Dotaz ohledne her na Notebooku VBI Fl90v2 / Barbone Tomahawk

notebooky VBI a vše kolem nich
nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 23 led 2008 18:43

v 3DMarku dela ten rozdil mezi T7300 a T7500 asi 3 stovky takze bych to videl na 13% výkonu navíc. Většinou tak +3fps.
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

Skiller
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2007 15:37
Bydliště: PV

Příspěvekod Skiller » 23 led 2008 18:55

Procesor muzu ale treba za rok vymenit ne?

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 23 led 2008 22:53

Podle toho za jakej. Za ty co jsou v současný nabídce se to nevyplatí a pochybuju ,že za rok budou v nabídce. S novějšíma můžeš mít zase problémy chlazením.
Na upgrade bych bejt tebou zapoměl - prostě buď teď nebo nikdy :wink: . Ale radši bych narval peníze do pořádnýho disku ,dávat do tohodle noťase disk s 5400 rpm je popírání všeho kvůli čemu si chceš tenhle notebook koupit (hraní her jako u nás u všech :D )
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 24 led 2008 08:38

maco píše:
Skiller píše:jj.. A procesor staci ten Core 2 duo 2,00GHz nebo si zase radsi priplatit na 2,20GHz? :)

no neviem kde to ides kupovat, ale ako pozeram tak pozeram a vidim, ze T7500 a T7300 maju rovnaku cenu

napr.: http://www.westech.sk/default.asp?cls=s ... &strid=907


tam maju daako vysoke ceny,pozri sem: http://www.profisystem.com/?Mode=Sti&StiId=51902 alebo sem: http://www.euronakup.sk/?Mode=Sti&StiId=16871
btw.objavili sa FL90v3: http://www.euronakup.sk/?Mode=Sti&StiId=16971
cenovy rozdiel oproti v2 je par korun, pokles ceny ohladom mensieho diplaya teda nenastal .. :?: :shock:

Skiller
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2007 15:37
Bydliště: PV

Příspěvekod Skiller » 26 led 2008 10:15

Dnes jsem si po dlouhe dobe koupil nove SCORE a dival jsem se tam na ty hry a mam trochu obavy jestli to rozjedem aspon na stredni detaily... Napr: Assassin's Creed,GTA IV? :) co myslite? ;)

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 26 led 2008 10:48

mozno by si to rozbehal aj na plnch detailoch pri roazliseni 1280 na 800 lebo ani nas andreas nebola narocna hra
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

Skiller
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2007 15:37
Bydliště: PV

Příspěvekod Skiller » 26 led 2008 10:52

Takze myslis ze hry co vyjdou tento rok rozjedeme bez vetsich problemu? :)

danno
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 153
Registrován: 25 říj 2007 15:17

Příspěvekod danno » 26 led 2008 14:22

samozrejme, doteraz mi behaju vsetky hry na slusnych detailoch, neboj sa nie vsetky hry, ktore teraz vidu tak budu narocnejsie ako Crysis
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 26 led 2008 14:38

Skiller píše:Takze se namam bat jit do nej jo? vyrovna se teda aji stolnimu PC.. A jeste jeden dotaz kdybych tam mel HDD s 5400ot./min. a koupil bych externi HDD /nevim jaky se delaj rychlosti/ tak by to bezelo nekdy na externi a nekdy na normal ze? ten externi kdyby byl rychlejsi tak bych ho pouzival na nejaky hry a tim by sel zase vykon o kousek nahoru nee? ;)


vykonem se vyrovna stolnimu pc za 16tis i s lcd a to jeste bude mit rychlejsi HDD.. takze urcite nevyrovna.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 26 led 2008 17:27

:roll: Vyrovná se PC za 16 000 a zároveň se určitě nevyrovná PC ? Co má tahle věta za smysl - měl by sis to dát nejdřív dohromady. Možná že má výkon jako Pc za 16k ,ale dneska má už takovej PC výkon dost solidní. Hrát se na něm dá úplně v pohodě ,ale samozřejmě ne na fullHD rozlišení. Ale na nativní 1280×800 není žádnej problém. :wink:
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti