Windows XP s integr.drivery pro SATA,hotfixy a mnoho dalšího

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.

Jste spokojeni s Windows XP Reloaded by Jimmy James?

jsem maximálně spokojen :)
53
46%
celkem spokojen
26
23%
nevyhovuje mi změněné nastavení
9
8%
odstranil si službu XYZ, kterou potřebuji!
7
6%
nelze nainstalovat na mém notebooku!
19
17%
 
Celkem hlasů: 114

kultus
chodí často
Příspěvky: 582
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 26 úno 2008 18:33

Pomoooc!!! zrovna jsem si zacal upravovat winXP home chci pridat SATA ovladac ale ke stazeni je jen Intel matrix storage manager AHCI/RAID software a ten se musi instalovat zatim co nLite chce ovladac nebo adresar s ovladaci. pomozte prosim kde najdu samotny SATA driver budu tisickrat vdecny

edit: tak jsem si tam pridal ovladace kt. se instaluji z recovery disku pri instalaci vist ale stejne nenasel zadny disk nemacete nekdo link na ty drivery pllls

edit2: nasel jsem tady odkaz na ftpko acer kde jsem stahnul f6intel sata... ale tam se pise ze se to ma kopnout na floppy usb nechapu kde ji mam vzit mozna jsem to spatne pochopil...vysvetli nekdo
Asus G74SX + HP Zbook 15 G3 + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe

standanov
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 06 bře 2008 12:47

Příspěvekod standanov » 06 bře 2008 13:04

Díky jimmyjamesi ušetřil jsi mi mraky práce. Downgradoval jsem OS mého nového notebooku Acer TravelMate 6592G a postupoval přesně podle Tvých pokynů. Chodí vše super, musel jsem doinstalovat jen modem, Fingerprint Reader, ale to je logické. Ještě jednou díky. :D

TheJawbreaker

think vantage

Příspěvekod TheJawbreaker » 07 bře 2008 01:12

zdravím.....
právě jsem si nainstaloval Windows XP Pro verzi od Jimmy Jamese.... vše proběhlo v pohodě....ještě jednou dík za tuto verzi.
Mám notebook IBM R61, ale po přeinstalování nemám na notebooku již IBM ThinkVantage!!!
vytvořili se mi tam 2 oddíly na disku (C a E - kde je windows ???zabírá cca3,5GB???)
chtěl bych přes ThinkVantage provést tovární nastavení notebooku (tedy úplně naformátovat disk) ... půjde to, tak, aby zůstala jen část s windows XP a zbytek se naformátoval....
kde stáhnout zpět do notebooku ThinkVantage???
díky moc všem za rady!!!!!

mental.disease
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 05 bře 2008 16:08

downgrade

Příspěvekod mental.disease » 07 bře 2008 12:33

nazdarek,
Mam Thinkpad T61 a tiez som robil downgrage na XP od Jimiho Jamesa. A terz som skusal ThinkVantage a nic. Nechapem ved to bolo na samostanej particii a formatoval som iba C..

TheJawbreaker

Re: downgrade

Příspěvekod TheJawbreaker » 07 bře 2008 14:04

no tak to je špatné...je to dobrá věc!!!
právě přemýšlím jestli půjde mymazat celý ten oddíl, kde mám teď nahrané ty windows XP a zformátovat při tom klasické C.....protože tam mám 2 oddíly a ten jeden je pořád nezformátovaný...

onne
chodí často
Příspěvky: 1766
Registrován: 01 úno 2008 10:27
Bydliště: Opava

Příspěvekod onne » 09 bře 2008 16:12

Když si nainstaluju tento OS na tento notebook: http://acer.mironet.cz/acer-aspire-5715 ... t+dp79807/ budu muset instalovat VGA, LAN a WLAN?
ThinkPad T420

deglaser
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 02 led 2007 21:04

Příspěvekod deglaser » 12 bře 2008 17:26

Na HP nx7400 T5500 funkcni.

Mira111
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 12 bře 2008 23:18

windows xp

Příspěvekod Mira111 » 12 bře 2008 23:28

Ahoj měl bych takový dotaz. Spadl mi windows xp a potřeboval bych zformátovat harddisk ale nemůžu se dostat k instalačce která je na pevném disku. Nevíte někdo jak tu instalačku otevřít?

fanda007
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 01 pro 2007 16:20

Příspěvekod fanda007 » 13 bře 2008 07:04

napadá mě jen vydělat hadr napichnout ho do jinýho noťasu s funkčníma windowsama a pak si co nejrychleji vypálit cd ;-)
MSI MegaBook EX600X-074CZ/ C2D T5250/ 15.4" WXGA/ 2GB/ N8400 256MB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/
Apple MacBook 13"

Mira111
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 12 bře 2008 23:18

Příspěvekod Mira111 » 13 bře 2008 07:16

Ten systém je tam od vírobce v jedné části disku, myslím že se k němu nedostanu ani s windowsem, podle mě by to mělo jít nějak spustit, třeba z dosu ale nevím jak.

vasarius

Příspěvekod vasarius » 17 bře 2008 13:21

zdravim,
v patek jsem provedl downgrade na vostro 1400. instalace systemu v poho, pote nutno nainstalovat vetsinu ovladacu z podpory dell.cz, vyskytly se mirne komplikace (zejména u bluetooth), ale to pada na dell a jeho (ne)podporu XP na vostro 1400. nyni vsechny ovladace ok az na "zařízení typu modem na sběrnici High Definition Audio"... MediaCenter jsem zrusil uplne.

pouze se chci zeptat:
1.)chtel jsem si nainstalovat Hardware Control, ale hlasi mi to nejakou chybu a program nerozjedu - je to tim ze v techto XP neco chybi? Co s tim?
2.) Provadel jste nekdo aktualizaci XP na dalsi service pack? Ma to smysl? Muzu obecne bez problemu aktualizovat i tuto nLite verzi?
3.) Pri prehravani hudby mi tak nak preskakuje cas od casu zvuk - trochu to tam zarachoti... Pod Ubuntu to ale jede OK. Cim to?

Diky moc za odpovedi a hlavne diky jimmymu za usnadneni zivota!

kloobasa
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 17 bře 2008 16:56

aktivace

Příspěvekod kloobasa » 17 bře 2008 16:59

zdravim. mam dotaz ohledne aktivace systemu...nebylo by mozno vytvorit verzi s crackem aby nebyla nutna aktivace? opravdu nemam penize na oficialni system 8) jeste jeden dotaz....kdyz budu instalovat XP na GX 700PX a budu mit externi disketovku pripojenou prez USB tak mi najde disketu se sata ovladacema???? diky za info 8)

marty999
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 19 bře 2008 12:09

Příspěvekod marty999 » 19 bře 2008 12:17

nemoze sem niekdo upnut toto : integrované ovladače (AHCI) pro SATA řadiče Intel - pls

olda64
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 23 bře 2008 12:06

Dotaz na VAIO NR11S/S T5250/15,4/2x1G/200S/DVD±RW/X3100/VHP

Příspěvekod olda64 » 23 bře 2008 14:19

Nezlob se za asi hloupej dotaz amatera, ale chtěl bych to přehrát Xp-ečkama. pujde na to tvoje úprava? Nikde jsem zatím nenašel ovladače pro Xp, Sony k tomuhle modelu podporuje jen Visty. Díky za příp. odpověď i za tvojí práci

onne
chodí často
Příspěvky: 1766
Registrován: 01 úno 2008 10:27
Bydliště: Opava

Příspěvekod onne » 23 bře 2008 17:24

No tak musíš dát formát a pak si nainstalovat tenhle OS. Ale nejdřív si sežeň ovladače. Toto není OS který nainstaluješ a vše jede jak má.
ThinkPad T420


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti