Vista a váš index uživatelských zkušeností se systemem

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
remus
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 22 srp 2008 23:53

Příspěvekod remus » 13 říj 2008 01:51

Takze:
Lenovo R500

Base score 3,7
Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz 5,2
Memory (RAM) 2,00 GB 5,7
Graphics Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family 3,9
Gaming graphics 771 MB Total available graphics memory 3,7
Primary hard disk 42GB Free (138GB Total) 5,3


RAM 1 x DDR3 1067Mhz, GK Intel X4500MHD
ThinkPad R500 : Intel Centrino 2 : P8400 @ 1066 MHz FSB : 2GB DDR3 RAM @ 1066 MHz : X4500MHD : Windows 7 Professional @ 32 bit

m.rasin
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 119
Registrován: 05 črc 2007 12:15

Příspěvekod m.rasin » 13 říj 2008 18:54

m1chael píše:Moje vysledky, mno nato ze notas mam uz rok tak jeste neni na vyhozeni:D
ae je pravda ze sem ho trosku nataktoval ale jedu snim takhle uz odty doby co ho mam a zatim musim zaklepat zadnej problem;)

procesor------- 5,4
paměť RAM---- 5,9
grafika--------- 5,6
herni grafika--- 5,4
primarni disk--- 5,2



Zajímalo by mě, jak se vymáčklo z pamětí těch 5,9, mě nedají víc jak 5,2. Jedou na defaultní časování i na defaultní frekvenci?(myslím poměr 4:3 fsb:memory bus, plus nějakej MHz danej zvýšeným taktem)?

djmicho
chodí často
Příspěvky: 1731
Registrován: 27 zář 2008 18:40
Bydliště: Vysočina

Příspěvekod djmicho » 15 říj 2008 14:10

Hmm, moje skore bude trapas :oops:
procesor: 1.3
RAM: 2.3
grafika: 3.2
herni g.: 3.5
disk: 5.0
celkově: 1.3
Při mojí sestavě je to dost podivny skore :!:
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

tomsi
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 193
Registrován: 17 úno 2008 17:09
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod tomsi » 15 říj 2008 16:57

Je to tim, že máš neustále podtaktováno na těch 800MHz a proto ti taky asi neběhaj ani ty šachy T2330 by mělo mít tušim něco málo pod 2000MHz asi 1900.
Acer Aspire TimelineX 3820tg. i5 460m, ATI HD 5650... ex. Travelmate 5520G Turion 1,9GHz, ATI 2400 xt

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 15 říj 2008 17:07

nemas tam natvrdo nastavenej nejakej napajeci profil jako maximum battery life ci neco podobnyho ?
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

djmicho
chodí často
Příspěvky: 1731
Registrován: 27 zář 2008 18:40
Bydliště: Vysočina

Příspěvekod djmicho » 15 říj 2008 18:01

Mam nastavenou automatickou změnu frekvence ( při zátěži jde na max což je 1467 Mhz, ale skore stále stejny). A ještě všichni tady co maj 2GB ram maj skore pro ram přes 4 a je jen něco přes 2. Mam Samsung 1GB 667 Mhz ×2 v dual-chanel
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

m1chael
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 223
Registrován: 23 led 2008 20:32

Příspěvekod m1chael » 16 říj 2008 10:48

to m.rasin:

hele to je tim ze mam pameti kingston 667mhz ddr2 S ČASOVÁNÍM CL4 a použil jsem par programku na overclocking, ne jenom cpu a gpu ale i pameti.

Nyni jsem z meho NB vymackl jeste vic, ne teda ua pameti tam uz to vic nejde ale z grafiky sem dal 5,8 a pote dokonce i 5,9 ale bylo to velmi nestabilny, cpu jsem pretaktovanim a nastavenim vlastnim v biosu jsem dostal 5,5 a nejpomalejsi vec mam hdd ktere ma skore 5,2 ale M.Rasine chci pokoupit rychle ssd.čko od ocz za 10tis tak snad se i to zvedne:)

Ale bacha pri vlastnim nastaveni biosu a pretaktovavání. Parkrat sem se i sam lek ze mi notasek kleknul a bude konec ale nakonec sem ho vzdycky zprovoznil:)
LAPTOP = HP Spectre x360 13 Dark Ash Silver (i7-8565U, 16GB DDR4..)
EGPU = Mantiz Venus MZ-02 Space Grey + PSU Corsair SF600 600W 80 Plus Gold
GPU = PowerColor AMD Radeon RX Vega 64 8GB HBM2
DISPLAY = Samsung C27FG73 | ROUTER = NETGEAR Nighthawk X4S R7800

m1chael
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 223
Registrován: 23 led 2008 20:32

Příspěvekod m1chael » 16 říj 2008 11:06

TO Libraeon:

co?readyboost je k nicemu kdyz mam 4gb ram? ja bych nerek kdyz mam na externim monitoru treba WoW a na primarnim mam pustenyho treba 3ds maxe 09 tak sem rad ze sem si tu flashkku kuli tomu poridil;) je to jen rozdil v malo procentech ale je.
Ale nyni jsem si obednal 64gb ssd disk do pciexpres objevil sem na ebay(i), a pry to jde vyuzit i jako harddisk, Takze na nej hodim widle aby to bylo rychlejsi a jestli by to nahodou omezovala pciexpres tak to pouziju jako readyboost, proc ne, a nebo stoho udelam misto na odkladani souboru abych nemusel zbytecne po zapnuti cekat nez se nactou windows atd.

Ale jeste k readyboost, vim ze vecina lidi pise ze je to knicemu ale kdyz mam 4gb a i po par minutach pouzivani dokazu zaplnit treba 3gb tak sem rad ze sem si tt poridil;) ale je jasny ze kdyz ma nekdo jako ja napriklad 4gb a zaplni treba jen 20-30% tak je nanic readyboost:Dto je jasna, ale ty co vyuzijou vsechno tak jako ja tak proc ne to trosiscku popohnat i kdyz jenom o 2-3%.

Ale je to kazdeho vec jestli si neco takoveho poridi nebo ne, to je clovek od cloveka nekomu se to hodi a zda ze aspon o malinko rychlejsi a nekomu se zda ze je to na prd tak to nema,je to kazdyho vec.
LAPTOP = HP Spectre x360 13 Dark Ash Silver (i7-8565U, 16GB DDR4..)
EGPU = Mantiz Venus MZ-02 Space Grey + PSU Corsair SF600 600W 80 Plus Gold
GPU = PowerColor AMD Radeon RX Vega 64 8GB HBM2
DISPLAY = Samsung C27FG73 | ROUTER = NETGEAR Nighthawk X4S R7800

deglaser
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 02 led 2007 21:04

Příspěvekod deglaser » 16 říj 2008 16:43

HP 6730s

Processor: 4,9
Paměť RAM: 4,8
Grafika: 4,0
Herní grafika: 4,0
Pevný disk: 5,3

základní skóre 4,0
HP 6730s 15.4, C2D 2,0 T7870, 2GB Ram, ATI Mobility Radeon HD 3430, 250GB HD, Windows Vista Premium.
HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.

djmicho
chodí často
Příspěvky: 1731
Registrován: 27 zář 2008 18:40
Bydliště: Vysočina

Příspěvekod djmicho » 17 říj 2008 17:31

:D přeinstaloval jsem všechny ovladače a je tu podstatné zlepšení :D
procesor: 4.6
RAM: 4.4
grafika: 3.2
herni g.: 3.6
disk: 5.0
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

m1chael
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 223
Registrován: 23 led 2008 20:32

Příspěvekod m1chael » 17 říj 2008 22:54

tak sem to trosku potunil a ikdyz napr u procesoru uz nemam 5,7 a u herni grafiky mam jen 5,4 ikdyz uz jsem z ni vytahl i 5,8 tak jsem dostal prekrasnej vysledek pri MAXIMALNE STABILNIM nastaveni,neprehriva se, nemam artefakty a plne to funguje, vysledne vydrz baterie pritom klesla jen o 8% pri tomto nastaveni.S cpu jsem vytahl stabilne pri né moc velke zmene vydrze baterie 2,74GHZ zaklad mam 2,2, GPU jsem nataktoval na 650/490(jadro,pameti),pameti jsem trosku poskadlil;) a stabilni vysledek byl nasvete, ale uz si setrim abych si povanocich koupil aliena:)tkh snad usetrim,toho budu trapit viíc:D:D:D

me stabilni vysledky,se sníženou vydrzí baterie jen o 8%:

CPU:___________5,5 z 2,2GHz na 2,74GHz (systemova sbernice na 996)
PAMETI:________5,9 sbernice pameti na 410,5 (pomer dram:fsb 10:6)
GRAFIKA:_______5,8 (gpu z 500mhz na 650mhz, pameti z 450 na 490)
HERNI GRAFIKA:_5,4 (gpu z 500mhz na 650mhz, pameti z 450 na 490)
DISK:__________5,2 (bez overclocku)

takze nejpomalejsi je opet disk, a to jen proto ze mam jen 5400ot.
ale chci poridit 7200ot. s kolmim zapisem, takze i to snad vylepsim, mozna kdyz budou finance nejakej 120 nebo 200gb ssd..ale to asi az spise v dalsim notasu.

zde jeste prikladam screenshot vysledku kde je krom Vyhodnoceni vykonu i gpu-z,intel processor identifi.,everest
proste screen cele plochy.

Obrázek

ps:kdyby se nasel nejakej podobnej blazen kterej chce vytahnout ze sveho NB železa co nejvic at klidne pisne rad si snim vymenim poznatky a kdyztakh helpnu,kdyz budu vedet.
LAPTOP = HP Spectre x360 13 Dark Ash Silver (i7-8565U, 16GB DDR4..)
EGPU = Mantiz Venus MZ-02 Space Grey + PSU Corsair SF600 600W 80 Plus Gold
GPU = PowerColor AMD Radeon RX Vega 64 8GB HBM2
DISPLAY = Samsung C27FG73 | ROUTER = NETGEAR Nighthawk X4S R7800

deglaser
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 02 led 2007 21:04

Příspěvekod deglaser » 21 říj 2008 14:46

Koukam ze si tu par lidicek upravilo WinSAT.xml pro lepsi skore. :lol:
HP 6730s 15.4, C2D 2,0 T7870, 2GB Ram, ATI Mobility Radeon HD 3430, 250GB HD, Windows Vista Premium.

HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.

gabriel31337
občas se tu ukáže
Příspěvky: 27
Registrován: 17 říj 2008 15:07

Příspěvekod gabriel31337 » 22 říj 2008 18:25

DELL XPS M1530 - Intel Core2Duo T9300 2.5 GHz, 8 GB RAM, nVidia GeForce Go 8600M GT, 15.4" WSXGA+ 1680x1050, 128 GB SSD + 1TB HDD, Windows 7 Professional 64bit, 4Yr NBD CompleteCare Support, ... and finally DEAD :-/

noviisek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 154
Registrován: 10 říj 2008 11:45

Příspěvekod noviisek » 22 říj 2008 19:16

Procesor: 5,2
RAM: 5,9
Grafika: 4,7
Herní grafika: 4,6
HDD: 5,3
SONY VAIOFW 11E
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1

m1chael
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 223
Registrován: 23 led 2008 20:32

Příspěvekod m1chael » 22 říj 2008 23:05

tp deglaser:

clovece stim xml sto mel napsat driv, aspon bych netaktil notebook abych dostal co nejlepsi skore:D:D:D
Sem ani nevedel ze si tt de takhle upravit, ae tak stejne zmiho notasu uz nevytahnu vic a proc to upravovat kdyz je nekdo ze svim vysledkem spokojenej. Ale to cos napsal je vychytavka:Dpro nektery lidicky jak si napsal
LAPTOP = HP Spectre x360 13 Dark Ash Silver (i7-8565U, 16GB DDR4..)
EGPU = Mantiz Venus MZ-02 Space Grey + PSU Corsair SF600 600W 80 Plus Gold
GPU = PowerColor AMD Radeon RX Vega 64 8GB HBM2
DISPLAY = Samsung C27FG73 | ROUTER = NETGEAR Nighthawk X4S R7800


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host