Downgrade Visty(Business,Ultimate) na XP pro všechny nové NB

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 08 led 2009 09:43

tak tam někde musíš mít v Rescue and Recovery nějakou možnost vytvořit zálohu
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

honti

Příspěvekod honti » 08 led 2009 09:46

Aha, zkusím to pohledat...

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 08 led 2009 10:10

možná ne přesně tam,ale v Lenovo Care taková možnost bude,případně nápověda poradí lépe
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

3dcamilo
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 114
Registrován: 13 bře 2008 21:07
Bydliště: Smolenice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod 3dcamilo » 08 led 2009 11:51

no niekde v thinkvantage ja mam na r61i priamo polozku create recovery media, len teraz uz si nepamatam ci ti to vypali tu recovery particiu co te tam od vyroby alebo urobenu zalohu r&r ktora je ulozena kdesi na hdd.
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA

honti

Příspěvekod honti » 08 led 2009 12:22

Přesně to by mě zajímalo, co mi to vlastně vypálí...

3dcamilo
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 114
Registrován: 13 bře 2008 21:07
Bydliště: Smolenice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod 3dcamilo » 08 led 2009 12:27

srry uz si nepamatam, ja to mam nastaveny pravidelny backup a hned to palim na media, ale myslim ze priamo takto som po kupe booku palil tu skrytu particiu vista b. mam tam dva buttony na zaksrtnutie, myslim ze je to ten kde je napisane Recovery discs, resp pockaj kym odpovie niekto kto do toho vidi viac...
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:

MacbookAir

X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA

jano7492
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 07 led 2009 16:30

Příspěvekod jano7492 » 08 led 2009 13:47

Tie ovládače na Geforce mi nechce nainštalovať. Píše, že nepodporujú Win XP.

Edit: No tak už som to vyriešil, stiahol som niake iné.

Hejnator
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 20 srp 2008 22:41

Příspěvekod Hejnator » 14 bře 2009 16:20

Mám problém s instalací systému na tento NB(Amilo PA2548). Naběhne v poho, naformátoval jsem disk, ale když chci instalovat tak to po chvíli hodí chybu. Jak u Vist tak u XP a to jsem zkoušel 4 různé instalace. pls poradí někdo.

zu
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 17 bře 2009 09:08

Příspěvekod zu » 17 bře 2009 09:23

chci se zeptat pokud přeinstaluji vistu xpčkama budu později mít problém při obnovení do původního stavu tedy do vist,jenže já jsem zde nikde pokud jsem hledal dobře nenašel odkaz jak to zprovoznit.má se přepsat partition tabulka při instalaci xp a visty pak nelze obnovit alt + f10.jak by se pak mělo postupovat.mám aspire 7530g.vyřeší se problém obnovením z dvd co je vytvořená záloha po instalaci a později již bude fungovat obnovení alt + f10?

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 17 bře 2009 09:38

http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 1&start=45 je to někde tady a ještě na jiných místech v sekci Acer
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

fidy
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 15 pro 2009 22:35

HP Pavilion dv5 1040ec

Příspěvekod fidy » 04 bře 2010 20:55

Prosím vás lidi pro tenhle notebook ovladače aby při instalaci viděl HDD , HP Pavilion dv5 1040ec . Už sem v NLite předělal tolik windows že jsem nešťastnej a stále nemůžu najít ten správnej. Poradíte někdo ?

djmicho
chodí často
Příspěvky: 1731
Registrován: 27 zář 2008 18:40
Bydliště: Vysočina

Příspěvekod djmicho » 04 bře 2010 21:01

není třeba žádnej spešl ovladač jen musiš dobře dát v nlite ovladač na SATA řadič :lol: a nebo juknout do biosu jestli tam neni přepinani SATA ->IDE
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

fidy
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 15 pro 2009 22:35

Příspěvekod fidy » 04 bře 2010 22:30

Jasně to dávám jen nemůžu najít ten správnej. V NLite jsem jich pár udělal a fungovaly jen si prostě nevím rady s HP Pavilion dv5 1040ec. V tomhle typu notebooku to v biosu vypnout nejde.

fidy
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 15 pro 2009 22:35

Příspěvekod fidy » 04 bře 2010 22:47

Omlouvám se špatně jsem se vyjádřil , hledám ty správné ovladače pro sata na notebook hp pavilion dv5 1040ec. Vše co sosnu z intelu nefachá .Prosím neměl stímto notesem při instalaci XPéček nějakou zkušenost ? Četl jsem tu že ano ale nejsou tu odkazy na ty ovladače.Prosím pokud někdo znáte správné ovladače a jejich přesné umístění budu vám vděčný pokud se o adresu podělíte.

WarCZ
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 27 bře 2008 17:21

Příspěvekod WarCZ » 10 bře 2011 11:15

Ahoj, nemáš někde zvlášť ten balik ovladačů. Davam si na Flash disk všechny ovladače co potkám ( Aktuálně 750Mb ) a chtěl bych to rozšířit. Diky


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti