MSI Gaming GT72

notebooky MSI a vše kolem nich
Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 31 říj 2014 09:36

Ano bomba by to byla ,ale moc nedoufám že někdo jako je MSI či ASUS vyrobí NB s AMD GPU a Intel CPU. Navíc těžko říct kolik tato karta má TDP ,protože se hovoří o 125W TDP. :)

vavroň
chodí často
Příspěvky: 685
Registrován: 01 led 2013 14:03
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod vavroň » 04 lis 2014 12:52

Recenze z pctuningu http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... e-gtx-980m
Popravdě jsem překvapen tím nárůstem výkonu ve hrách
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 04 lis 2014 13:17

Mě by jen zajímalo proč tam nefunguje ten optimus ale. :?

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9651
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 06 lis 2014 09:20

Ono to je relativně výhoda.Hraješ hry? Přepni na Nvidii.Pracuješ? Přepni na Intel.
MSI GT73,HP G 430,Ipad Pro 10.5 256GB
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7775
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 06 lis 2014 09:31

No prave...odpadly mi starosti napr u GTA 4.
Nainstaloval jsem si nejnovejsi patch iCehancer 3.0 a jede to bajecne.
Pred tim s Optimus same problemy rozchodit dedikovanou GPU.
Otazka prepnuti karet je par vterin.
Asus G703VI

vavroň
chodí často
Příspěvky: 685
Registrován: 01 led 2013 14:03
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod vavroň » 09 lis 2014 22:02

NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 10 lis 2014 07:28

No já vám teda nevím. Myslím že to přepínání šlo udělat lépe :)

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7775
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 10 lis 2014 08:15

Kdyz by Optimus fungoval, tak slo.
Toto reseni je prave kvuli tomu, ze Optimus 100% nefunguje 8)
Asus G703VI

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 10 lis 2014 23:25

njn ale hlavně že se tady tehdá nadávalo na AMD Enduro a teď najednou když Optimus nejede pořádně tak se to přehlíží :D

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7775
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 11 lis 2014 01:47

Jenze u Endura jde Vlastiku o jiny problem ;)
MSI zvolilo reseni, kde je zarucena 100% funkcnost, tak nechapu na co si stezujes.
Sam notebook nemas a porad pindujes :)
Asus G703VI

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 11 lis 2014 09:18

No já na svém NB nemám přepínání vůbec :D ale myslím že AW to měl tehdá řešené nejlépe :)

tiktak
chodí často
Příspěvky: 708
Registrován: 04 kvě 2014 22:21

Příspěvekod tiktak » 11 lis 2014 09:27

No nejideálnější úplně by samozřejmě bylo ruční přepínání tlačítkem, které by nepotřebovalo restart systému, ale to je asi těžko proveditelné (když to nikdo nemá :) )
Nicméně u herního noťasu s SSD v Raidu je i tak start systému otázkou několika vteřin a zas tak často asi grafiky přepínat nikdo nebude.
je: 2x T60P, X220, 2x 8570W Dreamcolor, E6420
bylo: E7440, M6600, X230T, T440P, E6400, XPS 1330, D630, D620, D610, D600, C640, HP N6200, HP NX8220, T43P

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9651
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 12 lis 2014 08:32

Přesně jak píše tiktak.Jinak Enduro od AMD má daleko větší problémy jak Optimus od Nvidie.To se vůbec nedá srovnávat.
MSI GT73,HP G 430,Ipad Pro 10.5 256GB
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 12 lis 2014 23:10

Tak určitě by to nebylo špatné ,ale jak už jsem psal AW to tehdá mě řešené asi nejlépe :)
Ne že bych osobně o přepínání grafik nějak stál ,protože mně na NB se nic nepřepíná a vůbec mi to nevadí ,ale někomu se to může hodit :)

drk22
chodí často
Příspěvky: 655
Registrován: 24 led 2007 14:19

problémy

Příspěvekod drk22 » 19 lis 2014 13:45

V čem přesně má mít to enduro od amd větší problémy než optimus od nvidie, já zatím žádné problémy s endurem nezaznamenal...
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)


Zpět na „notebooky MSI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti