Vista a váš index uživatelských zkušeností se systemem

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
mbelas
chodí často
Příspěvky: 1372
Registrován: 29 říj 2006 09:04

Vista a váš index uživatelských zkušeností se systemem

Příspěvekod mbelas » 26 kvě 2007 14:00

zdravím všechny co požívají win vista v jakékoliv verzi !!ja si visty nainstaloval a chtel bych vědět jak jsou na tom ostatní s indexem výkonu systému....pište sem zde svoje konfigurace a vkládejte screeny s vyfoceným indexem.... :D Ať můžeme všichni srovnávat....jinak tento screen je požízen na mém notebooku acer aspire 5101AWLMi .......Nahoře screen s ovladačema original od aceru a dole index těsně po instalaci systemu taže vše original by microsoft............zajimavé....výkon u aera klesl na hodnotu Intel GMA 950 :? zajímavé že? tak sem pište a vkládejte

Obrázek

//Krevety: re-uploaded ... kdyztak staci alt+printscreen ;)

dj.kure
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 213
Registrován: 02 srp 2006 21:49
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Index

Příspěvekod dj.kure » 26 kvě 2007 15:48

Windows Vista Home Premium 32bit, ovladače od ACERu bez Catalistu.
Obrázek
AMD Sempron 3500+ 1.8GHz 512KB L2
ATi Radeon Xpress 1100 32MB Sdílené paměti (až 128MB)
512MB RAM, 80GB/5400rpm

// jimmyjames: Opraveno4you :D ...

update 5.7.2007
Windows Vista Bussines 64bit, ovladače ze systému.
Obrázek
Naposledy upravil(a) dj.kure dne 05 črc 2007 21:16, celkem upraveno 5 x.
ACER Aspire 5315 - upgrade CPU na iC2D T7100, 2GB RAM
ACER Aspire ONE D150 - upgrade disk na 250GB a 2GB RAM.

Obrázek

jimmyjames
chodí často
Příspěvky: 697
Registrován: 27 bře 2007 22:03

Příspěvekod jimmyjames » 26 kvě 2007 15:54

Musíte sem cpát tyhle obrovské screenshoty?! Nebylo by lepší a přehlednější, kdybyste do příspěvku opsali naměřené hodnoty? Nebo alespoň udělat ze screenshotu výřez, aby tam zbytečně nebyla celá plocha...

Ono mimo jiné, tyhle giga obrázky se těžko zobrazují na PDA a jelikož často pročítám fórum právě z PDAčka, tak si v tomto vlákně moc nepočtu...

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8852
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 26 kvě 2007 16:26

Core2Duo U7500, 1.07GHz, 2GB RAM, GMA950:

procesor: 4.3
memory: 4.1
graphics: 2.0
gaming: 2.6
pripady HDD: 3.9

výsledný: 2.0
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 26 kvě 2007 17:28

ja mam radeji obrazky v rozumne velikosti ;) (skore 4,2)

Obrázek
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 26 kvě 2007 17:39

"index uživatelských zkušeností se systemem" LOL, koukám že ta lokalizace je vtipná.

Jinak rozptyl skóre u tohohle měření je klidně několik bodů podle toho jakou má systém náladu, vypovídací hodnota nic moc.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

mbelas
chodí často
Příspěvky: 1372
Registrován: 29 říj 2006 09:04

Příspěvekod mbelas » 26 kvě 2007 18:49

noo tak vidím že se nám to tady plní....a to se mi líbí.... :D jen tak dále přihazujte své indexy s vistama :D

Rasto

Příspěvekod Rasto » 27 kvě 2007 11:55


dj.kure
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 213
Registrován: 02 srp 2006 21:49
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dj.kure » 27 kvě 2007 12:01

A že bys napsal konfiguraci ? Křišťálovou kouli opravdu nemám(e) :?
ACER Aspire 5315 - upgrade CPU na iC2D T7100, 2GB RAM

ACER Aspire ONE D150 - upgrade disk na 250GB a 2GB RAM.



Obrázek

Rasto

Příspěvekod Rasto » 27 kvě 2007 12:16

TOSHIBA A100-011, T5600 Core2DUO 1,83GHZ, 1GB RAM, nVidia go7600, 160GB HDD, OP: Win.Vista Home Premium

Tazman
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 22 bře 2007 23:54

Index

Příspěvekod Tazman » 03 čer 2007 01:53

Procesor - 4,9
RAM 4,5
grafika 4,9
h.grafika 4,7
disk 4,8
Asus F3JM - Duo T7200(2,00Ghz),2GbRAM,GeForce7600(512Mb)

mbelas
chodí často
Příspěvky: 1372
Registrován: 29 říj 2006 09:04

Příspěvekod mbelas » 03 čer 2007 20:19

kurnik jak to vidim tak se svým indexem na tom nejlip nejsem...ale co mi to stací ......... :D

rhinos
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 123
Registrován: 04 úno 2007 00:35

Příspěvekod rhinos » 04 čer 2007 09:20

me to na domacim pc brzdi procesor s indexem asi 3.7 jinak mam vse nad 4.5,na ntb jsem to zatim nezkousel
Dell Precision M6500|i7-820QM|FX3800|320gb7.2k|WXUGA+LED|12GB Ram|9 cell

dj.kure
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 213
Registrován: 02 srp 2006 21:49
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

low index

Příspěvekod dj.kure » 04 čer 2007 16:16

tak nejhur sem tady zatim s indexem ja ... jen nechapu proc ty pameti maj tak nizkej index :( .... ale je fakt, ze nebezi v dualu, pac sem koupil spatnej modul, kterej je misto 16x32M - 8x64M :( ... ale ja ho prodam a koupim druhej stejnej.
ACER Aspire 5315 - upgrade CPU na iC2D T7100, 2GB RAM

ACER Aspire ONE D150 - upgrade disk na 250GB a 2GB RAM.



Obrázek

jimmyjames
chodí často
Příspěvky: 697
Registrován: 27 bře 2007 22:03

Příspěvekod jimmyjames » 05 čer 2007 18:46

Právě jsem vybalil svůj nový první noťas (více viz podpis) :) Takže se tedy také pochlubím s výsledkem Visťáckého "benchmarku":

Procesor: 4,8
Paměť (RAM): 4,5
Grafika: 4,6
Herní grafika: 4,0
Primární pevný disk: 4,3

Základní skóre: 4,0
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů