeba ti to nepomůže...
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

soucin
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 241
Registrován: 16 srp 2008 20:49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucin » 01 lis 2008 18:50

Tak na msi GX610 odzkoušeno a na střední naprostá plynulost a víc jsem zatím nezkoušel :twisted:
MSI GX610PX-057CZ: AMD TURION X2 TL-60 2GHZ, 2GB RAM, ATI RADEON HD2600 256 MB GDDR3, HDD 320 GB,DISPLEJ 15,4 (1280X800),WIN 7 Ultimate 64bit

kubko1311
občas se tu ukáže
Příspěvky: 92
Registrován: 05 srp 2008 17:37
Bydliště: de_trenčín

Příspěvekod kubko1311 » 02 lis 2008 08:02

Na MSI TL58 1,9GHz,2GB ram,HD 2600 512MB DDR2 odskusane nieco na strednych a ostatok na vysokych - 25 - 20fps :D
MSI AMD Turion X2 TL58 1.9GHz,2GB RAM,HD 2600 512MB,250GB HDD,17",Windows 7 Ultimate x86

NcS Sniper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 02 lis 2008 08:41

Toshiba A200-1M8, 1280x800, medium až high: 20-35 FPS, plynule hratelné

palad1n
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 26 říj 2008 16:55

Příspěvekod palad1n » 03 lis 2008 00:44

na HD3200 i na minimum nehratelne:)


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti