MSI GX700

notebooky MSI a vše kolem nich
PiTRiS
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2007 13:57

Příspěvekod PiTRiS » 15 zář 2007 18:29

tak koukám že 005 už je kolem 37... což si myslim je cena co odpovídá trochu víc... repsektive, že ty první byli možná chybně

memphisimo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 15 srp 2007 07:14

Příspěvekod memphisimo » 15 zář 2007 19:23

tady je porad za necelych 35k http://www.optima.cz/product.php?produc ... 34&cat=14&
vaham jestli nemam objednat pred 17.9. (datum dodavky) pak by mi museli dodat co tam pisou, mam pocit ze 17 to zmenej pac to nesezenou :?

PiTRiS
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2007 13:57

Příspěvekod PiTRiS » 15 zář 2007 21:13

mno právěže dodat ti to nemusej... ti prostě mužou napsat, že se bohužel stala chyba v uvedené ceně, že nová cena je tolik a tolik, a je na tobě jestli zrušíš objednávku nebo akceptuješ novou cenu :/

manule
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 16 zář 2007 20:41

Příspěvekod manule » 16 zář 2007 20:45

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo u verze GX700PX-023CZ rozchodil přední reproduktory a suboofer. Stáhl jsem nejnovější ovladače, vše ostatní mi spokojeně funguje pod XP i Vistou, ale tohle kvatro jako kdyby tam nebylo. Děkuji

cosinusx
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 181
Registrován: 05 srp 2007 09:14
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod cosinusx » 16 zář 2007 20:53

Mi fugují všechny s ovladačem co byl na CD i s nejnovějším staženým.
GX700PX: C2D 1.8GHz, 4GB 667MHz RAM, 160GB HDD, NV8600MGT 512MB
ASUS A3AC: PM 1.73GHz, 2GB 553MHz RAM, 80GB HDD IGMA900

mikipiki
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 30 črc 2007 14:20

GX700..

Příspěvekod mikipiki » 16 zář 2007 22:17

Ahoj, vsem, mam tu par dotazu k notebooku GX700PX nebo GX700X. Myslim, ze to bude zajimat vice lidi.
1. Jak jste spokojeni se šasi? (pevnost, prohybani, vrzani, panty).
2. Jaký je LCD? (podsviceni, kvalita obrazu, jaky je rozliseni 1680x1050, jestli není pismo moc male, pozorovaci uhly, leskly displej, jestli je jak zrcadlo, jestli je v nem vsechno videt na svetle, není lepsi matny displej?)
3. Jaky batoh k nemu pouzivate?. Jestli k nemu batoh byl tak jaky je?
4. Co klávesnice? (jestli je hlucna, spatne umístěni kláves atd)
5. Hmotnost notebooku ? (denní noseni jestli se to da prezit, nebo mam zacit chodit do posilky :-) )
6. Hlučnost notebooku, jestli moc topi
7. Kvalita repraku.
8. Co Vam vadi a co Vas potěšilo, z ceho jste byli zklamani na notebooku.
9. Koupil si uz někdo z Vas náhradní 9 clankovou baterii? Kolik vydrzi notebook při jejim pouziti.
10. Vydrz baterie? Je stkutecne 2 hodiny?
11. Jaky systém pouzivate? (mam namysli XP nebo Visty)
12. Kdyby někdo nahodou bydlel v Brne s timto notebookem, byla by moznost se na neho podivat?
Díky za odpovedi.

vailant13
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 17 zář 2007 08:04

hdd a ram

Příspěvekod vailant13 » 17 zář 2007 08:13

Ahoj,
je v nem misto pro dva disky? A lze rozsirit pamet na 4GB? Moznost druheho disku bych celkem ozelel, ale chtel bych mit moznost do budoucna rozsirit pamet.

jlname
občas se tu ukáže
Příspěvky: 34
Registrován: 06 zář 2007 15:14
Bydliště: Ostrava

Re: hdd a ram

Příspěvekod jlname » 17 zář 2007 11:29

vailant13 píše:Ahoj,
je v nem misto pro dva disky? A lze rozsirit pamet na 4GB? Moznost druheho disku bych celkem ozelel, ale chtel bych mit moznost do budoucna rozsirit pamet.


No to by mi zase tak moc nevadilo....píšou že 2GB je maximální pamět. A moc nevěřím, že by během nasledujících 5let bylo 2GB nějak zoufale málo. Těch 5let myslím je taková životnost notebooku - pak už je zralý pro děti na hry neboli "určené pro MS-DOS", nebo do bažin. Procák možná upgradovat jde, stejně tak větší HDD.
Já třeba pořád nevím, jestli je tam integrovaný ten DVB-T modul, čili jestli tam můžu sledovat formulky a fotbálky. Předpokládám že tam asi není.... :cry: :cry:
Díky za info.

cosinusx
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 181
Registrován: 05 srp 2007 09:14
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod cosinusx » 17 zář 2007 13:05

Místo na 2 disky tam není a TV modul v českých modelech rovněž ne, ale tak to lze vyřešit přidáním karty/usb. Paměť výrobce udává 2G mac., I965PM zvládá ale 4G, takže mi to přijde docela sporné, a že by se výrobce dodatečně snažil zabránit tomu, co zvládá čipová sada Intelu? Chtělo by to vyzkoušet.
GX700PX: C2D 1.8GHz, 4GB 667MHz RAM, 160GB HDD, NV8600MGT 512MB

ASUS A3AC: PM 1.73GHz, 2GB 553MHz RAM, 80GB HDD IGMA900

memphisimo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 15 srp 2007 07:14

Příspěvekod memphisimo » 17 zář 2007 13:49

tak pratele, a je to tady, konecne jsem se rozhoupal a po zjisteni u msi ze momentalne nevyjde lepsi model, jsem si objednal GX700PX-005CZ jsem zvedavej jestli to dodaj i s batohem jak pisou http://www.optima.cz/product.php?productcode=GAM33114 navic zlevnili o 200kc :) myslim ze to je asi nejlepsi momentalni volba, tak az prijde pokusim se odpovedet na ty body vyse

manule
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 16 zář 2007 20:41

Příspěvekod manule » 17 zář 2007 14:15

cosinusx píše:Mi fugují všechny s ovladačem co byl na CD i s nejnovějším staženým.


(add funkční 4x repro u GX700PX-023CZ)

Můžeš se prosím podívat jakou v tom máš zvukovku? Jestli všude udávanou RealTek ALC882H nebo něco jiného?

Mě Everest ukazuje RealTek ALC888/S/T/ :roll:

cosinusx
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 181
Registrován: 05 srp 2007 09:14
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod cosinusx » 17 zář 2007 14:18

Mám také 888.
GX700PX: C2D 1.8GHz, 4GB 667MHz RAM, 160GB HDD, NV8600MGT 512MB

ASUS A3AC: PM 1.73GHz, 2GB 553MHz RAM, 80GB HDD IGMA900

manule
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 16 zář 2007 20:41

Příspěvekod manule » 17 zář 2007 15:50

hmm, tak to mi tam nějakej čínskej Lojza nezapojil konektor...

PiTRiS
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2007 13:57

Příspěvekod PiTRiS » 17 zář 2007 18:52

4GB paměti by neměli bejt problém, myslim že to tu někdo psal, že v papírech je sice napsáno 2GB, ale že to řeší jen nějakej novější bios

2HDD se tam nevejdou

a ta cena na tý optimě je podezřelá, ještě navíc s tim že to zlevněj... možná sem moc nedůvěřivej, ale asi bych to tam nekoupil :)

swamp
občas se tu ukáže
Příspěvky: 36
Registrován: 15 zář 2007 17:32

no

Příspěvekod swamp » 17 zář 2007 20:03

mate tu moznost v biose AHCI zapnutu?lebo ona sa musela vypnut aby naslo disk
ked ste nainstalovali xp zapliste to niekto?
lebo ja hej a nesie pustit win


Zpět na „notebooky MSI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů