vykon ATI RADEON HD3200

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 09 zář 2008 20:03

Leta jsem mel Radeon 9800pro s CCC, bratr mel doted Radeon X1800XT s CCC, ted ma opet Radeon HD4870 s CCC a nikdy jsem nemel a ani nevidel problem s nestabilitou. A to ze jsou tyhle grafiky v dost velkem casovem rozpeti, takze jsem zazil spoustu verzi Catalystu.

Spirit
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 308
Registrován: 09 říj 2007 03:27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Spirit » 10 zář 2008 00:49

Lenze tu ide o to, ze CCC je z hladiska narocnosti to najvacsie svinstvo, co si s ovladacmi do PC/NB mozes nahrat. Omnoho vyhodnejsie je pouzit odlahcene ovladace bez CCC v spojeni s ati tray tools, ktory nezbrzdi natolko system, nevytazi tolko prostriedkov ani pamate a hlavne poskytne omnoho viac nastaveni. ;)
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck

E4rL

Příspěvekod E4rL » 12 zář 2008 07:00

aky driver pouzivate k tejto grafike a aky mate OS?

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 12 zář 2008 10:10

Ty TrayTools zní dobře, mají všechno nastavení jako Catalysty? Hlavně mi jde o připojení televize.
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

Spirit
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 308
Registrován: 09 říj 2007 03:27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Spirit » 13 zář 2008 00:25

vsechno a este 3x tolko 8)
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,

SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 13 zář 2008 11:40

Jdu na to, díky :)
ASUS F3Ka, Arch linux

bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

Jedi_James07
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 11 říj 2007 17:02

Příspěvekod Jedi_James07 » 13 zář 2008 16:37

nemá už někdu tu grafiku? docela by mě zajímalo hodnocení vista indexu...?
Můj NB: Toshiba Satellite A210-16F: AMD Turion TL58 x2 1,9 Ghz; ATi HD 2600 256mb; 160GB HDD; 4GB RAM; Win 7 index 4,7(Procesor)

polo

Příspěvekod polo » 13 zář 2008 16:44

Kolko mna by veci okolo tejto grafiky zaujimalo :? Ale miestni uzivatelia ocividne drzia informacne embargo...

marash
občas se tu ukáže
Příspěvky: 38
Registrován: 01 kvě 2008 23:57

Příspěvekod marash » 14 zář 2008 11:43

tak já mám HP Compaq 6735b s touhle grafikou, zkoušel sem na tom pár her (Flatout 2, Stalker, AoE 3), čekal sem, že to poběží v pohodě, ale u Stalkera a AoE mě zaráží, že to neběhá uplně plynule. ne, že bych měl málo FPS, ale hry se prostě v pravidelných intervalech škubou (i při poměrně nízkých detailech a rozlišení), při tom škubání se občas taky jakoby zasekne zvuk, neni to uplně nehratelný, ale plynulý taky ne. u Stalkera se dokonce dost trhalo intro (víc než potom samotná hra), to mě zaráží nejvíc. poradil by někdo, v čem může bejt problém? (nastavení GK, novější ovladače - to ale snad mám, nebo něco jinýho). nebo můj NB prostě nemá dostatečnej výkon na zvládnutí těch her?

edit: tak Stalker FPS 45-50, detaily na low a seká se to
Naposledy upravil(a) marash dne 14 zář 2008 11:51, celkem upraveno 1 x.

polo

Příspěvekod polo » 14 zář 2008 11:47

Ani AoE 2 ci STALKER sa v nativom rozliseni neseka na ATI X1250 nieto na 2x vykonejsej HD3200 Malo by ti to ist takmer na medium (nastavenie)...Takze skus update driverov,DirectX, visual C++. opatchovat hru a povypinat vsetky zbytocne procesi beziace v OS...

marash
občas se tu ukáže
Příspěvky: 38
Registrován: 01 kvě 2008 23:57

Příspěvekod marash » 14 zář 2008 15:36

dík, nainstaloval sem novej Catalyst, C++ a už to jede

heretik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 250
Registrován: 10 srp 2008 22:08
Bydliště: Banská Štiavnica

Příspěvekod heretik » 14 zář 2008 22:30

hod sem potom este nake testy hier

marash
občas se tu ukáže
Příspěvky: 38
Registrován: 01 kvě 2008 23:57

Příspěvekod marash » 14 zář 2008 22:56

tak co jsem zatim zkoušel: FlatOut 2, AoE III, Stalker a SW Battlefront II

vše jede v pohodě na vyšší až vysoké (ne maximální) detaily, nativní rozlišení, AA vypnutej

jinak nemám ted moc času na testy dalších her a nejsem ani takovej pařan. ono neni problém nějakou hru vyzkoušet, ale člověk to musí nejdřív taky sehnat že... až něco zase vyzkoušim, dám vědět

marash
občas se tu ukáže
Příspěvky: 38
Registrován: 01 kvě 2008 23:57

Příspěvekod marash » 18 zář 2008 15:05

mám další problém: Star Wars Republic Commando, rozběhnu bez problémů, ale musim mít bumpmapping quality nastavený na low. jakmile dám medium nebo high, tak to při načítání hry spadne

factus
občas se tu ukáže
Příspěvky: 72
Registrován: 11 srp 2008 17:19

Příspěvekod factus » 19 zář 2008 12:30

Mám na kartě nainstalované nejnovější katalysty, ale dává mně jen 1200+- bodů v 3DMarku06, četl jsem, že by měla mít až 1500 bodů. Tak mě zajímá kolik dává karta Vám popř. jakou verzi ovladačů máte nainstalovanou.


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů