FARCRY 2

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8768
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

FARCRY 2

Příspěvekod orgasmic » 23 říj 2008 11:00

Ahoj, zkoušel jste někdo už FC2 na notebooku? A jak Vám to šlapalo? Zatím co jsem slyšel od PCčkářů, tak grafika nemá na Crysis.
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

heretik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 250
Registrován: 10 srp 2008 22:08
Bydliště: Banská Štiavnica

Příspěvekod heretik » 23 říj 2008 11:47

ma vyjst program: benchmark tool ten si potom stiahni a zistis na com si...

Castellano
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 23 říj 2008 12:38

Ja jsem to jen spustil na pet minut ani ne,nastavily se mi tri veci na max a zbytek na low,tak jsem to prepl vse na ultra,akorat sem nechal directx 9 a synch off a vypadalo,ze to jde bez problemu..
Toshiba Qosmio F50-108

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 23 říj 2008 13:05

Vše na ultra jo? Tak to už se na to těšim. Já myslel, že to budu hrát na low. O víkendu to testnu. Ale zase na druhou stranu sem taky slyšel, že to na crysis nemá a to hraju převážně na very high tak uvidim...
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 23 říj 2008 13:23

Tak pri rozliseni 1280x800 to zvladne na high i mene vykonna GK, jako je 9700GTS. Ale pri FullHD to bude jine peklo. :wink: To se zadychaji i poradna stolni nacini.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 23 říj 2008 15:15

Tak při rozlišení 2560x1600 má GeForce GTX 260 průměrně 35 FPS. Ale tady by se mělo spíš řešit jak to jede na 8600M GT jestli vůbec ne? :wink:
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8768
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 23 říj 2008 16:43

to ohynek... na 8700M GT a převážně na veryhigh??? Měl jsem Toshibu X200-21K s 2x 8600M GT, která v Crysis podává větší výkon a byl jsem rád za 1280x1024 a medium...a to bylo na hranici hratelnosti...

Tak nelakuj:)
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

polo

Příspěvekod polo » 23 říj 2008 16:51

Tak mne to slo pomerne zle aj na min o dost horsie ako Crysis ale to hadam doriesia ovladace...


(mam Go7300)

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 23 říj 2008 21:22

Už sem to tady jednou psal že mi to takhle chodí.Je to věc akorát si s tim trochu pohrát. Hraju to na 1152*864. Střední detajli mám akorát na kvalitu objektů a stínů. Kvalitu stínování na vysoký, jinak vše ostatní na very high krom motion blue, kterej mám vyplej páč je to na prd. Dávám FPS kolem 20 ve větších lokacích. To že ti to šlo hůř je tvůj problém. Můžu ti klidně udělat screeny nebo video když nevěříš... Stejně mě běhá i warhead.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

Esicko
občas se tu ukáže
Příspěvky: 26
Registrován: 05 bře 2008 08:23

Příspěvekod Esicko » 23 říj 2008 22:43

zkoušel. na x4500mhd :lol:

minimální a maximální detaily jely skoro stejně 8) ( 2-5 FPS :D )

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8768
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 24 říj 2008 06:45

Tak už jsem to včera odzkoušel. Samo mi to vybralo 1280x720 a vše na ultra, raěji jsem nastavil skoro vše na high a HDR + bloor a jelo to pěkně. Graficky to není špatná hra, ale textury mi nepřijdou extra kvalitní...Crysis je mnohem lepší...subjektivně mi přijde i hezčí grafika v CoD 4
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

soucin
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 241
Registrován: 16 srp 2008 20:49
Kontaktovat uživatele:

FAR CRY 2 A GX610

Příspěvekod soucin » 24 říj 2008 10:29

Zkoušel tuto hru na sestavě msi GX610px nebo na sestavě stejné jako má GX610?
MSI GX610PX-057CZ: AMD TURION X2 TL-60 2GHZ, 2GB RAM, ATI RADEON HD2600 256 MB GDDR3, HDD 320 GB,DISPLEJ 15,4 (1280X800),WIN 7 Ultimate 64bit

[DeviL]
občas se tu ukáže
Příspěvky: 98
Registrován: 09 čer 2008 14:42
Bydliště: CZ, Jiříkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod [DeviL] » 24 říj 2008 17:31

Hale zajímalo by mě pár věcí. Jsou ve FAR CRY 2 potvory(zombíci nebo roboti(jak v CRYSIS))???No a jestli si myslíte, že by mi hra běžela a na jaké detaily???(CRYSIS hraju na střední)
TOSHIBA Satellite A210-19J AMD Turion™ 64 X2 TL-60/ 2GB RAM/ 200GB HDD/ ATI HD2600/ 15.4''/ Vista Home Premium SP1 x86

polo

Příspěvekod polo » 24 říj 2008 17:34

Ziadne potvory tam niesu...

A hra ti pobezi bez problemov..


Inac ja som sa s tym trosku pohral a mam tak 18-35FPS takze to uz ide hratelne sice to vyzera ako Quake 2 ale lepsie ako klincom do oka...

[DeviL]
občas se tu ukáže
Příspěvky: 98
Registrován: 09 čer 2008 14:42
Bydliště: CZ, Jiříkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod [DeviL] » 24 říj 2008 17:41

:D , JJ díky
TOSHIBA Satellite A210-19J AMD Turion™ 64 X2 TL-60/ 2GB RAM/ 200GB HDD/ ATI HD2600/ 15.4''/ Vista Home Premium SP1 x86


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů