První dojmy z Windows 7 na NB

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
kiposukjange
chodí často
Příspěvky: 1678
Registrován: 01 lis 2007 17:20

Příspěvekod kiposukjange » 22 dub 2009 19:29

Vzhledově může být jak ve Vistách ale funkčnost nejde dát stejná, ani řazení otevřených programů.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.

kiposukjange
chodí často
Příspěvky: 1678
Registrován: 01 lis 2007 17:20

Příspěvekod kiposukjange » 25 dub 2009 09:48

Právě vyšlo: Microsoft.Windows.7.RC1.Build.7100.x86.DVD-iND
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.

4ever

Příspěvekod 4ever » 25 dub 2009 09:56

no vyslo to uz vcera,mam to nahodene a je to super a funguje uz aj dameon tools novy

krejcca

Příspěvekod krejcca » 25 dub 2009 11:32

To asi ještě nebude oficiální co? A povedlo se ti to nahodit jako upgrade, nebo si dělal čistou instalaci?

tomsi
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 193
Registrován: 17 úno 2008 17:09
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod tomsi » 25 dub 2009 11:59

Vyšla RC, chvíle na kterou jsem čekal, říkal jsem si, před RC neinstaluju. Přišel čas vyzkoušet to.
Acer Aspire TimelineX 3820tg. i5 460m, ATI HD 5650... ex. Travelmate 5520G Turion 1,9GHz, ATI 2400 xt

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 25 dub 2009 12:33

link?
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 25 dub 2009 16:16

Napište pak někdo jestli to už de nainstalovat přes ten update a ne jako čistá instalace dik :wink: .
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

Spirit
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 308
Registrován: 09 říj 2007 03:27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Spirit » 25 dub 2009 23:10

niekde som cital, ze na RC z bety upgrade nebude mozny, ale presny opak som zas cital na zahranicnom fore, kde typek pisal ze upgrade uspesne zanim, aj ked dost dlho trval, tak neviem. Asi sa to predsa len da. :)

Prave som ho prehnal cez vlite a uz vypalujem instalacku, tak sa tiez podelim so svojimi skusenostami.

kiposukjange píše:Nevím proč Vista nikdy víckrát, mně připadá Win7 uplně to samý akorát s blbě "vylepšeným" task barem, což mně moc nepasuje, za 1) je to hrozně velký a za 2) nepřehledný. A že by to bylo rychlejší jak Vista bych teda neřek.

Ty si uplne mimo... Aspon vidim, ze si system bud vobec neskusal, alebo jednoducho nemas pokrocile znalosti o systeme a nedokazes si ho prisposobit. Zato ale system nemoze. ;)

O akom taskbare tu hovorime?
Obrázek
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck

4ever

Příspěvekod 4ever » 26 dub 2009 07:46

neviem ci sa da upgrade,ale asi nie,ja som tam mal predtym xp

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 26 dub 2009 10:04

Tak pánové, už jedu na Windows 7 RC build 7100. W7 používám od dob buildu 7000, postupně šlo upgradovat až z buildu 7068 se mu nechtělo, ale po úpravě souboru cversion.ini v adresáři Sources na instalačním médiu jsem mohl upgradovat. Nevím jestli je možné upgradovat z Vist či XP (zřejmě ne).

Rychlost je opravdu lepší jak u Visty.
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470

Bummer
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 169
Registrován: 13 čer 2008 12:57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bummer » 27 dub 2009 06:08

Nevíte někdo, jestli bude možný upgrade z OEM verze Windows Vista (co jsem dostal s NTB) na Windows 7? Nebo je potřeba koupit plnou?
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]

ohynek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 27 dub 2009 09:37

To pude jen pro visty zakoupené od 1.7.2009. Pokud je budeš mít koupený před tímto datem, musíš si je koupit. Jinak čéče hledej. Je to i v tomhle vlákně!!!
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

Bummer
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 169
Registrován: 13 čer 2008 12:57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bummer » 27 dub 2009 09:39

Já se neptal na bezplatný upgrade. :roll:
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 27 dub 2009 10:33

tak já se podělím se svou zkušeností zatím jsem je jen nahodil ale vše běhá absolutně bez problému :) možná si na ně i zvyknu :) uvidíme jak to bude se softem
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

tomsi
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 193
Registrován: 17 úno 2008 17:09
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod tomsi » 28 dub 2009 21:50

Takže pánové, kdo rozchodil vývojové prostředí borlandu turbo c++ bez různých chybových hlášek?
Acer Aspire TimelineX 3820tg. i5 460m, ATI HD 5650... ex. Travelmate 5520G Turion 1,9GHz, ATI 2400 xt


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti