MSI GX700

notebooky MSI a vše kolem nich
Paranoia
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 07 zář 2007 16:21

Příspěvekod Paranoia » 07 zář 2007 16:29

Nazdar, tento notebook ma tiez oslovil a chcel by som sa preto opytat par otazok: -pre uzivatelov zo Slovenska, ktora verzia sa na Slovensku oplati. Ja som nasiel tie to dve: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10170952
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10040329
Chcem sa tiez opytat, ak niekto mate SK verziu, ci mate 8600 alebo 8600gt. Pre mna je to podstatny rozdiel:). Ak ma niekto 8600gt rad by som vedel odkial. Dalsia vec: ako dlho na nom vydrzi baterka? Vopred dakujem za info.

alooohaaa

Příspěvekod alooohaaa » 07 zář 2007 17:14

ja mam ten drugy model s 2ghz 4mb l2cache. Moj nazor je ze tento notas sa zaraduje k hernym len tak tak. Prihrach je zase cache pamat dost vyrazne cititelna(mno skor rozdiel citit). Takze jednoznacne odporucam priplatit trosku lepsia wifina lepsi procak dvojnasobok l2 cache. Nekupujeme notas kazdy tyzden tak radsej o daco drachsie.

PiTRiS
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2007 13:57

Příspěvekod PiTRiS » 07 zář 2007 17:57

ad ten cpu - ten rozdíl je podle mě naprosto zanedbatelnej - i když budeš brát, že ti to aplikce využije, neudělá ti to rozdíl víc jak 10% (obecně spíš tak 5)... s tím že 90% dnešních aplikací ti ani 2jádrovej proc nevyužije... a na dnešek je i u tý 1.8 ten výkon víc než dostatečnej na cokoliv, ve hrách ti tedle notebook bude nejvíc brzdit disk, případně grafika.

Paranoia
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 07 zář 2007 16:21

Příspěvekod Paranoia » 08 zář 2007 01:09

A co ohladom tej grafiky? Maju SK verzie GT verziu alebo ne? Ak hej odkaz pls. Diky

cosinusx
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 181
Registrován: 05 srp 2007 09:14
Bydliště: Ostrava

to PiTRiS

Příspěvekod cosinusx » 09 zář 2007 00:54

tak už ti ho doručili? :)

cosinusx
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 181
Registrován: 05 srp 2007 09:14
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod cosinusx » 09 zář 2007 18:26

Zkoušeli jste někdo už nějaký ten novější BIOS? Nevím jak ho tam dostat.

PiTRiS
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2007 13:57

Příspěvekod PiTRiS » 10 zář 2007 10:45

ano, už mi to došlo :)
1) dojmy ze zpracování: vypadá to luxusně, hlavně jak je to celý v tý lesklý černý, jedinou výtku bych měl k tlačítkum touchpadu (působěj tak trochu levně a sou divný na stisk) a lehce ke klávesnici kolem šipek, kde mi přide že nesedí až tak jak by měla a díky tomu dělá trochu větší kravál
2) bios: mno původně sem doufal, že hodim do mechaniky dývko s biosem, pustim ten dos co tam je a bude, ale z nějakýho záhadnýho důvodu to nevidí dvd romku... takže si počkám a hodim to tam z win z liveupdate
celkově to ale vypadá za ty prachy víc než dobře :)

cosinusx
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 181
Registrován: 05 srp 2007 09:14
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod cosinusx » 10 zář 2007 13:14

Jojo, vypadá opravdu hodně luxusně, ale šíleně se omatlává, mám pořád vedle hadřík :D na klávesnici jsem si už zvykl a je pravda, že je krapet hlasitější. Mohli ji také udělat až ke krajům přístroje a nemusely být šipky a tečka a otazník tak úzké. Ale jinak paráda. BIOS jsem se zkoušel vykutit i přes liveupdate, ale tam mi to hlásilo, že mám aktuální, přitom v BIOSu vidím, že je ze 7.6. a v download sekci mají z 8.8. . Kdyby se ti to povedlo nějak nahodit, dej prosím vědět.

Lecram
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 15 čer 2007 13:43

A co tento

Příspěvekod Lecram » 10 zář 2007 18:01


Lecram
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 15 čer 2007 13:43

Ještě lepší cena

Příspěvekod Lecram » 10 zář 2007 18:07


vladaf

Instalace XP

Příspěvekod vladaf » 10 zář 2007 18:25

Ahoj, chtel bych se zeptat, jak je to s instalací XPcek. Nekolik uzivatelu taky nakouslo, ze to není uplne jednoduche, jak kvuli grafice tak kvuli S-ATA. Kde je tedy zakopany pes? Notebook budu vymenovat za své stare zelezo, takze nebudu mít pak moznost stahovat ovladace,dokud nesprovoznim alespon Wifinu na XPckach... Podáte info o instalaci? Díky.

cosinusx
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 181
Registrován: 05 srp 2007 09:14
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod cosinusx » 10 zář 2007 18:26

Zkoušel jsem je instalovat a naprosto vpořádku. MSI už dokonce pro ně zavedlo ovladače. Jen je třeba při jejich používání vypnout v BIOSu funkci AHCI.

PiTRiS
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2007 13:57

Příspěvekod PiTRiS » 10 zář 2007 21:21

ještě jedna věc-nejsem si jistej, jestli to je u notů běžný (todle je muj první) nebo jen tedle typ/kus, ale jak u vas display a podsviceni? taky na tmavý (rozuměj skoro uplně černý) vidíte přesvícený boky?

alooohaaa

Příspěvekod alooohaaa » 11 zář 2007 13:19

ahoj ja ani nie. Ked sa pozeram celkom z blizka tak je vidiet asi milimetrovu ciaru svetla ale len velmi slabo

memphisimo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 15 srp 2007 07:14

Příspěvekod memphisimo » 11 zář 2007 16:36

cau, nevite nekdo proc zmizela GX700X z nabidky? např. mironetu, doufam ze sem tak dlouho nevahal az neprovahal :?


Zpět na „notebooky MSI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti