Systém si nepamatuje velikost slozek a podslozek.

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
33Maty
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 07 led 2009 03:12

Systém si nepamatuje velikost slozek a podslozek.

Příspěvekod 33Maty » 07 led 2009 03:21

Zdravím,mám OS Windows Vista Home premium 32-bit,mám poroblém s tím že si můj system nepamatuje velikost ikon ve slozkach,napriklad v dokumentech si urcitou slozku dam aby se zobrazovala jako mala ikona,ale system si treba po 2 hodinach slozku stejne zobrazi na ty nejvetsi odporne ikony,tak je ve slozkach s hudbou proste vsude. Vzdy si vse nastavim na svoji velikost ale system si to opet predela,prosim vas moc poradte sem uz z toho zoufaly. Predem dekuji.

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 07 led 2009 09:23

pokud se nepletu tak tohle dela system normalne takze stim nic nejde udelat. Mozna jeste editovat primo nastaveni slozky zkus :wink:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

Radec
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 154
Registrován: 20 kvě 2008 11:39

Příspěvekod Radec » 07 led 2009 11:54

východisko, total commander
Macbook Pro 13" (i5-Ram8gb1600MHz-120SSD+320HDD)-iPhone 4

33Maty
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 07 led 2009 03:12

Příspěvekod 33Maty » 08 led 2009 02:32

No tak problém vyřešen,normální to určitě není a existuje na to skvělá aplikace ktera má 700 kb a vše opravý a ikony se pak už zobrazují jen jak si je nastavíte,pokud by měl někdo ten samý problém napište rád dodám odkaz na opravu.

Fend3r
občas se tu ukáže
Příspěvky: 29
Registrován: 27 lis 2007 15:06

...

Příspěvekod Fend3r » 10 led 2009 12:20

Prosím hoď odkaz...Dík
ASUS F3Ka-AP031C - Turion X2 2GHz, 2GB RAM 667MHz, 250GB 5400, Radeon HD 2600 512MB, VHP, Externí disk 640GB 7200

33Maty
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 07 led 2009 03:12

Příspěvekod 33Maty » 10 led 2009 14:39

Tak tady je ten odkaz ,,,,, a použij METHOD TWO stáhni si to tam jak je DOWNLOAD pak už jen jako když něco instaluješ.

http://www.vistax64.com/tutorials/70819 ... tings.html


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů