Jak odladit visty

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Jak odladit visty

Příspěvekod Python.P » 16 dub 2009 09:22

máte někdo zkušenosti s tím jak zrychlit práci s vistami, studenej start, probuzení z hibernace, a nebo poladit je tak aby "žrali" co nejmín RAM.... podělte se o své zkušenost :)
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Weny93
občas se tu ukáže
Příspěvky: 74
Registrován: 02 led 2009 22:31

Příspěvekod Weny93 » 16 dub 2009 11:53

jo ja bych mel takovou utilitu.... Vista Manager od Yac.... nwm presne od koho...ale je to docela dobrej programek a upravu Vist....jestli chces poslu odkaz pres PM... jo a ja ho mam pro x64 ale to ty asi potrebujes

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 16 dub 2009 12:47

tak je i pro x84 pro zájemce link zde: http://www.pegasoft.cz/cz/Vista-Manager-2.0.7/
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

Weny93
občas se tu ukáže
Příspěvky: 74
Registrován: 02 led 2009 22:31

Příspěvekod Weny93 » 16 dub 2009 12:59

jj...ale tohle je jen Trial...

entropy
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 376
Registrován: 08 bře 2008 13:00

Příspěvekod entropy » 16 dub 2009 13:39

ano. trial si vyzkoušíš a když se ti zalíbí, tak si koupíš plnou verzi. tak to funguje.
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 16 dub 2009 14:20

ale nechci debatovat o programech ale o tam jak to odladit
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

luck.up
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 19 čer 2007 21:53

vLite

Příspěvekod luck.up » 25 dub 2009 16:16

jediny nejlepsi zpusob orezat z visty vsichny ty veci co jsou aktivni na pozadi a ze je jich hodne

tohle umi programek vLite, bez toho softu je vista na PC jen jako jeden velky VIR, na netu jsou i navody takze google :idea:

Spirit
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 308
Registrován: 09 říj 2007 03:27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Spirit » 01 kvě 2009 02:29

najlepsi a najefektivnejsi sposob je len jeden ;) http://www.pcforum.sk/windows-vista-a-7 ... 64346.html
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 02 kvě 2009 17:06

tak jsem si stáhl ten config ale nevím jak ho použít :( mohl mě někdo pls poradit
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

rorda8
občas se tu ukáže
Příspěvky: 25
Registrován: 04 čer 2009 12:00

Příspěvekod rorda8 » 25 čer 2009 10:21

Co takhle zapojit hlavu a trochu se snažit porozumět tomu všemu a nastavit si ořezání dle detailního návodu sám?!? ;)

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 25 čer 2009 11:46

děkuji za tip :D dva měsíce a najednou rada, ale už je asi na nic páč visty už jsou pro mě pasé
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

rorda8
občas se tu ukáže
Příspěvky: 25
Registrován: 04 čer 2009 12:00

Příspěvekod rorda8 » 25 čer 2009 14:38

To nevadí, rada se dá využít i v jiném případě ... ;)

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 25 čer 2009 17:35

Na odladeni jsou idealni programy tretich stran,treba tune up utilities a jine nastroje,povedlo se mi dostat (jeste kdyz jsem ji mel)na 500mb spotrebu i s avg,chce to zkouset a neni spatna metoda pokus omyl(pro ty mene zdatne)
MSI GT735

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 25 čer 2009 18:06

co je odladit FORMATEM :lol: a nahodit W7
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 25 čer 2009 19:27

taky jsem to tak už "odladil" :D
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti