ACER TM5730G-6B2G32MN - neudělám chybu?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
vvss
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 19 črc 2009 16:19

ACER TM5730G-6B2G32MN - neudělám chybu?

Příspěvekod vvss » 26 črc 2009 12:44

tak jsem si vyhlídl tento Acer z řady TravelMate
http://www.nove-notebooky.cz/notebooky/ ... w-b-c-lin/
jeho parametry mi docela vyhovují ale chci se zeptat jestli někdo má zkušenosti s těmihle storji - TravelMate? četl jsem že mají poměrně kvalitní zpracování, tak jestli je tomu opravdu tak?
ještě jsem se rozhodoval mezi tímhle HP
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K01G094QE7
ale u něj jsem právě našel názory na né příliš kvalitně vyřešené chlazení..
nebo by jste mi ještě doporučili někdo jiný stroj?
myslím že, když koupím ten Acer neudělám chybu:-)

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 26 črc 2009 12:53

TM má magnesiové šasi,takže konstrukčně je z těch lepších, taky má dobré chlazení a výdrž, ten bych bral
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

silencercz
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 16 čer 2009 21:29

RE

Příspěvekod silencercz » 26 črc 2009 20:27

14 dní zpátky jsem si ten Acer koupil a nestěžuju si, chlazení OK, výkon a výdrž dostačující a šasi vypadá že něco vydrží

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10039
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Re: ACER TM5730G-6B2G32MN - neudělám chybu?

Příspěvekod roman2277 » 27 črc 2009 10:17

vvss píše:tak jsem si vyhlídl tento Acer z řady TravelMate
http://www.nove-notebooky.cz/notebooky/ ... w-b-c-lin/
jeho parametry mi docela vyhovují ale chci se zeptat jestli někdo má zkušenosti s těmihle storji - TravelMate? četl jsem že mají poměrně kvalitní zpracování, tak jestli je tomu opravdu tak?
ještě jsem se rozhodoval mezi tímhle HP
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K01G094QE7
ale u něj jsem právě našel názory na né příliš kvalitně vyřešené chlazení..
nebo by jste mi ještě doporučili někdo jiný stroj?
myslím že, když koupím ten Acer neudělám chybu:-)
Dobrý přístroj.Chybu rozhodně neuděláš.
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019,Naim Unity Atom,Dali Rubicon 6,Yamaha RX A 2060,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

lion
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 08 čer 2009 17:18
Bydliště: možná země jak kdy

Příspěvekod lion » 28 črc 2009 09:02

Mám taky Acer TM 5730G a nemůžu si ho vynachválit

Muaythaier

Příspěvekod Muaythaier » 28 črc 2009 11:21

ja ho mam zatim len dva dni ale čo to som už poskušal .. z hier som hral zatim asi 3hodinky NFS undercover a pohodičke.... tiež som zatial spokojný ... ked ho zapneš tak ani nepočuješ že šlape a to sa nezmenilo ani po 3och hodinach hrania NFS... trochu sa sice zohrial ale len v ľavej časti a nič extra... zatial maximálna spokojnosť :))
PS: ak ťa niečo zaujima tak kludne napíš vyskušam a potom ti poviem... dnes sa chystam vyskušať ešte GTA IV, a MOH airbon ...

vvss
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 19 črc 2009 16:19

Příspěvekod vvss » 28 črc 2009 12:54

díky všem za reakce:-) to takže koukám že i nějaké ty relativně novější hry si zahraji, takže to jsem rád:-)
rozhodl jsem se tedy 100% že do něj du:-)

silencercz
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 16 čer 2009 21:29

RE

Příspěvekod silencercz » 29 črc 2009 16:01

No já zatím hrál jen golf a Pro evolution soccer 2009 s Czech patchem a pohoda, ale na GTA 4 jsem zvědavej jak pošlape, určitě dejte někdo vědět, hlavně HD 3470 moc nevěřím že se s tím popere :D

vvss
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 19 črc 2009 16:19

Příspěvekod vvss » 29 črc 2009 16:38

tak včera sem si ho objednal a v pátek ho snad budu mít doma..
sice jsem teda značce Acer z doslechu nikdy moc nevěřil.. ale na tenhle jsem slyšel jenom samé kladné ohlasy:-) tak doufám že něco vydrží..
chtěl sem se zeptat, jestli je na touchpadu možnost rolování? jak to bývá u některých touchpadů.. bratránek má taky acer ale extensa a tam to není.. tak jak je to u tohodle stroje?

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 29 črc 2009 17:46

určitě je,i bratránek má možná jen starý ovladač, teď to mají snad všechny
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

silencercz
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 16 čer 2009 21:29

RE

Příspěvekod silencercz » 29 črc 2009 19:15

Je to tam, mám tu TM 5730 i Extensu 5520 a oba rolují, nemají to na TP vyznačené ale konají tak:-)

Muaythaier

Příspěvekod Muaythaier » 05 srp 2009 19:44

tak už tento TM použivam dva týždne zatial žiadne pozorovatelné chyby.. jedinou chybou je že sa prehrieva len ľavá čast a prava ostava stale chladna.. ale to len pri hraní hier.. zatial som natom bez problemov rozbehol GTA IV a NFS undercover ... NB je uplne tichučký a to aj pri hrani hier (vtedy len trošku pracuje chladiš čo však počuť len ked priložim ucho blizko k NB), dokonca ma prekvapili aj jeho reproduktory neni to až taký strašný zvuk ako som si myslel...

vvss
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 19 črc 2009 16:19

Příspěvekod vvss » 05 srp 2009 19:57

a co ta výdrž? třeba při hraní her, nebo koukání na film?
no já bych ho snad už zítra mohl mít doma:-)

Muaythaier

Příspěvekod Muaythaier » 05 srp 2009 20:05

výdrž som zatial neskušal ale pri písani a počuvani hudby a surfovaní po nete je v šetrnom režime vydrž 4:5O..... pri hraní to nebude určite dlho ale môžem to skusiť...

vvss
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 19 črc 2009 16:19

Příspěvekod vvss » 10 srp 2009 16:33

tak už ho mám doma a zatím docela spokojenost..
co mi vadí sou zatím jen ty Visty:D ale to je otázka zvyku.. taky jsem hnedka promazal všechny ty zbytečný věci od Aceru.. a trochu poupravil spuštěný služby.. ale stejně po spuštění mi běží nějakých 75 procesů..
trochu se mi taky nelíbí tlačítka na wi-fi a bluetooth že nemají dvě polohy ale vracejí se.. a teďkom bych se chtěl zeptat jeslti de nějak vypnout automatický zapínání wi-finy po startu..?? vždy když zapnu notas tak se automaticky zapíná wifina..:\


Zpět na „Výběr notebooku“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů