Po otvoreni krytu sa nezapne displej

notebooky VBI a vše kolem nich
awen

Po otvoreni krytu sa nezapne displej

Příspěvekod awen » 30 led 2008 00:45

Dobry den, mam FL90v3 a uz od kupy mam problem ked pri zapnutom NTB zatvorim a otvorim kryt, tak displej vzdy nezapne. Musim ho niekedy otvorit/zavriet vazne az 20-30 krat aby sa displej zapol. Chybu prisudzujem tomu magnetickemu senzoru, no neviem ako to odstranit.. neda sa napriklad nastavit na nejaku klavesovu skratku zapnutie - vypnutie displeja? Alebo ako by sa to dalo riesiet? Ma este niekto tento problem?

kaaaya
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 02 črc 2007 19:26

Příspěvekod kaaaya » 30 led 2008 08:47

Ahoj,
s velkou pravděpodobností máš OS Windows XP. Pokud ano, tak si musíš stáhnout jednu aktualizaci, která by měla problém vyřešit. Snad je to tato: WindowsXP_KB917332_x86_CSY.exe

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 30 led 2008 11:29

tak stym mam aj ja problem, uz som si stiahol tu aktualizaciu a som zvedavy ci to bude fungovat
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

FloydPink
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 200
Registrován: 19 úno 2007 13:43
Bydliště: Zlín

Příspěvekod FloydPink » 30 led 2008 13:02

Vyřešil sem to flashnutím biosu. Aktualizaci sem nezkoušel.

Joee
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 06 srp 2007 21:29

Příspěvekod Joee » 01 úno 2008 10:31

bios mi to nevyresil, ale ta aktualizace chodi, konecne zapnuti lcd na prvni otevreni :D

vrtacek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 28 srp 2007 18:44

Příspěvekod vrtacek » 01 úno 2008 12:51

@ Joee: hej mohl bys někam upnout tu aktualizaci nějak nemužu najit českou verzi dík
FL90v2 GF8600GT@660/1320/470MHz; T7700@0,8-2,4GHz@0,85-1,05V; 2x1Gb RAM; Seagate 200Gb 7200RPM G-force; BT; WiFi;

kaaaya
občas se tu ukáže
Příspěvky: 31
Registrován: 02 črc 2007 19:26

Příspěvekod kaaaya » 01 úno 2008 13:11

Ráno jsem ti ji posílal na e-mail :wink:.

hermiod
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 01 úno 2008 14:30

Příspěvekod hermiod » 01 úno 2008 14:40

Zdravim... Mam taky takovy problem(nefunkcnost monitoru po zapnuti), ale narozdil od awena ja mam vistu home premium, takze aktualizace na kterou odkazujete nepripada v uvahu, a reflash biosu taky ne. Problem je v tom ze ten monitor se mi nezapne ani po normalnim vypnuti a zapnuti booku, otevirani a zavirani krytu nepomaha. Zbytek pc je asi v poradku, protoze slysim jak to nabootuje do windowsu. Kdyby mi nekdo pomohl, byl bych vdecny :)
Compal FL90v2, GF 8600M GT 512MB, C2d T8100 2.10GHz, 1*2GB RAM Kingston, HDD Seagate 160GB 7200rpm, Bluetooth, WiFi IntelPRO 4965, Vista HP

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 01 úno 2008 14:52

ja som si tu aktualizaciu vygooglil a uz stvrty den mi funguje paradne takze zatial som spokojny:)
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Joee
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 06 srp 2007 21:29

Příspěvekod Joee » 01 úno 2008 17:19

taky sem chvili googlim nez sem nasel pro CZE verzi az sem narazil na forko venovany komplet jen hotfixum takze pokud shanite jakejkoli hotfix hledejte TADY

a nas tak zadany hotfix na forku primo ZDE

vrtacek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 28 srp 2007 18:44

Příspěvekod vrtacek » 01 úno 2008 19:26

kaaaya píše:
vrtacek píše:@ Joee: hej mohl bys někam upnout tu aktualizaci nějak nemužu najit českou verzi dík

Ráno jsem ti ji posílal na e-mail :wink:.

Sry všiml jsem si toho teprve před hodinou a díky, jinak už to funguje zatim dislay nabělh od nainstalování pokaždé co jsem zkoušel
FL90v2 GF8600GT@660/1320/470MHz; T7700@0,8-2,4GHz@0,85-1,05V; 2x1Gb RAM; Seagate 200Gb 7200RPM G-force; BT; WiFi;

Matko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 102
Registrován: 17 srp 2007 15:25

Aktualizaci

Příspěvekod Matko » 01 úno 2008 19:42

Mozte tu aktualizaciu poslat aj mne lebo ju neviem vygooglit. Diky :D

Ok uz netreba. :D
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.

Alo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 21 čer 2007 22:01

Příspěvekod Alo » 02 úno 2008 14:08

nazdar, strašně moc děkuju za vyřešení problému, kdysi jsem to sem psal, ale nikdo nevěděl jak mi pomoct.

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 07 úno 2008 21:40

Na začátku nikdo moc nevěděl pak na to přišel jeden technik z VBI na podpoře. Je třeba sem zabrousit častěji :wink:
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Quest
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 27 pro 2007 23:44

Příspěvekod Quest » 21 úno 2008 18:54

Do dneška se mi to nestalo, ale ted bych tu aktualizaci v českým jazyce potřeboval taky. Může mi jí někdo poslat na mail. Díky
Naposledy upravil(a) Quest dne 10 bře 2008 15:27, celkem upraveno 1 x.


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů