Bílé Widgety

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Kedlub
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 06 kvě 2007 15:39

Bílé Widgety

Příspěvekod Kedlub » 23 črc 2007 20:37

mám problém s miniaplikacemi v sidebaru - nezobrazují se tak jak by měli: viz. odkaz: http://free-image-hosting.uzdroje.cz/im ... zvuoi6.jpg

nepomohla ani reinstalace Visty, ani přeinstalování driverů. Pls. Help!!!!

DeaLer
občas se tu ukáže
Příspěvky: 81
Registrován: 06 črc 2006 16:52
Bydliště: Okolí Ústí nad Orlicí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod DeaLer » 23 črc 2007 21:28

Nemáš v IE zakázaný obrázky? Jsou to HTML aplikace vykreslovaný jádrem IE ... vypadá to, že se nenačítaj.
Dušan Janošík | www.DJanosik.cz

kulhos
občas se tu ukáže
Příspěvky: 63
Registrován: 22 čer 2007 20:33

Příspěvekod kulhos » 23 črc 2007 23:18

no jestli to preinstaloval tak asi ne...

Kedlub
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 06 kvě 2007 15:39

Příspěvekod Kedlub » 24 črc 2007 07:12

spíš je zajímavé že na notebooku se stejnou konfigurací to funguje, pouze v něm není přítomen Robson modul. jelikož mám 64-bit Vistu tak ten modul nefunguje, jenom si říkám jestli to nemůže bejt tím. Jinak obrázky mám povolené :(

sibelius

Příspěvekod sibelius » 24 črc 2007 17:32

Já mám taky 64bit Visty a tento problém nemám, takže tímto to nebude a přítomností nebo nepřítomností Robsonu? To je fakt zajímavé... ani jsem o tomhle problému nikde neslyšel
Dělají to i nově stáhnuté aplikace? A co změna průhlednosti, projeví se nějak?

Kedlub
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 06 kvě 2007 15:39

Příspěvekod Kedlub » 24 črc 2007 19:32

Právě že to dělají pouze stáhnuté aplikace, změna průhlednosti se projeví jako zprůhlednění té bílé :D je to zajímavý problém ale Robson na to vliv nemá. už jsem ho vymontoval :D 3x jsem reinstaloval Vistu, už z toho jdu do kolen. Když by někoho něco napadlo budu moc rád když se podělí...

jimmyjames
chodí často
Příspěvky: 697
Registrován: 27 bře 2007 22:03

Příspěvekod jimmyjames » 25 črc 2007 23:51

Moje rada zní, vyhodit Visty a nainstalovat Windows XP. Nebo máš stejný problém i na nich?
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)

Kedlub
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 06 kvě 2007 15:39

Příspěvekod Kedlub » 26 črc 2007 19:55

jimmyjames píše:Moje rada zní, vyhodit Visty a nainstalovat Windows XP. Nebo máš stejný problém i na nich?
no řešení to je :D Robson mi stejně pod 64-bit Vistama nejde. Ale se 4GB RAM si XP neporadí ne? :D asi si nechám vistu a vykašlu se na widgety

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 26 črc 2007 20:09

poradí, ale bude je detekovat jako 3,5 GB ram.
tento účet již není aktivní.


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host