prosim pomoc FLv2

notebooky VBI a vše kolem nich
bartmart
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 01 úno 2008 13:08

prosim pomoc FLv2

Příspěvekod bartmart » 16 úno 2008 19:35

prosim pomoc.pri instalaci OS mi to napise V počítači nebyly nalezeny žádné pevné disky. nelze dál pokračovat v instalaci.jak dal?dekuji

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8847
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 16 úno 2008 19:47

A jsi si jist, že tam nějaký disk opravdu máš? Možná, že ne. :P

Jinak doporučuju hledat na foru magická slůvka SATA a XP ;-)
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 16 úno 2008 19:50

Sorry swarm, pindas namiesto podpory.

bartmart:
Tu je presny navod - http://notebooky-forum.notebook.cz/search.php

C

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8847
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 16 úno 2008 20:21

CeCo: Ty si seš ňákej moc jistej. Ty ses mu do toho notebooku nedíval. Třeba tam ten disk fakt nemá. Po zkušenostech, co tu lidi píšou, s VBI bych se ani nedivil ;-).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 16 úno 2008 20:27

Myslis pevny disk alebo disk s instalackou OS?

C

bartmart
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 01 úno 2008 13:08

Příspěvekod bartmart » 16 úno 2008 23:18

tak jsem to rozebral a vypada to ze je tam pevny disk je.co jsem tak na netu hledal doporucuji upravit neco v biosu coz ale bez navodu nezvladnu

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 16 úno 2008 23:40

S diskem tady byly nejake problemy, nevim presne co. Takze bud ti tady nekdo odpovi nebo si to budes muset najit, nejpravdepodobneji v zdejsich 2 nejvetsich vlaknech (jelikoz je tady ovsem system vyhledavani naprosto nesmyslny, tak preju peknou zabavu)
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

Blend
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 19 říj 2007 15:47

Příspěvekod Blend » 17 úno 2008 00:14

vypni v biose AHCI a spusti znova instalacku a setko bude ovkej:)
Compal FL90, GeForce 8600GT 256MB, Intel® Core2Duo T7500 2.2GHz, Kingston 2 x 1GB 667MHz DDR2, SEAGATE Momentus 160GB 7200rpm S-ATA-II 8MB, Intel PRO/Wireless 4945ABG LAN, Bluetooth, Robson Modul 1GB, Win 7

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 17 úno 2008 18:51

No vydíte a tahle rada padne až po x přízpěvkách! Není to mrhání časem!!??
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

Radim van Ousek
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 23 led 2008 21:35
Bydliště: Brodce /Brodec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radim van Ousek » 17 úno 2008 20:27

Cožpak mrhání časem, ale mrhání funkcema disku. Vypnutí AHCI je pouze dočasné řešení. Budeš si muset udělat svoji instalačku windows, do kterých integruješ ovladač AHCI. Návod na tomto fóru najdeš určitě. Potom je možné windows instalovat s AHCI enabled.
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.

palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

AHCI

Příspěvekod palituner » 17 úno 2008 22:19

trochu ti to hledání usnadním a napíšu přímo odkaz :D
návod na úpravu instalačka a potřebné ovladače zde: http://www.fl90.kvalitne.cz/download.php
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host