Assassin´s creed na MSI GX700E - 044CZ

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Danny.Blue
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 kvě 2008 23:42

Assassin´s creed na MSI GX700E - 044CZ

Příspěvekod Danny.Blue » 22 kvě 2008 23:49

Čau, mám dotaz... budu si pořizovat notebook MSI GX700 a chtěl bych na něm hrát assassin´s creed. Hra ale prý nepodporuje notebooky. V tomto případě se však jedná o čistě herní stroj a já si myslím, že by tu šance na spuštění být mohla. Nemá s tím někdo bližší zkušennosti?

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 22 kvě 2008 23:55

"V tomto případě se však jedná o čistě herní stroj"
nejedna, je to uplne obycejny notebook, "herni" je ciste marketingovy vymysl.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

NcS Sniper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 23 kvě 2008 00:12

Tak oficiálně nepodporuje notebooky skoro žádná hra, ale ještě jsem se nesetkal ani s jedinou, která by nešla na notebooku alespoň spustit (otázka plynulosti je na jinou debatu).

mivlak
chodí často
Příspěvky: 1278
Registrován: 22 říj 2007 22:41

Re: Assassin´s creed na MSI GX700E - 044CZ

Příspěvekod mivlak » 23 kvě 2008 07:54

Danny.Blue píše:V tomto případě se však jedná o čistě herní stroj

někdo moc kouká na reklamy, že věří všemu co o tom napíše marketingové oddělení... :lol: :lol: :lol:
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 23 kvě 2008 13:36

čistě herní stroj je konzole.
tento účet již není aktivní.

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 23 kvě 2008 14:37

Danny.Blue: to že výrobce nacpe výkonný HW do papírové krabice neznamená že je to herní stroj
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

TJK
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 29 led 2008 16:20
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod TJK » 23 kvě 2008 21:09

Kurec chlopi... nechte ho být... Je to herní stroj a basta... :wink:
BTW: Ten Assassin's Creed ti pojede
ACER TM 5720G (111): C2DM T7500 @ 2,2GHz, 2GB RAM @ 667MHz, ATI Mobility HD2600 512MB, 250GB HDD, LCD WXGA (já nechci...), Win XPP SP3

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 23 kvě 2008 23:48

To ja mam zas herni desktop... s Radeonem 9800pro a Athlonem XP :lol:

tomsi
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 193
Registrován: 17 úno 2008 17:09
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod tomsi » 24 kvě 2008 00:05

Assassin pojede urcite, jede i me.
Acer Aspire TimelineX 3820tg. i5 460m, ATI HD 5650... ex. Travelmate 5520G Turion 1,9GHz, ATI 2400 xt

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 24 kvě 2008 01:10

Mne taky nejak jede. :lol:
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti