vykon ATI RADEON HD3200

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Rychloun
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 18 dub 2008 08:25

vykon ATI RADEON HD3200

Příspěvekod Rychloun » 21 čer 2008 14:15

jaky je vykon radeonu hd3200? potrebuju hrat cs 1.6 a cs source :)..

polo

Příspěvekod polo » 21 čer 2008 14:30

Tie hri ti pojdu uplne na max. bez problemov vykon je zhruba ako dedikovana ATI mbility x1300...

kiposukjange
chodí často
Příspěvky: 1678
Registrován: 01 lis 2007 17:20

Příspěvekod kiposukjange » 21 čer 2008 16:52

Na úrovni X1300? Ty jo, tak jo te docela trapas :D
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 21 čer 2008 17:04

vzdyt je to vsechno integrovany, ne ? :)
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

polo

Příspěvekod polo » 21 čer 2008 17:10

Nie x1300 je dedikovana... 3200 je osekana podtaktovana HD 2400 navyse ma ale 55nm vyrbni proces, PCI-E 2.0,DirectX10.1 atd.

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 21 čer 2008 17:19

tka v tom pripade uz je lepsi integr.. protoze osekana 2400 to si ani nedovedu predstavit :)
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

Rychloun
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 18 dub 2008 08:25

Příspěvekod Rychloun » 21 čer 2008 17:23

tak jak :D

polo

Příspěvekod polo » 21 čer 2008 17:26

O com to trepes ved HD3200 je INTEGROVANA grafika a dokonca najvykonejsia... A hreje vdaka 55nm vyrobnemu procesu velmi malo a ma poverplay 7 takze jej spotreba je krasna a vykon dostatocny aj na Crysis na totalnich minimach...

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 21 čer 2008 17:45

totalni minima nema cenu resit, to jsou proste ty hry nehratelny, COD 4 na 640x480, Crysis na minimum.. jak to nejde na 1280x800 a alespon na stredni detaily tak tu hru nema cenu na tom konkretnim ntb resit a na integrovanejch kartach si tyhle hry proste nezahrajes, pokavad nejsi totalni magor :)
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 21 čer 2008 18:03

Ne nemá, dotaz taky zněl "CS a CSS", což jsou daleko méně náročné hry ;)
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 21 čer 2008 18:23

samozřejmě, co se týče Source tak to na mé 8400GS v případě HL2 jde na WSXGA a full details včetně 4xAA a 4xAF tudíž na nějaké to low-medium a WXGA by hry na tomhle enginu měly fungovat i na té 3200. nicméně high určitě ne a má li to být na hry, doporučuju něco dedikovaného.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

Rychloun
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 18 dub 2008 08:25

Příspěvekod Rychloun » 21 čer 2008 18:27

no ja mam ted 8600gs ale 17" a raci bych 12" ale v tyhle velikosti nic dedikovanyho neni :(..

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 21 čer 2008 18:29

tak pohledej 13,3, tam uz neco najdes s 8400GS
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 21 čer 2008 18:31

to ne, dedikovaná i v 14" by stála hodně.. to by chtělo vyzkoušet jestli to na tý 3200 půjde v pohodě nebo ne..
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 21 čer 2008 19:17

HD3200 bude v dobe uvedeni nejsilnejsi integrovana grafika, je to v podstate HD3450 se sdilenou pameti, mozna o neco nizsima taktama. Takze o vykon bych se rozhodne nebal a CS a CS:S si da jako nic. Kyo, nejdriv to chce trosku pochopeni nez tu zacnes rozkrikovat ze pokud hra nema superduperhigh detaily tak bys ji nehral... to tu nikoho nezajima, protoze jsou lidi kterym to nevadi. CoD4 na teto grafice pocitam ze pujde jen o neco hur nez na HD3450(na X3100 jde hrat 640x480 a low, takze HD3200 si to da jeste lepe, pocitam ze by i nativni rozliseni a low nemuselo byt tak nerealne). Vim, ze dokud ten vykon neuvidis tak nedokazes pochopit ze by integrovana grafika mohla byt silnejsi nez jsi zvykly... doted jsi videl jen Intel X3100 a X1250 od ATI. Source pujde bez problemu na high detaily... toho bych se nebal.


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti