Windows 7, Asus F3KA a Aero

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
O'Neill
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 12 zář 2009 13:22

Windows 7, Asus F3KA a Aero

Příspěvekod O'Neill » 12 zář 2009 13:53

Používám W7 Ultimate x86 CZ (final), bez jakéhokoliv aktivátoru atd.

Můj problém je ten, že po nějaké době používání se zapnutým prostředí Aero mi v hlavním panelu přestanou fungovat náhledy po najetí myši a program na který jsem najel naposledy zůstane vždy vybarven, neodbarví se do průhledna jako normálně.

Zkoušel jsem odpojit adaptér a přepnout na režim šetření baterie s tím, že se Aero vypne a pak ho zase zapnu po zapojení do sítě, ale Aero se nevyplo (což mě taky trápí že se na provoz na baterii nevypne Aero).

Pro řízení výkonu používám Power 4 Gear a ve výše uvedených případech ho sice můžu přepínat, ale až z ovládacích panelů a ne klávesou k tomu určenou.

Budu vděčný za jakoukoli radu.

MichalM2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 79
Registrován: 07 úno 2009 11:33

Re: Windows 7, Asus F3KA a Aero

Příspěvekod MichalM2 » 22 říj 2009 19:46

dali na na f3ka sehnat vsechny ovladace?

O'Neill
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 12 zář 2009 13:22

Příspěvekod O'Neill » 23 říj 2009 12:25

Jo. Použil jsem normálně ovladače na Vista. Některé bylo třeba spustit v režimu kompatibility pro W Vista, ale většina ne. A vše funguje správně.

lipovcan
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 206
Registrován: 16 pro 2007 22:59
Bydliště: Kladno

Příspěvekod lipovcan » 24 říj 2009 13:40

Tak skus "Power 4 Gear" odinstalovat a používej správu napájení Windows 7
Sony Vaio FW31J, Zalman NC-2000, Logitech VX Nano, Windows 7

derek.mm
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 30 led 2010 14:40

Příspěvekod derek.mm » 30 led 2010 14:43

A ten power4gear ti jel normálně? Mě k tomu nejde taky ta klávesa, ale ani mě nejde přepínat když spustím samotný program. Jakou máš prosimtě verzi?

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 30 led 2010 17:47

Na vypinanie Aera sa da pouzit program Aerofoil: http://www.silentsoftware.co.uk/

DRTIC=)
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 03 črc 2007 14:56

Příspěvekod DRTIC=) » 31 led 2010 21:32

mam podobny problem preto to napisem sem :)
toto iste (nezobrazuje nahlady a blbe zobrazenie aktivneho programu) mi robi vzdy ked zapnem nejaku hru u ktorej mam aktivovane disable desktop composition (sluzi na vypnutie aera ked sa zapne hra... malo by to zvysit vykon v hre a niektore starsie hry to vyzaduju) a potom ju vypnem... jedine riesenie co som nasiel je cez task manager vypnut a znovu zapnut explorer... mam w7 prof 64bit


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti